Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
-
Loizos
Δημοσίευση
από Loizos » Πέμ Φεβ 02, 2012 8:44 pm
Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Nuova Simonelli (Δεν μπορώ να βρώ τον συνεργάτη τους εδώ και δεν θυμάμαι το όνομα)
Διακουμάκος, Πύλου 24 & Λένορμαν Αθήνα. 210.512.6465 - 210.513.9755
Εκεί έχει σίγουρα καλαθάκια διαφόρων μεγεθών.
-
Redrum
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- Οι καφέδες μου:: Έλα ντε
Δημοσίευση
από Redrum » Πέμ Φεβ 02, 2012 8:52 pm
Βρε δες εδω τι παθαμε με το καλαθακι.
Λοιζο εσυ που βλεπω εχεις Silvia ποιο καλαθακι να του ζητησω γιατι φανταζομαι αν τον ρωτησω ποσα γραμμαρια χωραει και αν χωραει 18 γραμμαρια θα μου πει οτι μου ειπαν και στην Eurogat.
-
Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Δημοσίευση
από Βαγγελης ο καφετζης » Πέμ Φεβ 02, 2012 9:25 pm
Έτσι θα σου πουν.
Παρόλα αυτά δεν θέλεις να ακούσεις ούτε αυτό που σου λέω πιο πάνω 2-3 φορές κιόλας.
Θα πάς στο μαγαζί με το καλαθάκι σου και το PF.Μόνο έτσι θα καταλάβεις και εσύ τι ψάχνεις και το κατάστημα.
Αλλιώς είτε απο cimbalii,faema,simonelli ζητήσεις διπλό θα καλαθάκι,θα σου δώσουν σωστό γιατί δεν βγάζουν ''διπλό'' καλαθάκι τόσο μικρό σαν αυτό που έχεις.Όπως και Eurogat..
Αυτά.
-
Redrum
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- Οι καφέδες μου:: Έλα ντε
Δημοσίευση
από Redrum » Πέμ Φεβ 02, 2012 9:57 pm
Ναι δεν καταλαβα οτι αυτα που μου ελεγες πριν ειναι ποια μεγαλα απο αυτο που εχω αυτο θα κανω.
Βρηκα στο ebay ψαχνωντας αυτο το μαγαζακι
http://stores.ebay.it/Gastro-Nova/_i.ht ... 581&_pgn=3
εχει πολλα πραγματακια και εχει και ενα καλαθακι που μου μοιαζει με το synesso ridgeless double και το πουλαει σαν διπλο απο διαφορες μαρκες ετσι τουλαχιστον καταλαβαινω εγω απο τις φωτογραφιες για ριχτε μαι ματια οι πιο εμπειροι.
ΥΣ: Εχω αρχισει να αρρωσταινω με το αθλημα ομως

-
Loizos
Δημοσίευση
από Loizos » Πέμ Φεβ 02, 2012 10:39 pm
Θα συμφωνήσω με το Βαγγέλη. Μόνο αν πας με το υπάρχον σου καλαθάκι θα καταλάβεις το μέγεθος του καινούριου. Το πόσα γραμμάρια χωράει ένα καλαθάκι εξαρτάται και από τη μηχανή που μπαίνει και πιο συγκεκριμένα από το πόσο βαθιά μπαίνει μέσα σε αυτό η ντουζιέρα της μηχανής. Το δικό μου βαθύ διπλό της rancilio χωράει μέχρι και 18,5 γραμμάρια χωρίς προβλήματα ενώ σε Ε61 λίγο λιγότερα.
-
shatzi
Δημοσίευση
από shatzi » Δευ Μαρ 05, 2012 4:07 pm
Νομίζω πως η taf έφερε επιτέλους το βαθύ διπλό καλαθάκι εγω την παραγγελία μου την έκανα.
-
Marinos
Δημοσίευση
από Marinos » Δευ Μαρ 05, 2012 6:56 pm
shatzi έγραψε:Νομίζω πως η taf έφερε επιτέλους το βαθύ διπλό καλαθάκι εγω την παραγγελία μου την έκανα.
Δυστυχώς σήμερα το πρωί πέρασα από εκεί για την αγορά της Motta 50 cl αλλά δεν το είχαν.
Μου είπαν οτι το έχουν παραγγείλει.
-
shatzi
Δημοσίευση
από shatzi » Δευ Μαρ 05, 2012 7:21 pm
καλα αυτό το λένε μήνες τώρα και στο site δεν ήταν διαθέσιμο. Σήμερα που μπέικα να παραγγείλω καφεδάκια το είδα διαθέσιμο και το έκανα παραγγελία κανονικά.
Τη να πω άντε να δούμε.....
-
Loizos
Δημοσίευση
από Loizos » Δευ Μαρ 05, 2012 8:25 pm
Πάντως σήμερα το πρωί που πέρασα να πιω το καφεδακι μου, έπεσε το μάτι μου σε 2 βαθιά καλαθάκια.
-
Marinos
Δημοσίευση
από Marinos » Δευ Μαρ 05, 2012 8:28 pm
Loizos έγραψε:Πάντως σήμερα το πρωί που πέρασα να πιω το καφεδακι μου, έπεσε το μάτι μου σε 2 βαθιά καλαθάκια.
Ναι τα είδα και εγώ αλλά δεν ήταν τα βαθιά.