Εδώ είναι η τριάδα της illy , δε νομίζω να έχει άλλο πιο μεγάλο.Μερικοί νομίζουν ότι είναι 2 μεγέθη αλλά είναι τρία τελικά.Είναι τα πιο ποιοτικά της συλλογής μου, εμφανισιακά και σε αίσθηση.Το βάρος τους τα λέει όλα πιστεύω.Το διπλό φλυτζάνι της Lavazza που έχω το κατατάσσω δεύτερο σε κατηγορία για να μη πω εφάμιλλη, θα ψάξω να βρω τι άλλα μεγέθη έχει ώστε να τα προμηθευτώ. εδώ είναι τα βραβευμένα φλυτζάνια της Taresso απο τη SCAA που αγόρασα πρόσφατα!Μελετημένο πολύ καλά σχεδιασμένο φλυτζάνι, δε φτάνει τη ποιότητα της illy αλλά στο συνολό του πιστεύω είναι το ιδανικό φλυτζάνι για espresso.Το περίεργο χείλος του όντως παίζει σημαντικό ρόλο στην όσφρηση και εγκλωβίζει το άρωμα του καφέ!Δε συνιστάται σε αυτούς που έχουνε μεγάλη μύτη
Εδώ είναι το διπλό espresso της illy μαζί με αυτά της maxwell williams και της Bialetti.To Bialleti παρότι μικρό είναι το πιο χοντρό σε πάχος δίνοντας άλλη αίσθηση όταν πίνεις το καφέ σου.Τα maxwell είναι όμορφα απλά και καλό σχήμα , μοιάζουνε με αυτά της Tailor made αν δε κάνω λάθος. Εδώ 2 γυάλινα που είναι καθαρά για μετρήσεις, βιντεοσκόπηση, να δεις το καιμάκι σου κατα την εκχύλιση και να κάνεις το εφέ σου σε άλλους
Υπάρχει και ένα άλλο θέμα φλυτζάνι-φλυτζανάκια αλλά προτίμησα να κάνω ένα νέο καθαρό θέμα.Αν όμως θέλετε να τα ενσωματώσετε απο εμένα κανένα πρόβλημα!!