Σε έχασα λίγο.triptsis έγραψε:Αυτη η εκχυλιση εχει καμμια διαφορα με της ριτας???? Αν ναι πειτε μου να το κοψω τον εσπρεσσο
Ο κοκκος ειναι ψημενος μετρια ως well done εχουν σβησει τις οποιες ανεπιθυμιτες οξυτητες που θα μπορουσε να χει με το ψησιμο που τους κανουν, γιατι βεβαια δεν γινεται να σερβιριστει αλλιως στη μαζα, ειναι blend με τις γνωστες γευσεις που ολοι ξερουμε και ανταποκρινεται σ αυτο που χει συνηθισει ο ουρανισκος σου.
Εννοείς οπτικά ή γευστικά;; Γιατί γευστικά η επιτυχημένη της ρίτας (το τονίζω η επιτυχημένη και όχι οι δεκάδες άλλες που πήγαν νεροχύτη) ήταν το κάτι το διαφορετικό νομίζω. Δεν είχα ξαναπιεί κάτι παρόμοιο και μου άρεσε. Οπτικά, πάνω κάτω οι διαφορές ήταν ελάχιστες. Στη Rita η εκχύλιση τράβηξε περισσότερο με πιο 'λεπτή' ροή, χωρίς όμως να ταλαντεύεται στο ελάχιστο.
Εκτός και αν εννοείς τις 2 εκχυλίσεις του Tigrato που είχα παραθέσει... Στις οποίες δε ξέρω αν βρίσκεις διαφορές οπτικά, αλλά γευστικά τουλάχιστον είναι η μέρα με τη νύχτα!