Ζυγαριά
-
Valia
Ζυγαριά
ΖΥΓΑΡΙΑ CONCEPT-ART ή οχι;;
Παιδια πηρα μεσο e-shop γνωστο μια ζυγαρια ακριβειας λεει.. της concept-art λεει... Στην φωτο φαινοταν καθαρα η επωνυμια της εν λογο ζυγαριας το ιδιο και στο κουτακι που παρελαβα οταν το ανοιξα ομως μεσα υπηρχε μια παρομοια με την επωνυμια [JOEFREX]. Επικοινωνησα μαζι τους να τους ρωτησω τι γινετε και μου ειπαν οτι ειναι του ιδιου προμηθευτη/κατασκευαστη κατι τετοιο και οτι ειναι το ιδιο. Λοιπον για πειτε και εσεις γνωριζετε αν ισχυει κατι τετοιο ή με δουλευουν κανονικα ???
--συνένωση--
Να προσθέσω οτι πρόκειται για την ζυγαριά με κουτάλι.
Παιδια πηρα μεσο e-shop γνωστο μια ζυγαρια ακριβειας λεει.. της concept-art λεει... Στην φωτο φαινοταν καθαρα η επωνυμια της εν λογο ζυγαριας το ιδιο και στο κουτακι που παρελαβα οταν το ανοιξα ομως μεσα υπηρχε μια παρομοια με την επωνυμια [JOEFREX]. Επικοινωνησα μαζι τους να τους ρωτησω τι γινετε και μου ειπαν οτι ειναι του ιδιου προμηθευτη/κατασκευαστη κατι τετοιο και οτι ειναι το ιδιο. Λοιπον για πειτε και εσεις γνωριζετε αν ισχυει κατι τετοιο ή με δουλευουν κανονικα ???
--συνένωση--
Να προσθέσω οτι πρόκειται για την ζυγαριά με κουτάλι.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Ζυγαριά
Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ φαίνεται ότι σωστά σου είπαν.
http://www.joefrex.com/about-joefrex-corp/
και ειδικά άμα η ζυγαριά σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η παρακάτω:
http://www.joefrex.com/spoon-scale/
Πάντως κατά την γνώμη μου αυτή η ζυγαριά-κουτάλι είναι δύσχρηστη για την δουλειά που την θέλουμε σε σχέση με μια απλή και πιο φτηνή από το ebay.
http://www.joefrex.com/about-joefrex-corp/
και ειδικά άμα η ζυγαριά σου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η παρακάτω:
http://www.joefrex.com/spoon-scale/
Πάντως κατά την γνώμη μου αυτή η ζυγαριά-κουτάλι είναι δύσχρηστη για την δουλειά που την θέλουμε σε σχέση με μια απλή και πιο φτηνή από το ebay.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Valia
Ναι αυτή ειναι. Δεν ξερω αλλα θεώρησα οτι θα με βολέψει λιγο καλυτερα, θα δείξει! Ευχαριστω πολυ για την άμεση απάντηση!!
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
αστην .να δινεις κρεμες σε κανενα μωρακι !!. δεν κανει δουλεια αυτην η ζυγαρια...ειχα παρει και γω και την εδωσα δρομο. παρε μια άλλη κανονικη αλλα και με χιλιοστα
-
Valia
Νομίζω ότι δυστυχώς..αρχίζω να καταλαβαίνω!! καλό gadgetακι όμως για την κουζίνα δεν βαριεσε! Κάτι μικρές που βλέπω απο 8,9ευρω νομίζω και προτείνονται για χρυσαφικά/ φάρμακα κλπ αυτές κάνουν;
- ΜiKe
- Όνομα: ΜΙΧΑΛΗΣ
- Μηχανή:: NuovaSimonelli Oscar
- 2η Μηχανή:: Hario V60, Aeropress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Hario mini mill
- Οι καφέδες μου:: όλοι. όλων. απο παντού.
όχι, δεν κάνουν. γιατι είναι πάρα πολύ μικρές στο μέγεθος και οι περισσότερες ειναι κακής κατασκευής.
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Μιά απλή ζυγαριά με ακρίβεια 0.1gr θέλεις και τίποτα άλλο.
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
αυτές οι μικρες είναι που μετρανε και χιλιοστα. οι άλλες είναι ζυγαριες κουζινας και δεν εχουν τοση ακριβεια.
εγω θα σου προτεινα αυτές που ειδες να παρεις η αμα δεν την βιαζεσε και πολύ εχει και με 4-5 ευρω από e-bay.τωρα οσο αφορα την ποιοτητα αμα χαλασει ας ειμαστε γερη και ξανααγοραζουμε άλλη !!
εγω θα σου προτεινα αυτές που ειδες να παρεις η αμα δεν την βιαζεσε και πολύ εχει και με 4-5 ευρω από e-bay.τωρα οσο αφορα την ποιοτητα αμα χαλασει ας ειμαστε γερη και ξανααγοραζουμε άλλη !!
- ΜiKe
- Όνομα: ΜΙΧΑΛΗΣ
- Μηχανή:: NuovaSimonelli Oscar
- 2η Μηχανή:: Hario V60, Aeropress
- 2ος Μύλος:: Hario mini mill
- Οι καφέδες μου:: όλοι. όλων. απο παντού.
οποιαδήποτε ζυγαριά, οποιαςδήποτε ποιότητας απο απο οποιοδήποτε κατάστημα αρκει να είναι ακριβείας 0,1γρ και να εχει διαστάσεις μεγαλύτερες απο ένα κινητο πχ iphone. Έτσι ώστε να μπορει να κατσει ενα φλυτζάνι, ένα basket ή και με πατέντα ένα κλείστρο.
-
Valia
Οκ!! Θα παρω ακομα μια απο αυτες που εχω δει εδω γιατι απο eBay δεν εχω κάνει αγορές και δεν ξερω. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας!:)