Προσπάθεια για Latte Art
-
Panos73
Re: Προσπάθεια για Latte Art
Λοιπον, μετα απο μια εβδομαδα συμβιωσης με την Gaggia Classic, καταφερα με τη μικρη γαλατιερα των 250 ml το παρακατω αποτελεσμα.σημειωνω ξανα οτι ειναι απο Gaggia Classic !!!
Ιδου και οι φωτο.
Ιδου και οι φωτο.
- Συνημμένα
-
- IMG_1109.jpg (10.83 KiB) Προβλήθηκε 1646 φορές
-
- IMG_1107.jpg (12.39 KiB) Προβλήθηκε 1646 φορές
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Πάνο σίγουρα το έχεις.
ΥΓ Οι φωτογραφίες θα σε παρακαλούσα να έχουν τουλάχιστον 800px στην μεγαλύτερη τους πλευρά. Αυτές που ανέβασες δεν φαίνονται και είμαστε αρκετοί μεσήλικες έφηβοι σε αυτό το forum.
ΥΓ Οι φωτογραφίες θα σε παρακαλούσα να έχουν τουλάχιστον 800px στην μεγαλύτερη τους πλευρά. Αυτές που ανέβασες δεν φαίνονται και είμαστε αρκετοί μεσήλικες έφηβοι σε αυτό το forum.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Panos73
χαχααχαα!!! Πηγα να ανεβασω 200 επι 150 μετα απο μετατροπη και μου εβγαλε οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο κι ετσι τις ξανααλλαξα σε 100 επι 70 κι ετσι θελει το φακο του ρολογα !!!
Για πες μου Χρηστο τι να κανω για πιο μεγαλες αφου δε μου τις δεχεται ? και τις ξαναδημοσιευω.Ευχαριστω !!
-
Panos73
Μια προσπαθεια ακομα για τους εφηβους μεσηλικες 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos73 την Κυρ Νοέμ 18, 2012 1:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Πάνο τα ματάκια μας σε ευχαριστούνε. Βρήκες τρόπο βλέπω.
Πάντως μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω έναν μίνι οδηγό πως κάνουμε resize/συμπίεση με Windows Photo Gallery (με Windows Live Photo Gallery είναι ακόμα πιο εύκολο) ή το πολύ καλό πρόγραμμα irfanview.
Πάντως μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω έναν μίνι οδηγό πως κάνουμε resize/συμπίεση με Windows Photo Gallery (με Windows Live Photo Gallery είναι ακόμα πιο εύκολο) ή το πολύ καλό πρόγραμμα irfanview.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Panos73
Σορρυ για το οφτοπικ το ιρφαν βιου χρησιμοποιω και ειναι νομιζω το καλυτερο.!
- boltsis
- Όνομα: Ηλίας
- Μηχανή:: La San Marco 95E
- 2η Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- Μύλος:: La San Marco SM 90/T
- 2ος Μύλος:: Zassenhaus manual
- Οι καφέδες μου:: TAF San Pedro
Ωραίος ο Πάνος
, πρέπει να ξεκινήσουμε και εμείς τα σχέδια τώρα το χειμώνα!!
Εγώ για ένα απλό freddo espresso ξεκίνησα..
-
nikp81
Πανο πολυ ομορφα τα σχεδια σου..Οσο για το αφρογαλα μια χαρα γινεται με τις Gaggia , αρκει να παρεις το κολαι ...
Να δωσω και εγς μια νοτα Latte Art
Να δωσω και εγς μια νοτα Latte Art
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Πολυ καλα και τα 2!
Πανο το κουταλι τι δουλεια εχει στη μοττα???
Πανο το κουταλι τι δουλεια εχει στη μοττα???
-
Panos73
Νικο πολυ ωραια τα σχεδιακια σου, εγω με τη ροζετα δεν τα παω καλα ακομα,το παλευω ομως.Η παρακατω φωτο ειναι μια αποτυχημενη ροζετα την οποια την μετετρεψα σε φαντασματακι...
!!! Γιωργο, το κουταλακι το χρησιμοποιω σαν εργαλειο etching μαζι με το θερμομετρο γαλακτος που εχει μυτερη μυτη κατω, στο σχεδιο αυτο (το πιο πανω,η καρδια) αφου εκανα την καρδια με puring αν το λεω καλα,ριχνοντας το αφρογαλο με τη γαλατιερα δηλαδη, χρησιμοποιησα την αναποδη του κουταλιου για να τοποθετησω δεξια του φλυτζανιου 4 μικρα κυκλακια σα σταγονες και με τη μυτη του θερμομετρου τραβηξα πισω για να σχηματιστουν οι μικρες καρδιες η δαφνες-περικοκλαδες οπως τις λεει η γυναικα μου
Δεν εχω αγορασει ακομα εργαλεια για etching και χρησιμοποιω διαφορα... 
!!! Γιωργο, το κουταλακι το χρησιμοποιω σαν εργαλειο etching μαζι με το θερμομετρο γαλακτος που εχει μυτερη μυτη κατω, στο σχεδιο αυτο (το πιο πανω,η καρδια) αφου εκανα την καρδια με puring αν το λεω καλα,ριχνοντας το αφρογαλο με τη γαλατιερα δηλαδη, χρησιμοποιησα την αναποδη του κουταλιου για να τοποθετησω δεξια του φλυτζανιου 4 μικρα κυκλακια σα σταγονες και με τη μυτη του θερμομετρου τραβηξα πισω για να σχηματιστουν οι μικρες καρδιες η δαφνες-περικοκλαδες οπως τις λεει η γυναικα μου