Γιώργο έχεις τον φορέα με τις 64 οπές και αυτό πίστεψε με είναι πολύ καλό.
Και ο δικός μου καινούργιος μύλος έχει άνω φορέα με 64 οπές και 2 διαβαθμίσεις μεταξύ των αριθμών, είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν της φωτογραφίας σου. Μάλιστα ως χρήστης και των δύο μύλων θα μπορούσα να υποστηρίξω από τη μικρή μου εμπειρία τα εξής:
Με το νέο μύλο με τον άνω φορέα των 64 οπών έχω διαπιστώσει, σε σχέση με τον προηγούμενο των 48 οπών,
μια αξιοσημείωτη διαφορά στα βήματα της άλεσης.Ιδιαίτερα μεταξύ των διαβαθμίσεων 3 και 4 που συνήθως κάνω τις αλέσεις μου για espresso, ένα step κάτω ή πάνω μου δίνει
την αίσθηση της μικρορύθμισης κάτι που δεν είχα με το προηγούμενο φορέα. Έτσι σήμερα δεν χρειάζεται να ''παίζω'' τόσο έντονα με την παράμετρο tamping αλλά θα μπορούσα να πω ότι έχω
μια συμπεριφορά πιο κοντά στο stepless από click σε click.
Πάντως το γεγονός ότι οι δυο τελευταίοι μύλοι Anfim Best που παρουσιάστηκαν στο forum έχουν την ίδια διαβάθμιση και τον ίδιο άνω φορέα συντείνει στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία έχει πλέον υιοθετήσει αυτή τη λύση.
Γεγονός που αν ισχύει πραγματικά κάνει τον Anfim πραγματικά ασυναγώνιστο ως home semi-professional μύλο στην κατηγορία τιμής του.