Υπάρχει και με βάση αλουμινίου. Λογικά όμως το Stainless Steel δεν εξασφαλίζει μεγαλύτερη αξιοπιστία από πιθανά χτυπήματα κτλ ?
Tamper
- focus
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Isomac Tea II
- 2η Μηχανή:: † Ariete Prestige †
- Μύλος:: Macap M4 Stepless
- Οι καφέδες μου:: La Margarita,Hasbean:La Fany Bourbon
Re: Tamper
Η γνώμη σας για το παρακάτω tamper ?
Έχει 88mm ύψος που μου φαίνεται ιδανικό για τη παλάμη μου. Με επηρρέασε και το παλαιότερο post του Χρήστου ότι το δικό του (115mm ύψος) του φαίνεται δύσχρηστο (viewtopic.php?p=8847#p8847)
Υπάρχει και με βάση αλουμινίου. Λογικά όμως το Stainless Steel δεν εξασφαλίζει μεγαλύτερη αξιοπιστία από πιθανά χτυπήματα κτλ ?
- psycho
- Όνομα: Νίκος
- Μηχανή:: Simonelli Musica
- Μύλος:: Mazzer SJ
- Οι καφέδες μου:: Aleta Wondo/Sidama zone
Εμφανισιακά άσχημο! Πρακτικά δεν μπορούμε να ξέρουμε εκτός κι άν το έχει κάποιος. Όντως του Χρήστου το tamper είναι υπερβολικά ψηλό και δύσχρηστο. Βέβαια είναι όλα θέμα συνήθειας...
-
Dimitris_P
ό,τι σε βολεύει καλύτερα εσένα, είναι καθαρά υποκειμενικό, πώς το νιώθεις καλύτερα στο χέρι σου.
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Δημήτρη βρήκες τελικά tamper που να βολεύει στα καινούρια καλαθάκια;
Ποιο χρησιμοποιείς;
Ποιο χρησιμοποιείς;
- tdm900twin
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
- 2η Μηχανή:: Nespresso Citiz
- Μύλος:: Macap MC4 stepless
- Οι καφέδες μου:: Hacienda San Pedro, La Margarita
Μιας και το συγκεκριμένο tamper φεύγει από Αμερική, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο σε αγορές μέσω ebay?focus έγραψε:Η γνώμη σας για το παρακάτω tamper ? Έχει 88mm ύψος που μου φαίνεται ιδανικό για τη παλάμη μου. Με επηρρέασε και το παλαιότερο post του Χρήστου ότι το δικό του (115mm ύψος) του φαίνεται δύσχρηστο (viewtopic.php?p=8847#p8847)
-
nikp81
Εγω αγορασα tamper και knock box απο Ebay(αμερικη) και χρεωθηκα μονο τα μεταφορικα που ελεγε ..δεν πληρωνεις τελωνειο ...
- focus
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Isomac Tea II
- 2η Μηχανή:: † Ariete Prestige †
- Μύλος:: Macap M4 Stepless
- Οι καφέδες μου:: La Margarita,Hasbean:La Fany Bourbon
Δε νομίζω μιας και θα αναγράφεται πάνω στο κουτί η καθαρή αξία του τάμπερ (~20 ευρώ) και δεν ασχολούνται στο τελωνείο με τέτοια ποσά. Απο την ερχόμενη εβδομάδα που θα το έχω σας ενημερώνω (53mm flat)tdm900twin έγραψε: Μιας και το συγκεκριμένο tamper φεύγει από Αμερική, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο σε αγορές μέσω ebay?
-
translator
Άντε πάλι...
Ρε παιδιά, το χω ξαναπεί, και 1 ευρώ να έχει αξία το προιόν, αν η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πλην της USPS (United States Parcel Service, ή πιο λιανά τα ΕΛΤΑ των ΗΠΑ), θα χρεωθείτε εκτελωνισμό, ΤΕΛΟΣ!
Ρε παιδιά, το χω ξαναπεί, και 1 ευρώ να έχει αξία το προιόν, αν η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πλην της USPS (United States Parcel Service, ή πιο λιανά τα ΕΛΤΑ των ΗΠΑ), θα χρεωθείτε εκτελωνισμό, ΤΕΛΟΣ!
-
Loizos
Εγώ πήρα για να κάνω δώρο στην κουνιάδα μου αυτό: http://www.cafetaf.gr/index.php?route=p ... uct_id=113 και είπα να το δοκιμάσω πριν της το δώσω. Τελικά δεν ξαναπάτησα με το άλλο που έχω (ένα concept art με ατσάλινη βάση 58mm και ξύλινη ψηλή wenge λαβή). Θα δώσω το παλιό στην κουνιάδα και θα κρατήσω το taf για μένα. Μου άρεσε στο χέρι αρκετά. Λόγω μεγέθους μπορώ και ελέγχω το πάτημα με τα δάκτυλα καλύτερα.