Βεβαια εαν δε θελεις να παιδευεσαι και να ξεμπερδεψεις μια κ καλη, παρε νεσπρεσσο.
Αν παλι ενδιαφερεσαι γι'αυτο, και θες να εχεις τη χαρα της δημιουργιας μεχρι και στο φλιτζανι που εχεις μπροστα σου, ζυγισε τα οικονομικα και αποφασισε. Ειτε μια φθηνη οπως αυτες του κοτσοβολου που προτεινε ο Χρηστος -και καφε απο το καφεκοπτειο η το σ/μ για αρχη, δεν πειραζει- ωστε να τριφτεις και να δεις αν σου ταιριαζει η οχι οποτε κ να το παρατησεις μικρη η χασουρα, το ριχνεις στα pods (που δεχονται ολες οι μηχανες) και ξεμπερδευεις.
Αν, τελος, εισαι σιγουρος οτι δε θα πανε χαμενα τα χρηματα σου, εχω προτεινει στο ποστ που ειναι απο πανω τη gaggia evolution (που δεν ειναι το χειροτερο της εταιριας
Για το μυλο ισχυουν τα ιδια, αν δεν εισαι σιγουρος μην παρεις κι αν προχωρωντας δε σου φτανει αυτο που παιρνεις, προχωρας στην αγορα
ΥΓ παιδια για το αφρογαλα που λετε, μου εφερε μια φιλη μου απο Ιταλια ενα σκευος σα μεγαλο μπρικι που στο καπακι του εχει ενα εμβολο το οποιο στο κατω μερος εχει ενα φλτρακι (πως ειναι οι ατομικες καφετιερες γαλλικου?? καπως ετσι αλλα πιο φαρδυ). Βαζεις μεσα ζεστο γαλα, το κουνας πανω κατω για λιγο και βγαινει ωραιοτατο ζεστο αφρογαλα χωρις πριζες καλωδια κλπ. Κοστος 6€!! Ξερετε αν μπορουμε να το βρουμε εδω??