Χαίρομαι ιδιαίτερα δε, που βλέπω φίλους απο άλλα forum (κιθαριστικά και ξυριστικά) και εδώ!
Καλώς σας βρήκα!
Καλώς σας βρήκα!
Την καλησπέρα μου σε όλους! Νέος στο forum (τα συγχαρητήριά μου για τη φοβερή δουλειά, ειλικρινά απορώ πώς μου είχε ξεφύγει!) αλλά όχι στον καφέ! Αρκετά χρόνια "αρρώστιας" αρχικά σαν επαγγελματίας barista και αναπόφευκτα ως χομπίστας πλέον αφού έχω φύγει απο το χώρο.. Έχω μια Gaggia Paros με το μύλο της για τα καφεδάκια μου, νομίζω όμως πως έχει έρθει η ώρα να πάω προς τη μεγάλη μου αγάπη στο άμεσο μέλλον, τις lever, πιθανότατα με τη europiccola!
Χαίρομαι ιδιαίτερα δε, που βλέπω φίλους απο άλλα forum (κιθαριστικά και ξυριστικά) και εδώ!

-
lio14
- Όνομα: Λεονάρδος
- Μηχανή:: Expobar Brewtus LEVA
- 2η Μηχανή:: Illy Francis X3
- Μύλος:: Quamar M80E
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2
- Οι καφέδες μου:: Αιθιοπιάρες
Re: Καλώς σας βρήκα!
Καλώς ήρθες Αντρέα και με το καλό η νεα σου μηχανή.
Ελπίζω να μας δίνεις τα φώτα σου όπου μπορείς μιας και η εμπειρία σου μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο φόρουμ.
Ελπίζω να μας δίνεις τα φώτα σου όπου μπορείς μιας και η εμπειρία σου μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο φόρουμ.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Καλωσόρισες Αντρέα στο forum και ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια. Σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις την lever που επιθυμείς.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Καλως ωρισες Ανδρεα!