aifel_tower έγραψε:Ποσο καιρο τον έχεις φιλε μου και απογοητεύτηκες?Με ποιον μύλο που εχεις χρσιμοποιήσει εσυ ο ίδιος τον εχεις συγκρίνει μεχρι τώρα και βλέπεις απογοητευτικά αποτελέσματα?Δεν σου βγάζει κρέμα?Πικρίζει?Τι ακροβως σε απογοητευσαι?Και καλό θα ήταν να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου.gioren έγραψε:Θα ήθελα και εγώ επιβεβαιώσω το μήνυμα του admin .Έχω το παραπάνω μύλο και ενώ ενθουσιάστηκα στη αρχή μετά απογοητεύτηκα ολοκληρωτικά .Τώρα παράγγειλα ενα Κ3 ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα .
Στη αρχή δεν είχα κάποιο άλλο μύλο και είχα σχετικά καλά αποτελέσματα με την Krups .Bέβαια είχα ppf .Οταν όμως μου έκαναν δώρο μια παλιά Nuova simonelli και την επισκεύασα τότε κατάλαβα οτι ο μύλος απλά δεν ήταν είχε τα στοιχειώδη στοιχεία που έπρεπε .
Και εγώ τον είχα αγοράσει γιατί εκεί έφτανε η τσέπη μου τότε (και τώρα βασικά αλλά έκανα υπέρβαση ) αλλά τελικά και καλό μύλο πήρα και ξόδεψα άσκοπα 45 ευρώ που αγόρασα τον Delonghi .Ο μύλος αυτός είναι stepped με πάρα πολύ λίγα βήματα .Επίσης τα μαχαίρια δεν ακουμπάγανε απολύτα επίπεδα μεταξύ τους !!Αυτό το διαπίστωσα οταν ακούμπησαν τα μαχαίρια μεταξύ τους για πρώτη φορά είδα τρίψιμο στο κάτω μαχαίρι μόνο σε ένα σημείο !Απο κεί καταλαβαίνεις οτι ο μύλος δέν κάνει για εσπρέσσο .Μπορεί μόνο για τη ρίγανη που μαζώνω αποπαε !!!