Rancilio καλαθάκια.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Rancilio καλαθάκια.
Μηδένισε την ζυγαριά με το καλαθάκι άδειο και άρχισε να το γεμίζεις όπως θέλεις μέχρι η ζυγαριά να δείχνει πχ 14g που χωράει σίγουρα. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να προσθέσω πέρα από τα παραπάνω.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Smaug
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
- Μύλος:: Mahlkonig Vario II
Στο καφέ ταφ το βαθύ διπλό δεν είναι διαθέσιμο. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ εναλλακτικά, σχετικά άμεσα;
Take a look to the sky...
- xrhstaras
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto MK3
- Μύλος:: Mazzer mini E
- Οι καφέδες μου:: Cuba Serano Superior
το καλαθάκι της παίρνει κοντά στα 17 γραμμάρια μαξιμουμ αν κόψεις πολύ ψιλά και το γεμίσεις σε σημείο ίσα ίσα να κλείνει. 11 γραμμάρια για να σου γεμίζει θα είσαι σε κόψιμο πολύ χοντρό για εσπρέσο . Τόσο γεμίζει τέρμα το μονό καλαθάκι
-
Redrum
- Όνομα: Γιώργος
- Οι καφέδες μου:: Έλα ντε
Τελικά γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το διπλό βαθύ καλαθάκι της Rancilio;
-
Smaug
- Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
- Μύλος:: Mahlkonig Vario II
Προσωπικά το βρήκα σε ένα κατάστημα στις ΗΠΑ, αλλά έχω στείλει και mail στο taf (στο οποίο δεν έχουν απαντήσει) με το αν θα έχουν απόθεμα σύντομα προκειμένου να μην τα πάρω απ'έξω.
Take a look to the sky...
-
Redrum
Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο taf και ρώτησα μου είπε σε δυο εβδομάδες περίπου το βαθύ καλαθάκι;
-
Redrum
Επειδη βαρεθηκα να περιμενω το taf να φερει το διπλο βαθυ καλαθακι μπορει καποιος να μου πει τι εναλλακτικες επιλογες υπαρχουν. Εννοω να το βρω καπου αλλου ή να παρω καποιο αλλο βαθυ διπλο καλαθακι που να ταιριαζει στη μηχανη μου.
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Λίγα post νωρίτερα.viewtopic.php?f=2&t=887&start=40#p27087
Faema-marzocco kafea.gr Παιανία
Tailor Made Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Nuova Simonelli (Δεν μπορώ να βρώ τον συνεργάτη τους εδώ και δεν θυμάμαι το όνομα)
Eurogat Άγιος Δημήτριος
Όλοι οι παραπάνω έχουν διπλά καλαθάκια και θα ταιριάζουν στο PF σου.
Δεν ξέρω αν το Tailormade μπορεί να σου πουλήσει (Nuova simonelli).Επικοινώνησε.Στις σελίδες τους έχουν τηλ. και διεύθυνση.
+La cimbali http://www.georgopoulos.com.gr/ Αγιος ΔημητριοςΟπότε όπου ασχολούνται επαγγελματικά με μηχανές εσπρέσο θα βρείς καλαθάκι.
Eurogat,inoxshop κτλ...Ανα χείρας το PF για σιγουριά και βουρ!
Faema-marzocco kafea.gr Παιανία
Tailor Made Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Nuova Simonelli (Δεν μπορώ να βρώ τον συνεργάτη τους εδώ και δεν θυμάμαι το όνομα)
Eurogat Άγιος Δημήτριος
Όλοι οι παραπάνω έχουν διπλά καλαθάκια και θα ταιριάζουν στο PF σου.
Δεν ξέρω αν το Tailormade μπορεί να σου πουλήσει (Nuova simonelli).Επικοινώνησε.Στις σελίδες τους έχουν τηλ. και διεύθυνση.
-
Redrum
Ναι και εγω εχω διπλο καλαθακι και γεμιζει με 16 γρ. καφε, εγω θελω ενα καλαθακι λιγο πιο βαθυ να χωραει απο 17-20 γρ. καφε, ποια απο αυτα που αναφερεις χωραν τοσο καφε; Εγω δεν το ξερω και αμφιβαλω και αν ξερουν και στα καταστηματα, ειχα ρωτησει προ 10ημερου στη Eurogat στη Θεσσαλονικη και δεν ειχαν ιδεα.
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Ξέρω πιο καλαθάκι έχεις.
Η Eurogat μου φαίνεται δύσκολο να μην έχει.Πήγαινε στο κατάστημα και ζήτα τους να σου δείξουν το δικό τους διπλό και να το συγκρίνεις με το δικό σου.Θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.Συγκεκριμένα έχω δεί στο κατάστημα της Αθήνας το διπλό καλαθάκι της wega.Είναι αυτό που θέλεις.
Όπως και οι άλλες εταιρίες π.χ. Nuova simonelli,faema έχουν τέτοιο διπλό.Και αυτά τα έχω δεί.
Αν τελικά δεν βρείς στην eurogat ψάξε να βρείς αν οι παραπάνω εταιρίες έχουν αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη και πήγαινε απο εκεί.
Εκτός και αν θέλεις να παραγγείλεις απο εξωτερικό αλλά αν είναι για ένα καλαθάκι δεν αξίζει.
Η Eurogat μου φαίνεται δύσκολο να μην έχει.Πήγαινε στο κατάστημα και ζήτα τους να σου δείξουν το δικό τους διπλό και να το συγκρίνεις με το δικό σου.Θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.Συγκεκριμένα έχω δεί στο κατάστημα της Αθήνας το διπλό καλαθάκι της wega.Είναι αυτό που θέλεις.
Όπως και οι άλλες εταιρίες π.χ. Nuova simonelli,faema έχουν τέτοιο διπλό.Και αυτά τα έχω δεί.
Αν τελικά δεν βρείς στην eurogat ψάξε να βρείς αν οι παραπάνω εταιρίες έχουν αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη και πήγαινε απο εκεί.
Εκτός και αν θέλεις να παραγγείλεις απο εξωτερικό αλλά αν είναι για ένα καλαθάκι δεν αξίζει.