Διαφορές μεταξύ Gaggia
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Διαφορές μεταξύ Gaggia
Evolution, Baby, Classic έχω βρει τιμές από 105-120ml καθαρή χωρητικότητα και για τις Espresso Pure, Color, Dose 266ml που αντιστοιχεί αφαιρώντας τον όγκο που καταλαμβάνουν οι αντιστάσεις σε περίπου 180ml πραγματική χωρητικότητα (το νούμερο είναι εκτίμηση).
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- AngelosPap
- Όνομα: Άγγελος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Black
- Μύλος:: Macap MX
Eυχαριστώ
Από ξένο video λέει οτι gaggia classic, baby class, baby black έχουν 3,5 ounces boiler (103,5 ml) αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει..http://www.youtube.com/watch?v=7G4Z1PzP ... ure=relmfu
Πάντος όσο περνάει ο καιρός βλέπω οτι μάλλον ήθελα μια μηχανή με μεγαλύτερο boiler...
Από ξένο video λέει οτι gaggia classic, baby class, baby black έχουν 3,5 ounces boiler (103,5 ml) αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει..http://www.youtube.com/watch?v=7G4Z1PzP ... ure=relmfu
Πάντος όσο περνάει ο καιρός βλέπω οτι μάλλον ήθελα μια μηχανή με μεγαλύτερο boiler...
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Ισχύει και υπάρχει καλός λόγος που είναι μικρό και αυτός είναι γιατί έχει τις τεράστιες, γι αυτό το μέγεθος, αντιστάσεις εξωτερικά.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Οι Gaggia θεωρουνται αξιοπιστες μηχανες παιδια?
- AngelosPap
- Όνομα: Άγγελος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Black
- Μύλος:: Macap MX
Εγώ την παρέλαβα με προβλημα.Μου την αλλάξανε και από τότε κανένα πρόβλημα..Βέβαια σε κάνει να αμφιβάλεις κάτι τέτοιο αλλά μέχρι τώρα όλα καλά..σχεδόν 9 μήνες την έχω