Είμαι έτοιμος για αγορά μηχανής και μιας και είμαι τρομερά άσχετως με το θέμα θα ήθελα μαι πρώτη καθοδήγηση για τα πολύ βασικά και απο εκεί και πέρα θα ψάξω-ακούσω τι έχετε να μου πείτε και θα αποφασίσω τι ακριβώς πρεέπει να αγοράσω.
Ημουν έτοιμος για την αγορά της Kenwood ES 021 Kmix...Δεν διάβασα και τα καλύτερα η αλήθεια είναι επομένως έφτασα στο σημείο που είμαι τώρα.
Τα λεφτά που διαθέτω είναι ταβάνι 200euro.
Σκέφτομαι να πρέπει σε αυτα τα χρήματα μιας και μιλάμε για κάτι low budget να πάω σε κάψουλα η όχι.
Τι με ενδιαφέρει??
Το πιο βασικό προφανώς είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του καφέ και μετά η ευκολία.Δεν θέλω να πρέπει να πλένω την μηχανή 20 λεπτά για έναν καφέ.
Κάπου διάβασα οτι οι Low budget μηχανές σχεδόν "πάντα" έχουν χειρότερη ποιότητα καφέ απο μια μηχανή με κάψουλα και με προβλήμάτισε μην πάω για μαλλί και βγώ κουρεμένος.
Να πάω σε μηχανή με κάψουλα η χωρίς κάψουλα?
Ποιές είναι μερικές επιλογές σε κάψουλα η χωρίς που θα προτίνατε για under 200e?
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.
PS:Επειδή τυχαίνει να ασχολούμε με άλλα forum πάρα πολύ ξέρω απο τώρα πόσο κλασικό και "χαζό" φαίνεται ένα τέτοιο Post.Δεν γνωρίζω αρκετά και ζητάω πολλά.
SO thank you once again:D