Πληροφορίες για την όμορφη κινέζα ΜΕ-710

Τα κάνουν όλα (αλέθουν, δοσομετρούν, εκχυλίζουν) με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο.
Απάντηση
Coffee Home

Πληροφορίες για την όμορφη κινέζα ΜΕ-710

Δημοσίευση από Coffee Home » Τρί Μαρ 15, 2011 9:26 pm

Καλησπέρα σε όλους!!!!

Είμαι η υπεύθυνη πωλήσεων/marketing της εταιρίας CoffeeHome και με μεγάλη χαρά διάβασα εχθές σε ένα θέμα του φόρουμ (viewtopic.php?f=2&t=1010&start=0), για την όμορφη κινέζα που έχει εισάγει η εταιρία μας στην Ελλάδα, την ME 710. Μας άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτηρισμός, που σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και επίσημα αν μας επιτρέψει ο φίλτατος Νικόλας (πνευματικά δικαιώματα!!) :a048:
>
> Καθώς στο θέμα συζητήθηκε αν η ποιότητα του καφέ που παράγει μία μηχανή ΜΕ 710 είναι εφάμιλλη των αντίστοιχων επωνύμων που κυκλοφορούν στην αγορά, θα ήθελα να σας προτείνω, όποιος ενδιαφέρεται και έχει το χρόνο, να περάσει από την έδρα μας που βρίσκεται στο Μαρούσι, να δοκιμάσει ο ίδιος τις μηχανές μας.
>
> Εφόσον επίσης το επιθυμείτε, μπορείτε ο καθένας σας να φέρει και το δικό του καφέ, για να μη θεωρηθεί ότι η μηχανή παράγει καλό εσπρέσσο μόνο με τον καφέ που εμείς προτείνουμε. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@coffeehome.gr, ώστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες (διεύθυνση κτλ) και να ρυθμίσουμε ημέρα και ώρα για τη σωστή διαχείριση και φιλοξενία από μεριάς μας.

Για όσους από εσάς θα μας επισκεφθούν, η εταιρία θα προχωρήσει σε κλήρωση για 50% έκπτωση σε όποια μηχανή της εταιρίας μας επιλέξει να αγοράσει (αν δεν επιλέξει ο ίδιος μπορεί η δωροεπιταγή να μεταβιβασθεί σε άλλο πρόσωπο επιλογής του νικητή).

Επίσης για όποιον θέλει υπάρχει ένα πολύ καλό video στο youtube (http://www.youtube.com/watch?v=CnaXEat9 ... re=related) στο οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λειτουργία της μηχανής και την ποιότητα του καφέ που παράγει. Είναι ένα από τα πολλά videos που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο για αυτή τη μηχανή!!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλούς καφέδες!!!
Με εκτίμηση,
Για την Coffee Home
Νικολέτα Πουτουρίδου
Υπεύθυνη Πωλήσεων/Marketing
http://www.coffeehome.gr

νικολας

Re: Πληροφορίες για την όμορφη κινέζα ΜΕ-710

Δημοσίευση από νικολας » Τρί Μαρ 15, 2011 11:52 pm

Coffee Home έγραψε:Μας άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτηρισμός, που σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και επίσημα αν μας επιτρέψει ο φίλτατος Νικόλας (πνευματικά δικαιώματα!!) :a048:
εγραψε ιστορια ο νεος ταρκοφσκυ :lol: και χαριζει τα πνευματικα του δικαιωματα στην ανθρωποτητα :lol:

ειναι πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σας, και με εξαιρετικα στοιχεια! κριμα που ειμαι επαρχια και δεν θα εχω την ευκαιρια της δοκιμης της, παρά μετα απο πολυ καιρο.
ελπιζω ομως οτι πολλοι συναδελφοι στην αθηνα θα τιμησουν με την παρουσια τους, την προσπαθεια σας.
την ανεφερα επειδη ο κ. Ξυμητιδης με τον οποιο επικοινωνησα για αλλο θεμα, την χαρακτηρισε εξαιρετικη και ως μια πολυ καλη επιλογη για οποιον θελει ταχυτατα εναν πολυ καλο καφε χωρις να μπλεκει καθημερινα με πειραματισμους, αποτυχημενες εκχυλισεις, δοκιμες κοπης σε μυλους κλπ

τις καλυτερες ευχες μου για μια επιτυχημενη εμπορικη πορεια :oneup:

Απάντηση