Το μεγαλυτερο θεμα μου επειδη δεν ειχα ποτε επαγγελματικη μηχανη ειναι να απορρριψω οποιοδηπτε αλλο πιθανο προβλημα. Οταν λοιπον αναφερω αναλυητικα τα bar της μηχανης το αν ειναι συνεχεια αναμενη (θερμοκρασιες) διαδικασιες διεξοδικα κλπ ειναι μπας και πεταχτει καποιος και πει π.χ. ρε συ κανε την ταδε δοκιμη με την μηχανη, η με το pf, η κανε αυτο το κολπακι κλπ κλπ μπας και το προβλημα εγκειται καπου αλλου ισως ακομα και στην ιδια τη μηχανη.
Απο κει και υστερα επανειλημενως δηλωσα πως μυλο θα παρω αλλα για να παρω πρεπει να βγουν λεφτα και για να βγουν λεφτα πρεπει να δουλεψει η μηχανη, οχι με τις τελειες εκχυλισεις αλλα με ικανοποιητικες για να καλυπτουν εστω προσωρινα τις αναγκες των πελατων. Βρε παιδια σε φορουμ ειμαστε η σε βιβλιοθηκη? Ωραια να εχουμε ολοι τις μηχαναρες και τους υπερμυλους και τους υπερκαφεδες και τα naked portafilters και να ανεβαζουμε βιντεος με τα καιμακι και ωωωω υπεροχη εκχυλιση και μπραβο, αλλα θαρρω πως η κουβεντα και μαλιστα η διερευνητικη κουβεντα δεν κανει κακο σε κανεναν.
Η απορια μου ξεκινησε πως σε επαγγελματικο μυλο σε ολες τις σκαλες ο καφες βγαινει νερο και στην τελευταια βγαινει με το μαστιγιο. Στην τελικη μπορει να φταιει και ο καθολα επαγγελματικος μυλος. Τιποτα δεν αποκλειεται γιαυτο και ψαχνομαι. Προσωρινα πρεπει να μπορω να φτιαξω εναν "καλο" καφε. Αν καποιος δεν μπορει να σκεφτει κατι αλλο η απο αυτα που εχω γραψει καταληγει πως ολα γινοντε σωστα και η μονη παραμετρος που μπορει να μενει ειναι ο μυλος, αν θελει το αναφερει και μενει εκει. Δεν προκαλεσα κανεναν να μου βρει με το ζορι την λυση ουτε εβγαλα μαχαιρι.Παντα φιλικα και ομορφα και κανεις δεν ειναι ρε παιδια αναγκασμενος να με "σωσει".
Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις παιδια να'στε καλα, δεν θα σας κουρασω αλλο, οταν παρω μυλο θα ποσταρω αποτελεσματα για να κλεισει και το τοπικ.