Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
-
Εσπρεσσάκιας_skg
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- Μηχανή:: Gaggia classic
- 2η Μηχανή:: Bialeti moka express
- Οι καφέδες μου:: Coffee island...και γενικά...
Δημοσίευση
από Εσπρεσσάκιας_skg » Δευ Ιουν 25, 2012 10:39 am
admin: Διαχωρισμός θέματος από
viewtopic.php?f=8&p=33395#p33395
afonic έγραψε:Υπάρχει η Gaggia Classic στο amazon.co.uk εδώ:
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... efurbished
Σε κατάσταση "Refurbished", δηλαδή όχι καινούργια αλλά επισκευασμένη επιστροφή εντός εγγύησης, συνήθως εντός των 30 ημερών που κάποιος μπορεί να την επιστρέψει.
Με δωρεάν αποστολή, βγαίνει στα 78 ευρώ! Γνωρίζω το ρίσκο, αλλά εγώ προσωπικά μόλις παρήγγειλα μία για το πατρικό μου. Με τόσα λεφτά δεν παίρνεις ούτε Saeco.
Καλημέρα και καλή εβδομαδα να έχουμε!
Σε αυτή την προσφορά αναφέρεσαι;

Γιατί αυτή βγαίναι στα 137ευρώ,πολύ καλή τιμή επίσης. Απλά δεν φημίζομαι και για τα καλά μου αγγλικά και είναι η πρώτη μου φορά που θα προσπαθήσω να ψωνίσω από ξένη σελίδα. χαχαχαχα.
Τους έφαγε και η Ιταλία χθές τους Άγγλους
http://www.amazon.co.uk/gp/cart/view-up ... FO0FXA%2C1
[color=#804040] Απλά αληθινός...[/color]
-
Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Δημοσίευση
από Christos » Δευ Ιουν 25, 2012 10:53 am
Καλή εβδομάδα.
Ο προσφορά που αναφέρει ο Ιωσήφ δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή. Επίσης το δικό σου το link βγάζει σε ένα άδειο καλάθι αγορών. Το νόημα της δημοσίευσης του Ιωσήφ ήταν να κοιτάτε τακτικά στο amazon.co.uk ή στο μαγαζί που υπήρχε η προσφορά (
BUK) για ανακατασκευασμένες (refurbished) Gaggia Classic.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Εσπρεσσάκιας_skg
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- Μηχανή:: Gaggia classic
- 2η Μηχανή:: Bialeti moka express
- Οι καφέδες μου:: Coffee island...και γενικά...
Δημοσίευση
από Εσπρεσσάκιας_skg » Δευ Ιουν 25, 2012 11:04 am
Καλή σου μέρα Χρήστο!
Τελικά αυτό είναι το url
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... ition=used και πηστεύω πως θα κοιτάξω να παραγγείλω σήμερα κι όλας μία από εδω. Τί λες;
Θέλω μια ψιλό βοηθειούλα

[color=#804040] Απλά αληθινός...[/color]
-
Christos
- Συντονιστής

Δημοσίευση
από Christos » Δευ Ιουν 25, 2012 11:25 am
Είμαστε εκτός θέματος εδώ Κωνσταντίνε (υπάρχει η ενότητα με τις συμβουλές αγοράς) αλλά μια γρήγορη απάντηση θα ήταν ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να συμβουλέψω κάποιον να αγοράσει κάτι μεταχειρισμένο από ιδιώτη, χωρίς ακριβή και λεπτομερή στοιχεία της μηχανής αλλά και του κόστους μεταφοράς, εάν αυτή φυσικά γίνεται προς την Ελλάδα. Πάντως από τις τιμές που βλέπω δεν θα το ρισκάριζα και θα αγόραζα καινούρια απ΄ευθείας από την amazon.co.uk που αυτή την στιγμή την έχει 199.97 λίρες με τα ταχυδρομικά. Εάν θυμάμαι καλά κάποιοι την έχουν αγοράσει και ακόμα χαμηλότερα από εκεί (κάνε αναζήτηση στο forum).
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
kostas73
Δημοσίευση
από kostas73 » Δευ Ιουν 25, 2012 11:30 am
Για να δώσω κι εγώ την αποψή μου (και να μεταφερει ο Χρηστος το κομματι στις συμβουλες αγοράς), είναι διαφορετικό το "Refurbished" (το οποιο συνηθως αναφέρεται στο επίσημο εργοστάσιο) και διαφορετικό το "used-like new".
Στην πρώτη περίπτωση ένα κομματι που βρέθηκε ελαττωματικό ανακατασκευάστηκε στο εργοστάσιο (ή το service center) και πωλείται ξανά αλλά αχρησιμοποίητο ανακατασκευασμένο
Στη δευτερη περίπτωση, είναι χρησιμοποιημένο και το μόνο που σου εγγυάται την καλή λειτουργία είναι η εναπομέινουσα εγγύηση (αν υπάρχει) και ο λόγος του πωλητή...
Το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο (κατ εμέ) στη δεύτερη περίπτωση και δε θα το πρότεινα...
-
Christos
- Συντονιστής

Δημοσίευση
από Christos » Δευ Ιουν 25, 2012 11:43 am
Christos έγραψε:... Εάν θυμάμαι καλά κάποιοι την έχουν αγοράσει και ακόμα χαμηλότερα από εκεί (κάνε αναζήτηση στο forum).
215 ευρώ (προσοχή όχι λίρες).
viewtopic.php?f=2&t=1711&p=27494#p27494
-
afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
-
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από afonic » Δευ Ιουν 25, 2012 3:28 pm
Κωνσταντίνε, διάβασε αυτό που έγραψε ο συνονόματος σου παραπάνω.
Μεταχειρισμένη μηχανή σε τέτοια τιμή χωρίς μάλιστα να την δεις και χωρίς να έχεις υπολογίσει τα μεταφορικά δεν την λέω ευκαιρία.
Η συγκεκριμένη προσφορά που postαρα ήταν ακριβώς στην μισή τιμή και με δωρεάν μεταφορικά (fulfilled by Amazon). Προφανώς δεν είχε πολλά κομμάτια και εξαφανίστηκαν. Keep looking!