Είμαι νέος στο forum και διάβασα αρχικά το post περι νέων κτλ...Είμαι κάτοχος μιας πολυκαφετιεςρας Krups 4020 ψηφιακής
Την έχω περίπου τρία χρόνια και είμαι ικανοποιημένος γενικά απο τον καφέ που βγάζει συγκριτικά με έναν αγοραστό σε μια καφετέρια.
Ωστόσο, άρχισε να βγάζει κάποια προβλήματα (διαρροή νερών απο κάτω κτλ) και μπήκα σε σκέψεις να πάρω μια καλύτερη.
Απο οτι κατάλαβα με όσα πρόλαβα να διαβ'ασω είναι οτι για πραγματικά ΚΑΛΟ καφε πρέπει να αγοράσω μια Silvia (τουλάχιστον) και ένα μύλο και να δαπανήσω περισσότερα χρήματα απο όσα για την Krups.
Ωστόσο, δεν θα ήθελα να γεμίσει η κουζίνα μου με: μηχανη espresso+μύλο+μηχανή για γαλικό+ζυγαριά.
Μου αρέσει ο καλός καφές αλλα μου φαίνεται μεγάλη η θυσία.
Παρόλα αυτα θα ήθελα τη συμβουλή σας για την επιλογή μια καφετιερας που θα αντικαθιστούσε την krups και θα ήταν παρόμοιας εμφανισης (να μην προεξέχουν 500 σωληνάκια και να μην έχει μανόμετρα
Δεν με πειράζει να δώσω παραπάνω ζρήματα. Θα προτιμούσα ωστόσο μια καφετιέρα που να κάνει και γαλικό, να έχει ευπρεπη εμφάνιση για οικιακή χρήση και αν είναι δυνατόν να μην χρειάζεται μύλο.
Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!