Προσπάθεια για Latte Art
-
nikp81
Re: Προσπάθεια για Latte Art
Χρηστο το γνωριζω για την παραγωγη ατμου στην twin , αλλα η διαδικασια για να κανεις αφρογαλα για latte art ειναι η ιδια , και αυτο που ηθελα να πω στον Κωστα ειναι να εχει υπομονη και να μην απογοητευεται με μερικες αποτυχημένες προσπαθειες...
Υγ-το αφρογαλα πρεπει να ειναι ρευστο και οχι πυκνο για latte art..και οταν τελειωσουμε ανακινουμε την γαλατιερα ωστε να "γυαλισουμε" το αφρογαλα:)
Υγ-το αφρογαλα πρεπει να ειναι ρευστο και οχι πυκνο για latte art..και οταν τελειωσουμε ανακινουμε την γαλατιερα ωστε να "γυαλισουμε" το αφρογαλα:)
-
Gtsog
Να αναφέρω ότι στη baby κι εγώ έχω βάλει το πιο μακρύ ακροφύσιο της saeco και χωρίς το καπάκι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, καμία σχέση με το μαμά. Νομίζω αξίζει να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία, χωρίς υπερβολή νομίζω ότι με αυτό το ακροφύσιο και την baby κάνω πιο εύκολα γάλα απ'ότι με τη Silvia.
-
kostas73
ρε σεις... θα με βαλετε καλοκαιριατικα ν'αρχισω καπουτσινους για να μη βαλω το Silvia wand...Gtsog έγραψε:...χωρίς υπερβολή νομίζω ότι με αυτό το ακροφύσιο και την baby κάνω πιο εύκολα γάλα απ'ότι με τη Silvia.
-
nikp81
Να σαι καλα Bro ....Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να συνεχιζω να ανεβαζω πολλες φωτος 
-
dio
Νικο...εχω την εντυπωση οτι ολη μερα ασχολεισαι με το latte art