Tamper

Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
focus
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Isomac Tea II
2η Μηχανή:: † Ariete Prestige †
Μύλος:: Macap M4 Stepless
Οι καφέδες μου:: La Margarita,Hasbean:La Fany Bourbon

Re: Tamper

Δημοσίευση από focus » Πέμ Ιαν 20, 2011 3:52 am

Η γνώμη σας για το παρακάτω tamper ?
tamp.JPG
Έχει 88mm ύψος που μου φαίνεται ιδανικό για τη παλάμη μου. Με επηρρέασε και το παλαιότερο post του Χρήστου ότι το δικό του (115mm ύψος) του φαίνεται δύσχρηστο (viewtopic.php?p=8847#p8847)

Υπάρχει και με βάση αλουμινίου. Λογικά όμως το Stainless Steel δεν εξασφαλίζει μεγαλύτερη αξιοπιστία από πιθανά χτυπήματα κτλ ? :a030:

Άβαταρ μέλους
psycho
Όνομα: Νίκος
Μηχανή:: Simonelli Musica
Μύλος:: Mazzer SJ
Οι καφέδες μου:: Aleta Wondo/Sidama zone

Δημοσίευση από psycho » Πέμ Ιαν 20, 2011 9:50 am

Εμφανισιακά άσχημο! Πρακτικά δεν μπορούμε να ξέρουμε εκτός κι άν το έχει κάποιος. Όντως του Χρήστου το tamper είναι υπερβολικά ψηλό και δύσχρηστο. Βέβαια είναι όλα θέμα συνήθειας...

Dimitris_P

Δημοσίευση από Dimitris_P » Πέμ Ιαν 20, 2011 9:56 am

ό,τι σε βολεύει καλύτερα εσένα, είναι καθαρά υποκειμενικό, πώς το νιώθεις καλύτερα στο χέρι σου.

Άβαταρ μέλους
Βαγγελης ο καφετζης
Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
Μύλος:: Compak K10 conic
2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty

Δημοσίευση από Βαγγελης ο καφετζης » Πέμ Ιαν 20, 2011 11:12 am

Δημήτρη βρήκες τελικά tamper που να βολεύει στα καινούρια καλαθάκια;
Ποιο χρησιμοποιείς;

Dimitris_P

Δημοσίευση από Dimitris_P » Πέμ Ιαν 20, 2011 11:51 am

το 58ρι που χα και στην baby. μια χαρά είναι

Άβαταρ μέλους
tdm900twin
Όνομα: Δημήτρης
Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
2η Μηχανή:: Nespresso Citiz
Μύλος:: Macap MC4 stepless
Οι καφέδες μου:: Hacienda San Pedro, La Margarita

Δημοσίευση από tdm900twin » Τρί Ιαν 25, 2011 10:07 pm

focus έγραψε:Η γνώμη σας για το παρακάτω tamper ?
tamp.JPG
Έχει 88mm ύψος που μου φαίνεται ιδανικό για τη παλάμη μου. Με επηρρέασε και το παλαιότερο post του Χρήστου ότι το δικό του (115mm ύψος) του φαίνεται δύσχρηστο (viewtopic.php?p=8847#p8847)

Υπάρχει και με βάση αλουμινίου. Λογικά όμως το Stainless Steel δεν εξασφαλίζει μεγαλύτερη αξιοπιστία από πιθανά χτυπήματα κτλ ? :a030:
Μιας και το συγκεκριμένο tamper φεύγει από Αμερική, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο σε αγορές μέσω ebay?

nikp81

Δημοσίευση από nikp81 » Τρί Ιαν 25, 2011 10:12 pm

Εγω αγορασα tamper και knock box απο Ebay(αμερικη) και χρεωθηκα μονο τα μεταφορικα που ελεγε ..δεν πληρωνεις τελωνειο ...

Άβαταρ μέλους
focus
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Isomac Tea II
2η Μηχανή:: † Ariete Prestige †
Μύλος:: Macap M4 Stepless
Οι καφέδες μου:: La Margarita,Hasbean:La Fany Bourbon

Δημοσίευση από focus » Τρί Ιαν 25, 2011 10:37 pm

tdm900twin έγραψε: Μιας και το συγκεκριμένο tamper φεύγει από Αμερική, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο σε αγορές μέσω ebay?
Δε νομίζω μιας και θα αναγράφεται πάνω στο κουτί η καθαρή αξία του τάμπερ (~20 ευρώ) και δεν ασχολούνται στο τελωνείο με τέτοια ποσά. Απο την ερχόμενη εβδομάδα που θα το έχω σας ενημερώνω (53mm flat) :a048:

translator

Δημοσίευση από translator » Τετ Ιαν 26, 2011 9:05 am

Άντε πάλι...
Ρε παιδιά, το χω ξαναπεί, και 1 ευρώ να έχει αξία το προιόν, αν η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πλην της USPS (United States Parcel Service, ή πιο λιανά τα ΕΛΤΑ των ΗΠΑ), θα χρεωθείτε εκτελωνισμό, ΤΕΛΟΣ!

Loizos

Δημοσίευση από Loizos » Τετ Ιαν 26, 2011 9:40 am

Εγώ πήρα για να κάνω δώρο στην κουνιάδα μου αυτό: http://www.cafetaf.gr/index.php?route=p ... uct_id=113 και είπα να το δοκιμάσω πριν της το δώσω. Τελικά δεν ξαναπάτησα με το άλλο που έχω (ένα concept art με ατσάλινη βάση 58mm και ξύλινη ψηλή wenge λαβή). Θα δώσω το παλιό στην κουνιάδα και θα κρατήσω το taf για μένα. Μου άρεσε στο χέρι αρκετά. Λόγω μεγέθους μπορώ και ελέγχω το πάτημα με τα δάκτυλα καλύτερα.

Απάντηση