Αγορά μύλου!

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
livadaki
Όνομα: Θωμάς
Μηχανή:: La Pavoni
Μύλος:: Eureka Mignon

Re: αγορα μυλου!

Δημοσίευση από livadaki » Τετ Ιούλ 07, 2010 10:07 pm

merlin έγραψε:έκανα κλικ στον σύνδεσμο παραπάνω.ειδα την συζητηση κ εκανα κλικ στο λινκ αλλα η συζητησεις ειναι τον Μα'ιο κ τωρα εχουμε Ιουλιο κ το λινκ τωρα ειναι υποκατασκευη αρα πολλα αλλαζουν σε εναμιση μηνα.:shock:τον μυλο Eureka Mignon τον εχω ψαξει στο google κ δεν εχω βρει ΚΑΝΕΝΑ Ελληνικο site του να την πουλαει :evil: κ ενα τελευταιο:για την gaggia baby για το κοψιμο του καφε ποια κλιμακα ταιριαζει perfect?ευχαριστω :oneup:
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο στην εταιρεία (ΕΜΕΚΑ) και να ρωτήσεις. Τον mignon τον πουλάνε και άλλες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά στην διπλάσια τιμή. Το thread που σου υπέδειξε ο Χρήστος για τον Mignon τα λέει όλα.

gkolhs

Δημοσίευση από gkolhs » Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:19 pm

Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό ψάχνω και εγώ εναν οικονομικό μύλο γιατί έχω πραγματικά βαρεθεί τους έτοιμους καφέδες. Στα ελληνικά καταστήματα τον gaggia mm δεν τον βρίσκεις λιγότερο απο 90€ και στο ebay βρήκα μια προσφορα απο ιταλία στα 50€ αλλα θέλει 25€ μεταφορικά! Οπότε δεν αξίζει. Σήμερα έπεσα πανω σε αυτό:http://www.ricardo.gr/buy/%CF%83%CF%80% ... aymentinfo
Διάβασα και σε άλλο ποστ για χειροκίνητο μύλο και σκέφτομαι να το δοκιμάσω, τι λέτε??

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Πέμ Ιούλ 08, 2010 8:51 pm

Ζήτα του μια φωτογραφία με ανοιγμένο το συρταράκι για να δεις άμα το burr το κωνικό έχει στήριξη από κάτω.
viewtopic.php?f=6&t=306#p3171
Εάν δεν έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει την δουλειά.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

gkolhs

Δημοσίευση από gkolhs » Σάβ Ιούλ 24, 2010 11:28 am

Τελικά αγόρασα τον MM απο έναν Ιταλό στο ebay. Καινούριος, συνολικά κόστισε 74,90€ και τον παρέλαβα 10 μέρες μετά την αγορά. Στις πρώτες δοκιμές με τον Bar Italia κατάφερε να μπουκώσει την Baby με την ρύθμιση στα 3 κλικ πριν το τέλος.Αναλυτικότερες δοκιμές στην συνέχεια!

merlin

Δημοσίευση από merlin » Παρ Ιούλ 30, 2010 9:40 pm

καλησπερα παιδια.για οικιακο μυλο ακομα ψαχνω μονο τον gaggia mm κ ena fagor εχω βρει στην ελλαδα κατω απο 100 ευρω αλλα απο οτι καταλαβα σε 1 χρονο το πολυ χαλανε..η ελληνικη αγορα εχει μονο 2 μυλους οικιακους κ ολοι οι αλλοι ειναι ημιεπαγγελματικοι κ πανω απο 200 ευρω.2 καφερακια την ημερα θελω να κανω.το μονο που με ενδιαφερη ειναι να κοβω αρκετα καλα τον καφε.η δοση, η μεγαλη χωρητικοτητα για τον καφε , να μην κανει θορυβο ο μυλος , να εχει 50 διαφορετικα κοψηματα κ.τ.λ. πιστευω οτι ειναι υπερβολικα για μενα που θελω εναν απλο οικιακο μυλο για normal χρηση.ειναι κριμα που δεν υπαρχει πικοιλια στουσ μικρους οικιακος μυλους :( .αναγκαστικα θα πρεπει να ψαχτω στο εξωτερικο για τετοιους μυλους.για παραδειγμα εσεις που γνωριζετε παραπανω πραγματα αυτος ο μυλος πως σας φαινετε?Cuisinart DBM8U Coffee Grinder
I_117847749_00_20090121.jpg
φαινετε ποιο αξιοπρεπης απο τον gaggia mm κ κανει 50 λυρες αγγλιας..........περιμενω την γνωμες σας. :oneup: καλη συνεχεια

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Ιούλ 31, 2010 7:00 pm

merlin έγραψε:...Cuisinart DBM8U Coffee Grinder
I_117847749_00_20090121.jpg
φαινετε ποιο αξιοπρεπης απο τον gaggia mm κ κανει 50 λυρες αγγλιας..........περιμενω την γνωμες σας. :oneup: καλη συνεχεια
Φίλε Merlin έχει ξανασυζητηθεί το θέμα
viewtopic.php?f=6&t=125&start=0

Δεν αξίζει να πας για αναξιόπιστες λύσεις όταν ο Eureka πουλιέται (ακόμα ; ) στα 145 ευρώ.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

merlin

Δημοσίευση από merlin » Σάβ Ιούλ 31, 2010 9:07 pm

πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????????πηρα την την εμεκα κ μου ειπαν οτι δεν τον εχουν.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως τον πουλανε να τον αγορασω φιλε μου χρηστο??????please περιμενω

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από Christos » Σάβ Ιούλ 31, 2010 9:20 pm

merlin έγραψε:πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ?????????????πηρα την την εμεκα κ μου ειπαν οτι δεν τον εχουν.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως τον πουλανε να τον αγορασω φιλε μου χρηστο??????please περιμενω
Κρίμα φίλε merlin, σε αυτήν την τιμή μόνο η ΕΜΕΚΑ τον είχε, γι αυτό κάνω και την ερώτηση
Christos έγραψε:[... (ακόμα ; ) ...
Δεν δέχονται να κάνεις παραγγελία και όποτε έρθει;

Άβαταρ μέλους
Βαγγελης ο καφετζης
Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
Μύλος:: Compak K10 conic
2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty

Δημοσίευση από Βαγγελης ο καφετζης » Κυρ Αύγ 01, 2010 5:57 pm

Θα κάνω ένα τηλ. αύριο στον Βόλο να δώ τι παίζει!
Αναμονή φίλε Μέρλιν!
Αν και με τα μαγικά σου κάτι θα έπρεπε να κάνεις :D :D

merlin

Δημοσίευση από merlin » Δευ Αύγ 02, 2010 1:28 pm

τα μαγικα τα κανω στην παραγωγη του καφε :D .ξαναπηρα στην εμεκα κ αλλο ατομο μου ειπε οτι τον φερνουν αλλα ο αυγουστος ειναι νεκρος μηνας μου ειπε να ξαναπαρω αυριο για σιγουρα.παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον για βοηθεια.respect :oneup:

Απάντηση