Hario Skerton Hand-crank Coffee Mill
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Hario Skerton Hand-crank Coffee Mill
Στάθη για να μην μπερδευτεί η συζήτηση, η δική σου κριτική είναι για τον Skerton, έτσι δεν είναι;
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
cafeinomania
-
cafeinomania
Και το mod για την ρύθμιση.
- Συνημμένα
-
- SNC00269.jpg (8.7 KiB) Προβλήθηκε 2042 φορές
-
mrkaza
- Όνομα: Παναγιώτης
- Μηχανή:: rancilio silvia v3
- 2η Μηχανή:: 82 C Plaisio
- Μύλος:: mahlkoenig vario
- Οι καφέδες μου:: Sweet blue , Ιlly Medium roasted
Αρα μαλλον εχει το μεγαλο και τσαμπα χαρικα
εχεις μηπως δει το μικρο απο κοντά ?
-
cafeinomania
O Skerton είναι ο μεγάλος. Ο μικρός λέγεται mini
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Εγώ φίλε Παναγιώτη θα σου πρότεινα μια που έρχεται και η Gaggia σου να περιμένεις για έναν κανονικό ηλεκτρικό μύλο και όχι για χειροκίνητο.
Επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα οι περισσότεροι τον παίρνουν σαν 2ο μύλο ή για μύλο ταξιδιού. Το να γυρνάς 200 φορές αυτό το ματζαφλάρι για έναν καφέ μπορεί να έχει πλάκα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να το διασκεδάζεις το ίδιο μετά από λίγο.
Εξάλλου και 40 ευρώ είναι αρκετά, δεν είναι 5 να πεις πάρε να δεις, καθώς στην ουσία είναι το 1/3 της αξίας ενός Ascaso i-2.
Επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα οι περισσότεροι τον παίρνουν σαν 2ο μύλο ή για μύλο ταξιδιού. Το να γυρνάς 200 φορές αυτό το ματζαφλάρι για έναν καφέ μπορεί να έχει πλάκα στην αρχή αλλά δεν νομίζω να το διασκεδάζεις το ίδιο μετά από λίγο.
Εξάλλου και 40 ευρώ είναι αρκετά, δεν είναι 5 να πεις πάρε να δεις, καθώς στην ουσία είναι το 1/3 της αξίας ενός Ascaso i-2.
-
mrkaza
- Όνομα: Παναγιώτης
- Μηχανή:: rancilio silvia v3
- 2η Μηχανή:: 82 C Plaisio
- Μύλος:: mahlkoenig vario
- Οι καφέδες μου:: Sweet blue , Ιlly Medium roasted
εχω δει και τον Prolex σαν λυση σε New άλλα μετά από λίγη κουβέντα με τον cafeinomania κατέληξα οτι πρέπει να ψάξω για Pede .
http://www.auctiva.com/hostedimages/sho ... 0&format=0
Το θέμα με τον I2 το έχω σκεφτεί και εγώ καθώς το να τραβάω μανιβέλα δεν είναι ευχάριστο sport άλλα καθώς αν πάρω I2 μάλλον θα τον αλλάξω καποια στιγμη . Καλλίτερα να πάρω κατι οικονομικό και να το αλλάξω οταν μπορώ με αυτο που θελω και οχι αυτο που μπορω να αγορασω
.
Επίσης σημαντικό θέμα είναι ο χώρος ο Hario και ο Prolex και ο Kyocera (ναι βγαζει και printers) είναι ποιο σχετική με την κουζίνα και θα βρω που να τους χωρέσω . Ο Pede θα είναι άσχετος και ο I2 ακόμα μια ηλεκτρική συσκευή στο χάος .
Στην ανάγκη θα τους κάνω πιπεριέρα που έτσι και αλιος δεν έχω μετα απο τα παραπάνω ξανά μπερδεύτηκα
Ίσως το θέμα να πρέπει να γίνει Hand Grider αξιζει αν ναι ποιος .
http://www.auctiva.com/hostedimages/sho ... 0&format=0
Το θέμα με τον I2 το έχω σκεφτεί και εγώ καθώς το να τραβάω μανιβέλα δεν είναι ευχάριστο sport άλλα καθώς αν πάρω I2 μάλλον θα τον αλλάξω καποια στιγμη . Καλλίτερα να πάρω κατι οικονομικό και να το αλλάξω οταν μπορώ με αυτο που θελω και οχι αυτο που μπορω να αγορασω
Επίσης σημαντικό θέμα είναι ο χώρος ο Hario και ο Prolex και ο Kyocera (ναι βγαζει και printers) είναι ποιο σχετική με την κουζίνα και θα βρω που να τους χωρέσω . Ο Pede θα είναι άσχετος και ο I2 ακόμα μια ηλεκτρική συσκευή στο χάος .
Στην ανάγκη θα τους κάνω πιπεριέρα που έτσι και αλιος δεν έχω μετα απο τα παραπάνω ξανά μπερδεύτηκα
Ίσως το θέμα να πρέπει να γίνει Hand Grider αξιζει αν ναι ποιος .
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Αν και ο i-2 είναι οικονομικός δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι δεν είναι αρκετά καλός. Είναι από τους πιο δημοφιλής μύλους στο φόρουμ και όλοι οι κάτοχοι είναι 100% ευχαριστημένοι (μαζί τους και εγώ). Για όσο έχεις την Gaggia δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα να χρειαστεί να τον αλλάξεις, ενώ υπάρχει και ο i-2 mini που έχω εγώ και είναι απίστευτα μικρός (φαντάσου σε πλάτος όσο ένα χτυπητήρι για καφέ επιτραπέζιο).
Εγώ πιστεύω ο hand grinder θα σε καλύψει για κανένα 2μηνο, ο Ascaso μέχρι να αλλάξεις μηχανή και να πας στο range των 1000+ ευρώ.
Εσύ αποφασίζεις.
Εγώ πιστεύω ο hand grinder θα σε καλύψει για κανένα 2μηνο, ο Ascaso μέχρι να αλλάξεις μηχανή και να πας στο range των 1000+ ευρώ.
Εσύ αποφασίζεις.
-
konn4312
Να πω και εγω την γνωμη μου απο την εμπειρια μου ως πρωιν κατοχος δυο μυλων zassenhaus πριν παρω το ascasso.Θεωρω οτι ενας μυλος χειρος δεν κανει για αποκλειστικη και καθημερινη χρηση ιδιως αν κανεις παραπανω απο ενα καφε τη φορα.Πολυ γρηγορα θα σε κουρασει και θα αναγκαστεις να ακολουθησεις την πεπατημενη και να αγορασεις ηλεκτρικο μυλο.Επειδη μεχρι να καταλαβω αυτο που μου λεγαν εδω στο φορουμ τα παιδια οτι πρωτα κοιταμε το μυλο και μετα τη μηχανη πεταξα τσαμπα λεφτα μεχρι να καταληξω εκει που επρεπε σε συμβουλευω να το ξανασκεφτεις,για αγορα ενος ηλεκτρικου μυλου
-
NikosX
Εις επίρρωσιν:konn4312 έγραψε:.Επειδη μεχρι να καταλαβω αυτο που μου λεγαν εδω στο φορουμ τα παιδια οτι πρωτα κοιταμε το μυλο και μετα τη μηχανη πεταξα τσαμπα λεφτα μεχρι να καταληξω εκει που επρεπε σε συμβουλευω να το ξανασκεφτεις,για αγορα ενος ηλεκτρικου μυλου
Ευτυχώς άκουσα το φόρουμ και αγόρασα μύλο λίγο ΠΡΙΝ μου έρθει η Gaggia Classic.
Aκόμη και με την ακατάλληλη παλιά AEG είδα διαφορά αμέσως!
Μην πετας λεφτά σε υποκατάστατα μύλου...
Ο Ascaso θα είναι μια χαρά!
Κάποιος φίλος έγραψε εδω μεσα:
Καφετιέρα χωρίς μύλο = τηλεόραση χωρίς κεραία...