Τις τελευταίες 2 εβδομάδες όμως που τον λειτουργώ έχω παρατηρήσει κάτι που με προβληματίζει αρκετά:
Αφού ανοίξω τον διακόπτη, μετά από περίπου ένα 5λεπτο ακούγεται η τάση ρεύματος από την πίσω πλευρά του μύλου, από εκεί που ξεκινά το καλώδιο.... Συγκεκριμένα ακούγεται ένας σταθερός ήχος χωρίς διακοπές (σαν αυτό που ακούς στα καλώδια της ΔΕΗ αλλά εννοείται χαμηλότερης έντασης) ο οποίος μόλις κλείσω τον διακόπτη εξαφανίζεται!! Έχει προσέξει κάποιος άλλος που έχει Eureka Mignon ή οποιονδήποτε άλλο μύλο κάτι αντίστοιχο?? Είναι φυσιολογικό αυτό ρε παιδιά ??
Έχω ήδη επικοινωνήσει με το κατάστημα (espressocoffeeshop.com), αρχικά με ρωτήσανε αν έχω βάλει κάποιον αντάπτορα στον μύλο (φυσικά και όχι..) και έκτοτε τους έχω στείλει ήδη 2 mail χωρίς να απαντήσουν!!! Φυσικά και έχω αρχίσει να ανησυχώ και για τον μύλο, και για τον Ιταλό.... (By the way, είχε κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα??)
Υ.Γ.: Να με συγχωρέσουν οι moderators αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα ανοιχτό (έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο!)