Gaggia καλαθάκια.
-
makis44
- Όνομα: Μάκης
- Μηχανή:: Gaggia New Baby
- 2η Μηχανή:: Nespresso D290
- Μύλος:: Ascaso i-mini i-2
Re: Gaggia καλαθάκια.
Μου ήρθε σήμερα η Gaggia Baby οπότε πέρασα απο την Eurogat και πήρα κάποια πράγματα. Πήρα το διπλο καλαθάκι σε τιμή 2,97+ΦΠΑ, το τυφλό καλαθάκι 2,54+ΦΠΑ και επισής τους ρώτησα για το διπλό από το γυμνό pf αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι πηγαίνει μαζί με το pf και δεν το δίνει ξεχωριστά.
- G.K
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: G.B Modified By GK
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Porlex Mini
αυτο δεν το καταλαβαινω, αν εγω δηλαδη ειχα αγορασει το καλαθακι με το γυμνο pf και για καποιο λογο ηθελα ενα καλαθακι ακομα...τι..θα επρεπε να αγορασω παλι το pf?makis44 έγραψε:επισής τους ρώτησα για το διπλό από το γυμνό pf αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι πηγαίνει μαζί με το pf και δεν το δίνει ξεχωριστά.
-
nikatsip
Υπάρχει διαφορετικό καλαθάκι για το naked portafilter;makis44 έγραψε:επισής τους ρώτησα για το διπλό από το γυμνό pf αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι πηγαίνει μαζί με το pf και δεν το δίνει ξεχωριστά.
Έχω την εντύπωση οτι ένα είναι το "κανονικό διπλό καλαθάκι", δεν διαφοροποιείται εάν κάποιος χρησιμοποιήσει naked portafilter. Ας μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης..
- manyjobs23
- Όνομα: Μάνος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto III
- 2η Μηχανή:: Gene cafe roaster
- Μύλος:: Wega 6.8 A Konik
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι speciality τι άλλο ?
Φίλε Μάκη είσαι σίγουρος ότι το καλαθακι που δίνουν με το γυμνό είναι διπλό;γιατί όταν το πήρα εγώ από την eurogat το έδιναν με τριπλό καλαθακιmakis44 έγραψε:ρώτησα για το διπλό από το γυμνό pf αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι πηγαίνει μαζί με το pf και δεν το δίνει ξεχωριστά.
Edited από admin. Η παραπάνω αναφορά αποσύρθηκε μετά από εντολή του συγγραφέα.
viewtopic.php?f=2&t=977&p=38076#p38076
Έλα ρε κυρά (La) Margarita βάλε το χεράκι σου μπάς και πιούμε κανά GODSHOT........
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Μάκη44 το ίδιο θα σε ρωτούσα και εγώ.
Είσαι σίγουρος οτι ήταν το διπλό καλαθάκι στο γυμνό PF;Συνήθως έχουν ένα τριπλό.
Είσαι σίγουρος οτι ήταν το διπλό καλαθάκι στο γυμνό PF;Συνήθως έχουν ένα τριπλό.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Τα καλαθάκια μπορεί να είναι παραπάνω από ένα. Ένα είναι το μανίσιο. Διάβασε τις δημοσιεύσεις του Άγγελου παραπάνω, ο οποίος επέλεξε να αγοράσει το naked του με generic διπλό και όχι με, φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και αυτή η επιλογή, τριπλό.nikatsip έγραψε: Έχω την εντύπωση οτι ένα είναι το "κανονικό διπλό καλαθάκι", δεν διαφοροποιείται εάν κάποιος χρησιμοποιήσει naked portafilter. Ας μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης..
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
nikatsip
Έχεις δίκιο, είχα διαβάσει τη δημοσίευση του Άγγελου, αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ίσως με μπέρδεψε και το γεγονός οτι στην ιστοσελίδα, το naked portafilter το δείχνουν χωρίς καλαθάκι και δεν αναφέρουν οτι συνοδεύεται.
- manyjobs23
- Όνομα: Μάνος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto III
- 2η Μηχανή:: Gene cafe roaster
- Μύλος:: Wega 6.8 A Konik
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι speciality τι άλλο ?
Νικόλα και στο site της eurogat φαινεται ότι έχει καλαθάκι το γυμνό (μάλλον τριπλό) , αν πατησεις την εικονα θα το δείς.
Έλα ρε κυρά (La) Margarita βάλε το χεράκι σου μπάς και πιούμε κανά GODSHOT........
- Alex D.
- Όνομα: Αλέξανδρος
- Μηχανή:: Gaggia Evolution
- 2η Μηχανή:: Aeropress
- Μύλος:: Ascaso i1 mini
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: Home roasted
Βασικά και εγώ όταν είχα πάρει naked pf απο eurogat ερχόταν μαζί με το τριπλό καλαθάκι και νομίζω ότι αν αγοράσεις naked pf πάντα το τριπλό έχει πάνω.
Μάλιστα είχε γίνει και κάποιο λάθος, ο υπάλληλος που μου το είχε φέρει νόμιζε ότι το καλαθάκι που είναι μαζί με το naked pf είναι το διπλό, αλλά στην πράξη όταν το δοκίμασα χωρούσε 23γρ (δηλαδή τριπλό) και όταν ξαναπήγα μου δώσαν το διπλό ξεχωριστά. Μάλιστα είχε παραξενευτεί όταν του το είπα, γιατί δεν το είχε παρατηρήσει ότι το naked pf βγαίνει με το τριπλό καλαθάκι.
Για το generic διπλό δε γνωρίζω, νόμιζα ότι έχουν ένα διπλό για όλα τα pf.
Μάλιστα είχε γίνει και κάποιο λάθος, ο υπάλληλος που μου το είχε φέρει νόμιζε ότι το καλαθάκι που είναι μαζί με το naked pf είναι το διπλό, αλλά στην πράξη όταν το δοκίμασα χωρούσε 23γρ (δηλαδή τριπλό) και όταν ξαναπήγα μου δώσαν το διπλό ξεχωριστά. Μάλιστα είχε παραξενευτεί όταν του το είπα, γιατί δεν το είχε παρατηρήσει ότι το naked pf βγαίνει με το τριπλό καλαθάκι.
Για το generic διπλό δε γνωρίζω, νόμιζα ότι έχουν ένα διπλό για όλα τα pf.
-
makis44
- Όνομα: Μάκης
- Μηχανή:: Gaggia New Baby
- 2η Μηχανή:: Nespresso D290
- Μύλος:: Ascaso i-mini i-2
Βαγγέλη απλά ήθελα να εστιάσω στο γεγονός ότι δεν το δίνουν σκέτο αλλά μαζί με το pf. Εγώ χώρις να γνωρίζω αν είναι διπλό ή τριπλό το ζήτησα από τον υπάλληλο ως διπλό και εκείνος δεν με διόρθωσε. Βασικά (θα βγω λίγο off topic, ας με συγχωρέσει ο Χρήστος...Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Μάκη44 το ίδιο θα σε ρωτούσα και εγώ.