Lelit pl41 plust
-
buddy
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto IV
- Μύλος:: Woodsman tΑlΩς
- Οι καφέδες μου:: Natural
Re: Lelit pl41 plust
Κατεβασε το d μεχρι στο σημειο που δεν θα πηγαινει 102 και θα εισαι οκ
Αλλα οπως σου ειπα για μενα δεν ειναι προβλημα γιατι ποτε οταν κουμπωνω δεν εχει τυχει να ειναι 102 παντα ειναι 101
Σιγουρα και σε μενα παει 102 αλλα παντα ειναι σε ωρα που δεν ασχολουμε με την μηχανη και ειναι για ελαχιστα δευτερολεπτα γι αυτο ακομα δεν μπηκα στον κοπο να κατεβασω το d
Επισης αν ειναι πολυ ωρα αναμμενη η μηχανη ειναι απολυτα φυσιολογικο να παει και 102 (το θεμα ειναι να μην μενει εκει για ωρα πραγμα το οποιο δεν συμβαινει)
Αλλα οπως σου ειπα για μενα δεν ειναι προβλημα γιατι ποτε οταν κουμπωνω δεν εχει τυχει να ειναι 102 παντα ειναι 101
Σιγουρα και σε μενα παει 102 αλλα παντα ειναι σε ωρα που δεν ασχολουμε με την μηχανη και ειναι για ελαχιστα δευτερολεπτα γι αυτο ακομα δεν μπηκα στον κοπο να κατεβασω το d
Επισης αν ειναι πολυ ωρα αναμμενη η μηχανη ειναι απολυτα φυσιολογικο να παει και 102 (το θεμα ειναι να μην μενει εκει για ωρα πραγμα το οποιο δεν συμβαινει)
-
buddy
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto IV
- Μύλος:: Woodsman tΑlΩς
- Οι καφέδες μου:: Natural
Και κατι ακομα...
Μην καθεσαι και κοιτας το pid χωρις να κανεις καφε για να δεις πως παει
Στην πραξη θα το δεις πως δουλευει φτιαχνοντας καφεδες και θα δεις οτι αυτες οι ρυθμισεις (με 101 θερμοκρασια) ειναι πολυ πρακτικες γιατι δεν περιμενεις καθολου απο καφε σε καφε...μεχρι να αλεσεις να πατησεις...ειναι ετοιμο...και μαλιστα πιο γρηγορα...
Μην καθεσαι και κοιτας το pid χωρις να κανεις καφε για να δεις πως παει
Στην πραξη θα το δεις πως δουλευει φτιαχνοντας καφεδες και θα δεις οτι αυτες οι ρυθμισεις (με 101 θερμοκρασια) ειναι πολυ πρακτικες γιατι δεν περιμενεις καθολου απο καφε σε καφε...μεχρι να αλεσεις να πατησεις...ειναι ετοιμο...και μαλιστα πιο γρηγορα...
- Jazz
- Όνομα: Σταυριάνα
- Μηχανή:: Lelit PL41 PLUST PID
- 2η Μηχανή:: V60Hario,Bonavita
- Μύλος:: Compak E10 ON DEMAND
- Οι καφέδες μου:: Specialty
ΗΡΘΕΕΕΕ !!! Μόλις έφτασε στα χέρια μου ο πύραυλος μου!! Η δική μου lelit pl41 plust pid!! Καλά, ε, ο ενθουσιασμός μου δεν περιγράφεται!!!! Θα επανέλθω σύντομα με απορίες. De facto.
offtopic : Σε 2 ώρες δουλεύω στο μαγαζί, και είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάω! Θέλω να κάτσω σπίτι μου με τη lelit μου και τον Compak k3 touch μου!!
(η αποστολή από barista.gr έγινε μέσα σε μία (1) μέρα από την παραγγελία. Οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες με το Ε κεφαλαίο! Μου έκαναν δώρο και καφεδάκια από taresso! Εννοείται ότι αμέσως τους πήρα τηλέφωνο να τους ευχαριστήσω. Εξυπηρετικότατοι και ευγενικοί. Μπράβο! Σπάνιο πράγμα αυτό στις μέρες μας.)
offtopic : Σε 2 ώρες δουλεύω στο μαγαζί, και είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάω! Θέλω να κάτσω σπίτι μου με τη lelit μου και τον Compak k3 touch μου!!
(η αποστολή από barista.gr έγινε μέσα σε μία (1) μέρα από την παραγγελία. Οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες με το Ε κεφαλαίο! Μου έκαναν δώρο και καφεδάκια από taresso! Εννοείται ότι αμέσως τους πήρα τηλέφωνο να τους ευχαριστήσω. Εξυπηρετικότατοι και ευγενικοί. Μπράβο! Σπάνιο πράγμα αυτό στις μέρες μας.)
-
lio14
- Όνομα: Λεονάρδος
- Μηχανή:: Expobar Brewtus LEVA
- 2η Μηχανή:: Illy Francis X3
- Μύλος:: Quamar M80E
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2
- Οι καφέδες μου:: Αιθιοπιάρες
Η χαρά σου πέρασε μέσα απο τον υπολογιστή μου...
Καλορίζικος και καλά
Καλορίζικος και καλά
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Καλά καφεδάκια
Σε βλέπω να κάνεις αγρυπνίες (από την καφεΐνη) για αυτό κλέψε λίγο decaf από τον vario του μαγαζιού για να τον έχεις Just in case για τις... βραδινές δοκιμές
Σε βλέπω να κάνεις αγρυπνίες (από την καφεΐνη) για αυτό κλέψε λίγο decaf από τον vario του μαγαζιού για να τον έχεις Just in case για τις... βραδινές δοκιμές
- Jazz
- Όνομα: Σταυριάνα
- Μηχανή:: Lelit PL41 PLUST PID
- 2η Μηχανή:: V60Hario,Bonavita
- Μύλος:: Compak E10 ON DEMAND
- Οι καφέδες μου:: Specialty
Άμα πέρασε η χαρά μου μέσα από τον υπολογιστή, καταλαβαίνετε πως νιώθω in reality!!
Γιώργο πραγματικά, ο μόνος λόγος που πιέζομαι να φύγω για το μαγαζί σε λίγο, είναι για να πάρω κόκκους, γιατί το βράδυ έχει ολονυχτία!! (Δεν υπάρχει περίπτωση στις πρώτες μου δοκιμές να σπαταλήσω τις καφεδάρες από taresso, οπότε οι κόκκοι του μαγαζιού είναι μονόδρομος!) Πάω να τσιμπήσω και καμιά μόττα, και κανά βουρτσάκι... Γενικώς πάω στο μαγαζί να κάνω επιδρομή!!
Βύρα τις άγκυρες!!! Έχει διάβασμα και πείραμα το βράδυ!
Γιώργο πραγματικά, ο μόνος λόγος που πιέζομαι να φύγω για το μαγαζί σε λίγο, είναι για να πάρω κόκκους, γιατί το βράδυ έχει ολονυχτία!! (Δεν υπάρχει περίπτωση στις πρώτες μου δοκιμές να σπαταλήσω τις καφεδάρες από taresso, οπότε οι κόκκοι του μαγαζιού είναι μονόδρομος!) Πάω να τσιμπήσω και καμιά μόττα, και κανά βουρτσάκι... Γενικώς πάω στο μαγαζί να κάνω επιδρομή!!
Βύρα τις άγκυρες!!! Έχει διάβασμα και πείραμα το βράδυ!
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Μην ξεχάσεις να πάρεις και την απαραίτητη κανάτα για το νερό...
Θα την δεις εδώ στο βάθος πάνω στο νεροχύτη της... Γκαίηλ !
https://m.youtube.com/watch?v=3ZSg3YKn5I4
Θα την δεις εδώ στο βάθος πάνω στο νεροχύτη της... Γκαίηλ !
https://m.youtube.com/watch?v=3ZSg3YKn5I4
-
waterpolo
- Όνομα: ΔΗΜΗΤΡHΣ
- Μηχανή:: La spaziale S1 Dream
- Μύλος:: Fiorenzato F64E
- 2ος Μύλος:: graef cm800
- Οι καφέδες μου:: tigrato
Καλους καφεδες, οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε
Waterpolo ειναι αντρικο αθλημα.
Water+coffee ειναι για ολους
Water+coffee ειναι για ολους
-
bpel86
- Μηχανή:: Lelit PL41 Plust PID
- Μύλος:: DF64
Περιμένω κι εγώ τη δικιά μου PL41 Plust PID από τα Bonne Affeires του maxicoffee από μέρα σε μέρα. Ποιες ρυθμίσει προτείνετε να χρησιμοποιήσω για αρχή στο PID? Αυτές με τους 101 βαθμούς που έχουν αναφερθεί πιο πάνω ή κάποιες άλλες?
-
harryv
- Όνομα: Χάρης
- Μηχανή:: DIY Mod G Classic
- Μύλος:: Niche Zero
- Οι καφέδες μου:: Newbie roaster
https://www.youtube.com/watch?v=WMSISAyqxyI
Μετά από μια ώρα θα είσαι καθηγητής στη ρύθμιση του pid σου.
Μετά από μια ώρα θα είσαι καθηγητής στη ρύθμιση του pid σου.