Βοήθεια αναβαθμισης
-
skuros
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Δεν αποφασισα ακομη
- 2η Μηχανή:: Bacchi
- Μύλος:: Δεν αποφασισα ακομη
- 2ος Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: Θα δουμε
Re: Βοήθεια αναβαθμισης
Ψαχνοντας παλιότερα ειχα βρει μια brewtus leva,ετσι την ελεγε,σ'αυτό εδω:http://espressoshop.gr/index.php/espres ... chines.Δεν εχω αλλες πληροφοριες διοτι αν κ ενδιαφερομουν δεν επικοινωνησα μαζι τους.
-
PavlosK
Παίζει να είναι και το καλύτερο ντιλ για μηχανή διπλού μπόιλερ με τόσα μεγάλα μπόιλερ. Σε σχέση με τη Rocket που είναι σαφέστατα πιο ακριβή, αλλά και άλλες Hi - End μηχανές.
Ε και νομίζω ότι έχεις πιάσει ταβάνι αν την αγοράσεις. Αν δεν έχεις πιάσει τα ταβάνι ίσως να μπορούσες θεωρητικά να κέρδιζες ένα 5% με κάποιο άλλο μοντέλο αν και πολύ αμφιβάλλω τι άλλο περισσότερο θα σου έδινε ένα άλλο μοντελλο dual boiler, αλλά αυτό το 5% θα το πλήρωνες ένα 1000αρικο παραπάνω. Διότι ως γνωστόν τα Hi-End μοντέλα των καταναλωτικών αγαθών για αυτό το 5% κοστίζουν πολύ ακριβότερα.
Και με τέτοια τιμή δεν βλέπω το λόγω γιατί να αγοράσεις μία ΗΧ των 1400 ευρώ και όχι αυτή.... Προφανώς θα υπάρχει ο αντίλογος, αλλά την ευκολία των διπλών μπόιλερ είναι κρίμα να μην την έχεις στα ίδια χρήματα όταν μάλιστα με τα ίδια χρήματα αγοράζεις δύο αληθινά μεγαλα μπόιλερ για Home Barista κατασταση.
Ε και νομίζω ότι έχεις πιάσει ταβάνι αν την αγοράσεις. Αν δεν έχεις πιάσει τα ταβάνι ίσως να μπορούσες θεωρητικά να κέρδιζες ένα 5% με κάποιο άλλο μοντέλο αν και πολύ αμφιβάλλω τι άλλο περισσότερο θα σου έδινε ένα άλλο μοντελλο dual boiler, αλλά αυτό το 5% θα το πλήρωνες ένα 1000αρικο παραπάνω. Διότι ως γνωστόν τα Hi-End μοντέλα των καταναλωτικών αγαθών για αυτό το 5% κοστίζουν πολύ ακριβότερα.
Και με τέτοια τιμή δεν βλέπω το λόγω γιατί να αγοράσεις μία ΗΧ των 1400 ευρώ και όχι αυτή.... Προφανώς θα υπάρχει ο αντίλογος, αλλά την ευκολία των διπλών μπόιλερ είναι κρίμα να μην την έχεις στα ίδια χρήματα όταν μάλιστα με τα ίδια χρήματα αγοράζεις δύο αληθινά μεγαλα μπόιλερ για Home Barista κατασταση.
-
christosjr1
- Όνομα: Χρηστος
- Μηχανή:: Nuova simonelli osca
- Μύλος:: Graef cm 800
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: Barista shop espresso blend
My point exactly!Theoprofil έγραψε:Παίζει να είναι και το καλύτερο ντιλ για μηχανή διπλού μπόιλερ με τόσα μεγάλα μπόιλερ. Σε σχέση με τη Rocket που είναι σαφέστατα πιο ακριβή, αλλά και άλλες Hi - End μηχανές.
Μενει να δω απο που θα αγορασθει!
-
vyronnnn
- Όνομα: Βύρων
- Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Eureka Mignon XL
- 2ος Μύλος:: Mahlkoenig Vario
Την δική μου brewtus VI την αγόρασα από την CASABARISTA πριν 2 χρόνια ακριβώς και στην ίδια τιμή. 1279 ευρώ συν τα μεταφορικά. Περιλάμβανε και το μεταλικό προστατευτικό για τα φλιτζανάκια που υπάρχει επάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι σήμερα και την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο συνδυασμός διπλού boiler KAI Pid δεν βρίσκεται εύκολα σε παρόμοια τιμή. Τα αποτελέσματα είναι επαναλαμβανόμενα και όταν δεν είναι, οφείλεται σε δικό μου λάθος.
-
PavlosK
Παιδιά η μηχανή είναι safe bet. Έχει απίστευτο value for money. Και ίσως να είναι και η τελευταία μηχανή που αγοράζει ένας home -barista. Παρανοϊκά μοντέλα που κοστίζουν 5000-7000 € όπως La marzocco GS/3 & Kees Van Den Westen speedster είναι unreasonable alternatives από τη στιγμή που το Μάη θα αγοράζουμε σε δραχμές και όχι σε ευρώ...
Με:
dual boiler και μάλιστα τεράστια
Ε61 Group
PID και για τα δύο μπόιλερ (νομίζω)
και με δυνατότητα rotary pump και plumping
Με δυνατότητα απενεργοποίησης του δεύτερου μπόιλερ
Με τιμή ΚΑΝΟΝΙ
τι άλλο περισσότερο να ζητήσει κανείς για 2-4 καφέδες την ημέρα?
Εγώ ήδη άρχισα να αποταμιεύω. Σύντομα θα την αγοράσω.
Με:
dual boiler και μάλιστα τεράστια
Ε61 Group
PID και για τα δύο μπόιλερ (νομίζω)
και με δυνατότητα rotary pump και plumping
Με δυνατότητα απενεργοποίησης του δεύτερου μπόιλερ
Με τιμή ΚΑΝΟΝΙ
τι άλλο περισσότερο να ζητήσει κανείς για 2-4 καφέδες την ημέρα?
Εγώ ήδη άρχισα να αποταμιεύω. Σύντομα θα την αγοράσω.
-
christosjr1
- Όνομα: Χρηστος
- Μηχανή:: Nuova simonelli osca
- Μύλος:: Graef cm 800
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: Barista shop espresso blend
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αποταμιευση ήδη ξεκίνησε και εδώ... Βλέπω ότι από το ολλανδικό casabarista στέλνει και κάποια δώρα στην ίδια τιμή... Χμμμ θα τους στείλω ένα μαιλ.
-
patikas69
- Μηχανή:: Classic + PID Rex
- 2η Μηχανή:: Bialeti Moka Express
- Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: Speciality
Για δες την πολύ καλή προσφορά του barista.gr για την Expobar Brewtus LEVA EB-61 1 GR 2 BOILERS PID στα 1353 ευρώ.
-
drharisis
- Μηχανή:: gaggia classic
- Μύλος:: vario
- Οι καφέδες μου:: tailor - taf
Η μηχανη απο το barista.gr ειναι ιδια με το casabarista?http://casabarista.com/expobar-brewtus-iv/ ποια ειναι καλυτερη?
-
konmax
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- 2η Μηχανή:: Chemex
- Μύλος:: Quamar Q13E Flat
- 2ος Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Kudu-Handpickers
Aπο την περιγραφή μάλλον είναι οι ίδιες, οι φωτογραφίες είναι λίγο παραπλανητικές καθώς εμφανίζουν τη μηχανή με έναν διακόπτη και όχι 2 (λειτουργία on/off του steam boiler). Έχω στείλει και email για επιβεβαίωση, θα ενημερώσω όταν απαντήσουν 
-
konmax
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- 2η Μηχανή:: Chemex
- Μύλος:: Quamar Q13E Flat
- 2ος Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Kudu-Handpickers
Απάντησαν, ήταν όντως λάθος η φωτό με τον ένα διακόπτη άρα μιλάμε για την ίδια μηχανή που βλέπεις και στο casabarista με ξεχωριστό διακόπτη για κάθε boiler