Christos
ΥΓ Τώρα για τα επόμενα 20 χρόνια είμαι σίγουρος για το service της Silvia. Για αλλαγή group gasket θα την στέλνω με διπλό boiler θα την παραλαμβάνω.

.
H εταιρια (ευτηχως για μενα

)δεν ξεφευγει απο τις εργοστασιακες προδιαγραφες των μηχανων που αντιπροσωπευει.Θα πρεπει να κινηθουμε υπογειως για κατι τετοιο
translator.
Τώρα από σένα θέλουμε να μας δίνεις inside info

(νέοι καφέδες, μηχανές, κελεπούρια για μεταχειρισμένες, κλπ.)
.
Προς το παρον κατι μυλους rancilio md50 εχουμε.Ενδιαφερεσαι;

.
Αfter.
Αραγε μετα απο 20 χρονια ποσα θα πιανει η μηχανη μου που ηταν απο τα πρωτα κομματια ''moded by woodsman''?
Θα πιανει ως συλλεκτικη κανα 100.000€?
.
Εγω ως γνωστον δινω 2 μερες εγγυηση.Στα 2 χρονια δε οι μηχανες αποσυντιθονται ετσι ωστε να ανακυκλωνεται η εργασια μου.

Εεεεε μετα απο 20 χρονια και με τις σημερινες εργασιακες εξελιξεις μαλλον εμεις θα ειμαστε συλλεκτικοι
focus.
Για να μείνω και λίγο on topic, μου κάνει εντύπωση που μόνωσες το Ε61 τόσο επιμελώς. Ξέρεις, στη δική μου είναι όταν παραμένει αδρανής η μηχανή ξεφεύγει πολύ σε θερμοκρασία το group, στη δική σου πως το βλέπεις θερμοκρασιακά ? Έχεις μειώσει τη διάμετρο του σωλήνα που κάνει κύκλωμα με το βασικό boiler για τη θέρμανσή του?
.
Η δικη σου φιλε focus ειναι ΗΧ και το νερο μεσα στο γκρουπ τεινει να πλησιασει την θερμοκρασια του νερου μεσα στο μποιλερ ατμου.Αυτο που διατηρει τη θερμοκρασια χαμηλοτερη απο του ατμου ειναι η ψυκτικη ικανοτητα του ιδιου του γκρουπ.Το δικο σου απλα δεν γινεται να μονωθει.
Το δικο μου θερμοσυφωνιζει σαν single boiler νερο με θερμοκρασια 106 βαθμων.Εχωντας αφησει το μισο γκρουπ γυμνο επιτυγχανω την αναγκαια ψυξη μιας και το δικο μου γκρουπ ειναι ηλεκτεροβαλβιδας και εχει απωλειες στην εγχυλιση οπως ειπα παραπανω.Για να ειμαι ειλικρινης ομως υπαρχει ενα μικρο τιπ το οποιο δεν εχω δημοσιευσει για ευνοητους λογους και επειδη ειναι μη υλοποιησιμο απο την πλειοψηφια των φιλων εδω μεσα και εχει να κανει με την ικανοτητα της μηχανης μου να διακοπτει τον θερμοσυφωνισμο οταν η θερμοκρασια σε καιριο σημειο του γκρουπ φτανει τους 88 βαθμους.
Ελπιζω να σε καλυψα.Αν οχι τοτε να εισαι εγκαιρως στον καφε του σαββατου αλλη φορα ετσι ωστε να μπορω να σου το εξηγησω καλυτερα

.
psycho.
Και εις ανώτερα! Να σε δούμε στη la marzocco!!
.
Καλα τοτε.Θα βγαλω μια φωτο με τη la marzocco στο ταφ μπενακη και θα σας την δειξω
Y.γ.Τα θερμα μου ευχαριστω σε ολους σας για μια φορα ακομα για τα καλα σας λογια