Παρουσιαση DIY espresso machine only MINI(ANI)MAL.

Ημι-επαγγελματικές μηχανές για τους πιο ενθουσιώδεις home barista. Μηχανές αξιώσεων που προκαλούν με την εμφάνιση τους και μόνο.
woodsman43

Παρουσιαση DIY espresso machine only MINI(ANI)MAL.

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 10:43 am

Eχω περασει τα μαρτυρια του Βουδα με τουτον δω που εμπλεξα.Φυσικα μιλαω για τον συμπαθη σας κατα τα αλλα smoothbore με τον ιδιοτροπο χαρακτηρα και τη διαπλεκομενη διχαλωτη γλωσσα η οποια διαθετει χοντρο γυαλοχαρτο επανω της και οποιον ακουμπησει τον εχει σκισει.Ο διαχειριστης ξερει καλα τι λεω :lol:

ΘΕΛΩ μου λεει.Μια μηχανη η οποια να εχει Ε61 ,να μην εχει ακροφυσιο ατμου,να ζεσταινεται σε 15 λεπτα το πολυ να ειναι μικρη εστω και λιγο μεγαλυτερη απο τη silvia,να μπορει να παρει rotary στο μελλον,να μην γλυστραει στον παγκο οπως η izzo alex dueto :lol: :lol: και η εμφανιση της αφενος να μην υπαρχει πουθενα αφετερου να παραπεμπει αμεσα στο woodsman.

:a134: :a134: :b050: :a134:

Mηπως θες να μας ριξεις και ενα στα γρηγορα σε μπαμπη ετσι για εμπνευση: :a134:
Tι να τον κανω ρε παιδια.Απο μικρο παιδι τον εχω στα ποδια μου και τον προστατευω τον κακομοιρη.Ετσι να τον αφησω τωρα που περναει και κρισιμες ωρες λογω ηλικιας και πατροτητας; :lol:

Aς με συγχωρησει παρακαλω ο διαχειριστης για το off topic παραλληρημα μιας και ψαλιδισα τα περισσοτερα που θα ηθελα να πω για να μην χαλασω το thread που εγω ο ιδιος ανοιξα.

Τωρα εσεις θα μου πειτε αν καταφερα η οχι να προσεγγισω τις εξωγηινες απαιτησεις του αλλοκοτου φιλου μας smoothbore.Nα με συγχωρησετε σας παρακαλω για τις μετριες εγχυλισεις μιας και την τελευταια στιγμη ρυθμισεις εκανα στην opv και στη θερμοκρασια.

Άβαταρ μέλους
psycho
Όνομα: Νίκος
Μηχανή:: Simonelli Musica
Μύλος:: Mazzer SJ
Οι καφέδες μου:: Aleta Wondo/Sidama zone

Re: Παρουσιαση DIY espresso machine only MINI(ANI)MAL.

Δημοσίευση από psycho » Δευ Μάιος 16, 2011 10:54 am

Πολύ όμορφη! Συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο. Δημήτρη δεν ξερω αν λες κάτι στο βίντεο (δεν είχα ήχο) αλλά το ξύλο δεν θα έχει θέμα με την υγρασία σε συνδυασμό με την αυξημένη θερμοκρασία?/

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 11:02 am

Ναι εχει ηχο στο βιντεο.Το ξυλο δεν εχει θεμα ουτε με θερμοκρασια ,μιας και δεν υπαρχει θερμοκρασια πανω του, ουτε και με υγρασια.Ειναι δρυς συνθετο και ειναι αμεταβλητο ακομα και σε εξωτερικες συνθηκες.(δοκιμασμενο).
Ειναι αυτονοητο πως δεν θα εβαζα κατι που θα ειχε θεμα ειδικα στη μηχανη του smoothbore :lol:

Άβαταρ μέλους
Georgesod
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Silvia v3
Μύλος:: Mahlkoenig Vario
Οι καφέδες μου:: Fazenda do Sertao

Δημοσίευση από Georgesod » Δευ Μάιος 16, 2011 11:09 am

Respect φίλος, πολύ καλή δουλειά. Πόσο στοιχίζει η όλη κατασκευή?

VAMPIRE

Δημοσίευση από VAMPIRE » Δευ Μάιος 16, 2011 11:13 am

Θα παρακαλέσω όσους κυρίους – κυρίους είδαν το παραπάνω video να σκουπίσουν τα σάλια τους γιατί λερώνουν τα παντελόνια τους . :lol:
Συγχαρητήρια στον Dr που έκανε το θαύμα του και πάλι . :respekt:
Spoiler: show
Εγώ μένω απ΄εξω γιατί το όλο project το ήξερα . :a025: 8-) :a025:

anepro

Δημοσίευση από anepro » Δευ Μάιος 16, 2011 11:21 am

Γιατρέ μου, χώμα (να) πιάνεις, χρυσάφι (να) γίνεται!! Μόλις είδα τα ανάγλυφα ανθρακονήματα (δε θα πω τι έπαθα...γιατί δεν κάνει! :lol: ) με...κέρδισε αμέσως η μηχανή! Πολύ καλή παρουσίαση. Το ξύλο στα πλαϊνά δείχνει πολύ κιμπάρικο με τις μεταλλικές βέργες. Περιμένουμε και άλλα videos. Μπάμπη ακούς; Καλορίζικη βρε τυχεράκια!

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 11:24 am

Georgesod έγραψε:Respect φίλος, πολύ καλή δουλειά. Πόσο στοιχίζει η όλη κατασκευή?
Συγχωρα με φιλε μου αλλα δηλωσεις περι κοστους προκαλουν στομαχικες διαταραχες στον smoothbore και εγκεφαλικη ανεπαρκεια.Καταβαλει υπερανθρωπες προσπαθειες να ξεχασει και επιπλεον διαβαζει σε ανυποπτους χρονους και η :waf: . :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Y.V
Όνομα: Γιάννης
Μηχανή:: ALEX DUETTO II
Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs

Δημοσίευση από Y.V » Δευ Μάιος 16, 2011 11:37 am

Πανέμορφη μηχανή, δένει τελεια το ανθρακόνημα με το χρώμα της δρυός μαζί και με το γυαλιστερό μέταλλο.
Είμαι εντυπωσιασμένος.
Ευχομαι να απόλαμβάνουμε Δημήτρη πάντα τετοιες κατασκευές.
Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον μετα από καποιο διάστημα εξοικείωσης, τον Μπάμπη, να μας κάνει ένα review.

Οσο για την Duetto η οποία αναφέρεται στο βίντεο, θα απαντήσω στο ανάλογο Thread.

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μάιος 16, 2011 11:39 am

Πραγματικά ξεχωριστό κομμάτι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πάντρεμα υλικών σε case. Φανταστική δουλειά Δημήτρη και καλορίζικη Μπάμπη.
Ένα μόνο σχόλιο για τιμή. Το να έχεις μια μηχανή που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο είναι σχεδόν priceless.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Δευ Μάιος 16, 2011 11:54 am

Μερικες φωτο επιπλεον για οσους εχουν ευγενεις παθησεις στα ματια οπως ο γραφων(βλεπε πρεσβυωπεια) :lol:
23.jpg
38.jpg
25.jpg
26.jpg
31.jpg
Μπορειτε ολοι τωρα να καταλαβετε ποιοι ειναι οι πραγματικοι λογοι που θα συντελεσουν για να βγει γρηγορα το διαζυγιο.

Να ευχαριστησω το φιλο μας λοιζο που με τον hi end εξοπλισμο του τραβηξε ολες τις φωτο του βιντεο με περισια υπομονη και αφθονη καλιτεχνικη φλεβα. :a013:

Απάντηση