Γάλα για cappuccino ακόμα δεν έχω καταφέρει να πετύχω

Η έκδοση του pid είναι 1,04 και από ότι φαίνεται δεν έχει ρύθμιση για το steam αλλά μόνο για τον ατμό. Αρχικές ρυθμίσεις είναι P:1, I:0, D:2, F04:0, F05: 108.
Μου κάνει εντύπωση όταν την ανοίγω φτάνει στα 100+ με τις default αλλά ακόμα και με αυτές του Παύλου στο viewtopic.php?f=5&t=3865#p57016 ( αν και δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις αυτές εφαρμόζουν και σε αυτή την μηχανή) αλλά μετά από flush επιστρέφει στις κανονικές.
Το f04 το έχω στο 3 αλλά δεν ξέρω τι είναι το f05 και όσο και να έψαξα είναι κοινή απορία αρκετού κόσμου αλλά μάλλον πρέπει μειωθεί όσο αυξάνουμε το f04 με κάθε επιφύλαξη.
Αν έχει κάποιος ρυθμίσεις στο pid ή κάτι άλλον να προτείνει ή γενικά να συνυσφέρει για την μηχανή θα ήταν χρήσιμο για όλους που είναι κάτοχοι της.
Τέλος να επισημάνω ότι ξέρω πως υπάρχει το Κάτοχοι Lelit, ας μαζευτούμε! αλλά στο συγκεκριμένο γίνεται συζήτησή για όλες τις μηχανές (3-4 νομίζω είναι αυτή την στιγμή) και δεν είναι εύκολο να βγει συμπέρασμα για κάποιον που έχει κάποια συγκεκριμένη (προσωπική άποψη). Αν η διαχείριση θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την μηχανή τότε ας γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.