Χρήση E.S.E. pods με την Silvia χωρίς το kit?

Ποσότητα καφέ στο portafilter, tamping, θερμοκρασία, χρόνος εκχύλισης και άλλα πολλά.
Απάντηση
anastapalios
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 07, 2010 4:50 pm
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
Μύλος:: Ψήνεται....
Οι καφέδες μου:: ???
Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα

Χρήση E.S.E. pods με την Silvia χωρίς το kit?

Δημοσίευση από anastapalios » Παρ Ιούλ 01, 2011 5:03 pm

Καλησπέρα, μέχρι να καταφέρω να αγοράσω μύλο, δοκίμασα αρκετούς κομμένους καφέδες αλλά δεν έχω πιει και πάρα πολυ καλούς καφέδς (λόγω χοντρού κοψίματος των καφέδων της αγοράς), εκτός όταν βολεύει και κόβω σε έναν φίλο, όπου και τον κόβω εκεί που τον θέλω και τότε το καφεδάκι απογειώνεται και δεν έχει καμία σχεση!
Με τη Rancilio Silvia μπορώ να χρησιμοποιήσω και να δοκιμάσω καφέδες που είναι σε κάψουλες τύπου E.S.E.??(χωρίς όμως να χρησιμοποιήσω κάποια πρόσθετα εξαρτήματα, μόνο απλά να το βάλω το φακελάκι από "ύφασμα" που περιέχει τον καφέ στο group με το διπλό ή το μονό φίτρο)
Ευχαριστώ!!! 8-)

smoothbore

Re: Χρήση E.S.E. pods με την Silvia χωρίς το kit?

Δημοσίευση από smoothbore » Παρ Ιούλ 01, 2011 8:16 pm

Δεν νομιζω ,η μεριδα θέλει το ειδικο καλαθάκι για να μπορεσει να εκχυλιστει σωστά + οτι θέλει και άλλη shower screen για να δουλεψει .
Μπορεις να το δοκιμάσεις αλλά μην περιμένεις κατι παραπάνω απο ενα σκουροχρωμο ζουμί.

Απάντηση