επειδή είμαι αρχάριος, είπα να πάρω έτοιμο αλεσμένο καφέ για να δοκιμάσω την μηχανή και το κόψιμο του καφέ και μετά να πάω σε non pressurized...Christos έγραψε:Κανονικά ναι, άμα είναι σαν αυτό των Gaggia. Αλλά γιατί να ασχολείσαι με το pressurized;
είδα σε ένα βίντεο ότι για να κάνεις pressurized, πρέπει να βάλεις στην τρύπα του pf ένα πλαστικό πραγματάκι αλλιώς τινάζει ο καφές...ισχύει και που το βρίσκεις αυτό ;;;δεν θυμάμαι να είταν μέσα στις συσκευασίες
και κάτι άλλο...επιτρέπεται το tamping σε pressurized ;;;