βοήθεια για αγορά οικονομικής συσκευής.....

Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
jimsakpt3

Re: βοήθεια για αγορά οικονομικής συσκευής.....

Δημοσίευση από jimsakpt3 » Σάβ Απρ 03, 2010 3:42 am

Christos έγραψε:Καλορίζικη με πολλά και καλόπιοτα καφεδάκια. Κριτική μετά την αγορά δεν έχει νόημα. Τώρα εσύ είσαι εκείνος που θα μας φωτίσει.
δεν την χρησιμοποίησα ακόμα οπότε αν μου λέγατε όλοι ότι είναι μάπα θα μπορούσα αύριο να την αλλάξω με μια άλλη...
mx1001 έγραψε: Από που την πήρες τέτοια τρελή τιμή ? . Το Skroutz δεν την εχει κατω απο 164 e .
την πήρα από έναν γνωστό μου στα τρίκαλα και μου έκανε φιλική τιμή...
Christos έγραψε: Βρε θηρίο mx (btw να χρησιμοποιώ το κανονικό σου όνομα;), πολύ θα ήθελα να μάθω πώς εξήγαγες τα συμπεράσματα, ότι εγώ είμαι εργένης σε αντίθεση με τον φίλο jimsakpt3 που είναι δεσμευμένος και μάλιστα με συμβία που έχει άποψη επί της επιλογής espresso μηχανής; :lol:
μάλλον ο φίλος μιχάλης προσπάθησε να μας εξομολογηθεί με έμεσο τρόπο το δικό του πρόβλημα :P

όσο για φωτό μην περιμενεται σύντομα γιατί είμαι εντελώς άσχετος οπότε μέχρι να μάθω...

ελπίζω το ότι έχει thermoblock και όχι boiler να μην είναι τόσο μεγάλο μειωνέκτημα ;)

σας ευχαριστώ και τους δυο για τις ευχές σας....

Άβαταρ μέλους
Alex_Under
Όνομα: Αλέξανδρος
Μηχανή:: Rancilio Silvia
Μύλος:: Rancilio Rocky
Οι καφέδες μου:: Οτιδήποτε από Αφρική με medium roast

Δημοσίευση από Alex_Under » Σάβ Απρ 03, 2010 9:24 am

jimsakpt3 έγραψε: δεν την χρησιμοποίησα ακόμα οπότε αν μου λέγατε όλοι ότι είναι μάπα θα μπορούσα αύριο να την αλλάξω με μια άλλη...
Δεν θέλω να σε φοβήσω-αποθαρύνω-τρομάξω και ούτε διεκδικώ το αλάθητο σε αυτό που λέω.
Απλά με την περιήγησή μου στα forums, έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι όποιος είχε Krups, δεν κράτησε πάνω από χρόνο. Μέσα στον χρόνο τους χάλασαν...
Αλλά και πάλι μπορεί να λέω μ@λ@κί3ς. Οπότε, ψάξτο λίγο καλύτερα σε σχετικά forums και αποφάσισε.
Be a coffee-drinking individual. Espresso yourself!

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Σάβ Απρ 03, 2010 9:30 am

Alex_Under έγραψε:...Αλλά και πάλι μπορεί να λέω μ@λ@κί3ς. ...
Οχι μπορει ... ειναι σίγουρο !. H τιμη που την βρηκε ειναι πολυ χαμηλη - 150 e . Αυτο που προτεινα εγω δεν αξιζει για 50 e διαφορά και μόνο από τα inox φινιρισματα που παιρνεις στην Krups . Την Krups σειρά 5χχχ έχει κουμπάρος μας και μερικοί γνωστοί μας (ασχετοι με θεματα τεχνογνωσιας) . Οι μηχανες αυτες ειναι set-and-go , δεν θελουν και πολυ παιδεμα για να βγαλουν κατι που να πίνεται και να βλέπεται . Δεν ηθελα να παρω γιατι η τιμη ηταν απλησιαστη (τουλαχιστον καποια που να μην εχει το ματζαφλαρι στην μεση) . Εξάλλου τουλάχιστον αυτό αποκόμισα και απο τα fora . Δεν έχω δεί όμως ακόμα καμία από κοντα σε δράση για να ξέρω από πρώτο χέρι .

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Απρ 05, 2010 10:22 pm

jimsakpt3 έγραψε:
όσο για φωτό μην περιμενεται σύντομα γιατί είμαι εντελώς άσχετος οπότε μέχρι να μάθω...

ελπίζω το ότι έχει thermoblock και όχι boiler να μην είναι τόσο μεγάλο μειωνέκτημα ;)

σας ευχαριστώ και τους δυο για τις ευχές σας....
Τις φωτό μπορείς να τις καθυστερήσεις, αλλά ένα σχόλιο σχετικά με το αποτέλεσμα που παίρνεις στο φλυτζάνι μετά από μια εβδομάδα χρήσης πολύ θα θέλαμε να το διαβάσουμε.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Απάντηση