Φλυτζανακια

Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
Άβαταρ μέλους
denial
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Silvia WoodsMod
Μύλος:: Anfim Best
Οι καφέδες μου:: Fazenda Daterra Sweet Blue

Φλυτζανακια

Δημοσίευση από denial » Κυρ Ιούλ 17, 2011 1:43 am

Ηθελα να ρωτησω την παρεα αν ξερει καποιος που μπορω να βρω γυαλινα φλυτζανακια espresso & cappuccino να παραγγειλω .

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Άβαταρ μέλους
Sandman
Όνομα: Ερμης
Μηχανή:: ECM Barista
Μύλος:: Mahlkonig Vario
2ος Μύλος:: Rancilio MD 50
Οι καφέδες μου:: San Pedro, Estate Blend

Re: Φλυτζανακια

Δημοσίευση από Sandman » Κυρ Ιούλ 17, 2011 2:19 am

TAF, Coffeeway, Eurogat.

spyros
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: x7.1, x6, euromatik
Μύλος:: Compak K3 Touch

Δημοσίευση από spyros » Κυρ Ιούλ 17, 2011 11:28 am

Ανάλογα τι ψάχνεις denial. Μπορείς να βρεις πάρα πολλά σε διαφορετικές ποιότητες. Μέχρι και αναλύσεις έχουν γίνει σε coffeegeek και αλλού αν θες να ψαχτείς πες. Στο ebay υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Καλύτερα για μένα με διαφορά σε όλα σχεδόν τα κριτήρια αυτά της illy υπάρχουν και άλλα όμως. Της taf που γράφτηκε είναι και αυτά πολύ καλά και πολύ βαριά απ' όσο θυμάμαι!

Άβαταρ μέλους
denial

Δημοσίευση από denial » Κυρ Ιούλ 17, 2011 5:18 pm

Σπυρο εμενα με ενδιαφερει να παρω φλυτζανακια οπως τα πορσελανινα που εχω (τα κλασικα espresso&cappuccino της Illy σε σχημα και ml) αλλα σε γυαλινο.Δεν ψαχνω ακριβη ποιοτητα γιατι ειμαι ζημιαρης και τα σπαω ευκολα αλλα ουτε και το φλυτζανι του 1 euro που οσα πηρα σπασανε απλα με πτωση απο 5cm .
Με την TAF εχω θεμα γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και το online shop τους δεν εχει σχεδον τπτ απο αυτα που βρισκεις στην Μπενακη.

Στο coffeeway στην Κορινθο αν και ειναι γνωστος αυτος που το εχει δεν εχει σχεδον τιποτα απο αυτα που συζηταμε , εδω dezcal ζητησα και δεν ηξερε τι ειναι....και οι μισοι το εχετε παρει απο coffeeway.

Οποτε προτιμω Online Μαγαζια πιστοποιημενα για τις σωστες υπηρεσιες τους αν φυσικα ετυχε και πηρε καποιος απο εδω τα εν λογω φλυτζανακια να παρω μερικα να τα δω .

Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα .

Άβαταρ μέλους
denial

Δημοσίευση από denial » Κυρ Ιούλ 17, 2011 5:20 pm

Sandman έγραψε:TAF, Coffeeway, Eurogat.
Eurogat δεν βλεπω τιποτα στο site τους καποιον καταλογο οποτε πως να ξερω τι εχουν :(

spyros

Δημοσίευση από spyros » Κυρ Ιούλ 17, 2011 5:35 pm

Η illy απ' όσο ξέρω βγάζει δύο σε γυάλινα αυτά, σχετικά οικονομικά και αυτά τα οποία και χρησιμοποιώ δυστυχώς στην αγορά θα τα βρεις ακριβά, κρίνω με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο διαδίκτυο. Για άλλες εταιρείες που να έχουν γυάλινα και καλά δεν ξέρω να σου προτείνω αν και έχω ψάξει. Έλεγξε και εσύ να δεις τι παίζει στο ebay ή κάπου αλλού που ξέρεις ότι θα βρεις εύκολα.

Υγ. Ίσως κάτι τέτοιο.

spyros

Δημοσίευση από spyros » Κυρ Ιούλ 17, 2011 5:42 pm

Έγραψες και για cappuccino. Θες και εδώ σε γυάλινο; Δεν νομίζω να υπάρχουν. Εδώ έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς από τα κλασικά της cafelat μέχρι ...... illy :D .

spyros

Δημοσίευση από spyros » Κυρ Ιούλ 17, 2011 6:34 pm

Είναι πολύ ακριβά! Λάθος που πόσταρα δεν είχα καθόλου εκτίμηση. Αυτά για παράδειγμα μετράνε τα έχω δει και από κοντά. Υπάρχουν γενικά αρκετά όχι επειδή έγραψα ότι δεν θα βρεις απλά έψαχνα πολύ συγκεκριμένα.

Υγ. Προσοχή στις αγορές δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτά στο λινκ είναι ακριβώς τα ίδια, όπως βλέπεις δεν έχει περιγραφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyros την Κυρ Ιούλ 17, 2011 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

dio

Δημοσίευση από dio » Κυρ Ιούλ 17, 2011 6:37 pm

φιλε spyro αυτα τα φλυτζανακια τα εχω παρει εγω απο jambo γυρω στα 2-3 euro τα τρια :f010:

Απάντηση