Μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος που έχει αισθανθεί έτσι χαχlio14 έγραψε:Εκεί που καταλήγω στην Evolution, διαβάζω λίγο παραπάνω και επιλέγω την baby...ξαναδιαβάζω λίγο πιο μετά και καταλήγω στην classic...
Τί θα γίνει ρε παιδιά...????![]()
Απ'ότι έχουν πεί άτομα με περισσότερη γνώση επι του θέματος, δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους η Classic απο την Baby, ίσως να διατυπώθηκε νωρίτερα και σε αυτή τη συζήτηση. Οι διαφορές τους είναι στον εξωτερικό σκελετό (μεταλλικό η Classic - πλαστικό η Baby) και στην ρυθμιζόμενη βαλβίδα πίεσης. Η evolution ίσως (λόγω κόστους) είναι υποδεέστερη και απο τις δύο, αλλά δε γνωρίζω να σου πώ που πραγματικά οφείλεται αυτό.lio14 έγραψε:Στο μόνο που εχω αποφασίσει είναι στον μύλο, ascaso i mini i2...
Κατάλαβα οτι η Classic είναι ανώτερη ποιοτικά και κατασκευαστικά και απο την Baby και απο την Evolution... αλλά για λόγους χρημάτων θέλω να πάρω την Evolution...θα είναι λάθος με το μύλο που εχω επιλέξει...???
Τώρα, όσον αφορά στο μύλο, λογικά θα είσαι μια χαρά.
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα υπάρχει τόσο -αισθητά- μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα. Όσον αφορά στην τιμή, δεν ξέρεις εάν θα πέσει και πόσο σύντομα μπορεί να συμβεί αυτό...lio14 έγραψε: Θα πετυχαίνω ικανοποιητικά 2πλά εσπρεσσάκια που πίνω ή να κάνω υπομονή μπας και πέσει η τιμή της classic ή της baby...???