Mazzer Mini Manual ή Vario ή Anfim Best;
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Re: Mazzer Mini Manual ή Vario ή Anfim Best;
Γιώργο, προφανώς και πρόκειται για μεταχειρισμένο. Αν έρχεται με νέα μαχαίρια, ναι είναι καλή η τιμή. Αν έρχεται με μεταχειρισμένα, δεν νομίζω.
-
spi8a
Ιωσηφ ακομα περιμενω απαντηση τους και θα διευκρινισω για το αν ειναι μεταχειρισμενο ή οχι;;;
Εννοειται οτι θα ενημερωσω ωστε να το ξερουν και αλλοι φιλοι.
Αληθεια απο που μπρουμε να τον αγορασουμε γιατι μεχρι στιγμης Ελλαδα δεν εχω βρει κατι
Εννοειται οτι θα ενημερωσω ωστε να το ξερουν και αλλοι φιλοι.
Αληθεια απο που μπρουμε να τον αγορασουμε γιατι μεχρι στιγμης Ελλαδα δεν εχω βρει κατι
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Γιατί κάθεσαι και παιδεύεσαι και δεν κάνεις ένα απλό τηλεφώνημα; Μπορεί να έχουν και άλλες καλές μάρκες μύλων.
viewtopic.php?f=8&t=947#p11775
Μεταχειρισμένος θα είναι. Mazzer Mini στα 200 ευρώ καινούριος με τίποτα.
Επίσης δες και το παρακάτω λινκ
viewtopic.php?f=6&t=135#p1123
viewtopic.php?f=8&t=947#p11775
Μεταχειρισμένος θα είναι. Mazzer Mini στα 200 ευρώ καινούριος με τίποτα.
Επίσης δες και το παρακάτω λινκ
viewtopic.php?f=6&t=135#p1123
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
spi8a
Χρηστο δεν ηξερα οτι ειναι ο ιδιος αφου απο το 4usite δεν εδινε στοιχεια. Θα τον παρω τηλεφωνο αυριο
- Christos
- Συντονιστής

Πως δεν δίνει; εγώ βλέπω όλα τα στοιχεία της επιχείρησης.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
spi8a
δεν θα το προσεξα Χρηστο. Απο εξωτερικο εχεις κατι υπ'οψη σου;;;
- Christos
- Συντονιστής

Το eshop του esw.nl που ανεφέρθηκε παραπάνω έγινε
http://www.specialtycoffee.nl/shop/categorie/49/mazzer/
αλλά πάρe τηλέφωνο την Kafea για να δεις τι παίζει και στην Ελλάδα. Πάντως άμα φτάσεις σε τέτοια χρήματα για τον Μini Μanual καλυτερα δώσε αλλά 150 ευρώ για τον Mini Electronic.
Επίσης μπορείς να ψάξεις ακόμα και στο Ρίο/Πάτρα για μεταχειρισμένο Mazzer Super Jolly από 250-300 ευρώ.
http://www.specialtycoffee.nl/shop/categorie/49/mazzer/
αλλά πάρe τηλέφωνο την Kafea για να δεις τι παίζει και στην Ελλάδα. Πάντως άμα φτάσεις σε τέτοια χρήματα για τον Μini Μanual καλυτερα δώσε αλλά 150 ευρώ για τον Mini Electronic.
Επίσης μπορείς να ψάξεις ακόμα και στο Ρίο/Πάτρα για μεταχειρισμένο Mazzer Super Jolly από 250-300 ευρώ.
-
spi8a
αυτο το καταστημα το ειδα Χρηστο και η τιμη του ειναι στα 400 Ευρω για τον mini manual. Σε αυτα τα χρηματα αγοραζω τον mahlkonig. Για αυτο αναφερθηκα παραπανω στον mini.
Θα παρω και την Kafea να δω τι παιζεται. Παντως στην περιοχη μου δεν εχω βρει ακομα κατι αλλα θα κοιταξω και παλι
Θα παρω και την Kafea να δω τι παιζεται. Παντως στην περιοχη μου δεν εχω βρει ακομα κατι αλλα θα κοιταξω και παλι
- dimogrec
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Zaffiro PID Woodsman
- 2η Μηχανή:: Pavoni EN, Bacchi
- Μύλος:: Macap MC4 & M4
- Οι καφέδες μου:: κυριως taf
Η αγγελια που βλεπεις για το Mazzer mini ειναι από ενα τεχνικο μηχανων καφε στο Γαλατσι. Στο "συνεργειο" του γινεται χαμός από μηχανες, μυλους, αναταλλακτικα κτλ... Παλαιοτερα ειχα περάσει απο εκει, Μπαμπη τον λενει κ ειναι πολυ συμπαθητικος κ ευχαριστος. Μυλο εψαχνα κ εγω αλλα δεν ειχε κάτι στα μετρα μου εκεινη την εποχη. Αλλα μου ειχε πει οτι ανα καιρούς του "καθονται". Κυρίως βεβαια έχει επαγγελματικο εξοπλισμο.
-
spi8a
θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν μυλο της Mazzer ειτε τον Mini ειτε τον Super Jolly πως γινεται η ρυθμιση των burrs για την αλεση του καφε. Δηλ. η περιστρεφομενη ροδα κατω απο το hopper ειναι με steps ή οχι ή ειναι σαν του Ascaso που πρεπει να τον περιστρεφεις συνεχεια ωστε να βρεις το καταλληλο κοψιμο του καφε;;;
Ρωταω γιατι με ενδιαφερει να αλεθω και κοκκους γαλλικου καφε αφου πινει η γυναικα μου. Μπορω μετα να ξαναβρω ευκολα την ρυθμιση που θα εχω κανει για να κοψω εσπρεσσο ή θα ψαχνομαι οπως στον Ascaso που εχει μικρομετρικη ρυθιση και χρειαζεται καμποσες περιστροφες;;;
Στον Mahlkönig Vario ειναι πιο ευκολο να γυρισεις στις παλιες σου ρυθμισεις και θα ηθελα να ξερω αν ισχυει και το ιδιο στον Mazzer Mini
Ρωταω γιατι με ενδιαφερει να αλεθω και κοκκους γαλλικου καφε αφου πινει η γυναικα μου. Μπορω μετα να ξαναβρω ευκολα την ρυθμιση που θα εχω κανει για να κοψω εσπρεσσο ή θα ψαχνομαι οπως στον Ascaso που εχει μικρομετρικη ρυθιση και χρειαζεται καμποσες περιστροφες;;;
Στον Mahlkönig Vario ειναι πιο ευκολο να γυρισεις στις παλιες σου ρυθμισεις και θα ηθελα να ξερω αν ισχυει και το ιδιο στον Mazzer Mini