Mod gaggia baby dose.Ιδιοκτητης After

PID, μετρητές πίεσης, και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε το "φιατάκι" σας να γίνει Mitsubishi Evo.
anepro

Re: Mod gaggia baby dose.Ιδιοκτητης After

Δημοσίευση από anepro » Τετ Μάιος 18, 2011 1:25 am

nikp81 έγραψε:Τι εννοεις οτι δεν φαινεται καλα?τα νουμερα??
Ναι, αυτό ακριβώς. :oneup:

Άβαταρ μέλους
After
Όνομα: Γιωργος
Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
Μύλος:: Mazzer Major
Οι καφέδες μου:: Hello Africa

Δημοσίευση από After » Τετ Μάιος 18, 2011 1:29 am

Aυριο(μου τελειωσε ο καφες, συναγερμος :lol: ) θα ξαναβιντεοσκοπησω μια καλη εκχυλιση, μιας και αυτη στο βιντεο ηταν καρα under, 15'' εκχυλιση
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τωρα με την μικροτερη πιεση, θελει πιο λεπτο κοψιμο
Αυτο παντως φερνει καλυτερο σωμα, το οποιο θεωρω πολυ σημαντικο, σαν γνησιο τεκνο της Ιταλικης σχολης

Η θερμοκρασια που μου σεταρε ο Δημητρης θεωρω επισης οτι ειναι 100% η σωστη, διοτι οπως διαβασα και σε ενα αρθρο, χαμηλη θερμοκρασια φερνει under extraction και υψηλη, πικρη γευση, που δεν ειχα κανενα απο τα δυο :oneup:

Σπυρο η μηχανη γλυστραει παντως ακομα, και του ειπα του Δημητρη να μου βαλει αυτα τα 20 κιλα μολυβδο στην βαση, αλλα δεν με ακουσε :lol:

Νικο δεν ειπα κατι για την βαλβιδα, γιατι ειχε ηδη πει ο Δημητρης στο πρωτο ποστ
Η μαμα βαλβιδα παντως μοιαζει σαν πλαστικη σφυριχτρα για παιδακια

Δημητρη δεν μου ειπες τιποτα για την επεμβαση
Θα τα πουμε τηλεφωνικα, περαστικα μεχρι τοτε :priest:
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τετ Μάιος 18, 2011 1:40 am

After έγραψε:...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τωρα με την μικροτερη πιεση, θελει πιο λεπτο κοψιμο
...
Μάλλον θα έτυχε ή ο καφές σου άρχισε να μπαγιατεύει. Κανονικά έπρεπε να δεις το αντίθετο.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
After
Όνομα: Γιωργος
Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
Μύλος:: Mazzer Major
Οι καφέδες μου:: Hello Africa

Δημοσίευση από After » Τετ Μάιος 18, 2011 1:43 am

Ο καφες ανοιχτηκε απο το σακουλακι το Σαββατο που περασε, και ηταν R/D 2 Μαιου
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........

Hobis

Δημοσίευση από Hobis » Τετ Μάιος 18, 2011 1:50 am

Γιώργο πολύ καλη δουλειά !!!! Καλές εκχυλίσεις εύχομαι και να την λιώσεις στους καλούς καφέδες φίλε !!! Εχει και μια γυαλάδα η άτιμη βγάζει μάτι χαχαχαχα :a013: :a013:

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Τετ Μάιος 18, 2011 10:04 am

Sandman έγραψε:
Δεν μπορουσε να ρυθμιστει η πιεση? Δε ξερω αν διαφερει απο τις αλλες Γιαγιαδες, αλλα αρκει μια μικρη στροφη σε αυτες για να ερθει η πιεση στα ισα της (Οι Γιαγιαδες ειναι ρυθμισμενες τοσο ψηλα για να συμμορφωνονται στα προτυπα για ταμπλετες ESE).
Eρμη μου φαινεται πως δεν διαβασες καλα το μαθημα σου και τωρα ειναι περιοδος εξετασεων παιδι μου. :lol:
Οι baby εχουν μη ρυθμιζομενη πλαστκη βαλβιδα εκτονωσης και οχι OPV.OPV ειχε η clasic και γι αυτο βαλαμε αυτη.Περικοπες κοστους εχουν γινει σε πολλα σημεια απο οσο ειδα φαινομενο της εποχης μας.Π.χ. το ακροφυσιο ατμου που κινειται προς ολες τις κατευθηνσεις δεν το κανει αυτο επειδη εχει ρακορ οπως η silvia αλλα επειδη απο μεσα στηριζεται σε ευκαμπτο σωληνα σιλικονης ντυμενο με υφασμα(για να μην διαστελεται πολυ) και ετσι δεν τον εμποδιζει καποια εσωτερικη στηριξη οποτε κινειται απο την βαση του κυκλικα μεσα σε πλαστικη φωλια.ΠΟΛΥ πλαστικο ρε παιδι μου.
Παντως απο οσο εχει φανει αντεχει στο χρονο η ΒΑΒΥ και παρολα τα πλαστικα της εξαρτηματα βγαζει ασπροπροσωπους τους ιδιοκτητες της.

woodsman43

Δημοσίευση από woodsman43 » Τετ Μάιος 18, 2011 10:19 am

viewtopic.php?f=5&t=687&hilit=%CE%B2%CE ... t=20#p6737.
Διαπιστωσα και με τα ματακια μου την μη υπαρξη βαλβιδας αναπνοης SPV οπως την ειπες χρηστο στην ΒΑΒΥ.Δεν ξερω αν εγινε για μειωση κοστους και αυτο αλλα δεν παρατηρησα στη ΒΑΒΥ εξατμιση του νερου μεσα στο μποιλερ σε κατασταση αναμονης εως και 5 ωρες που την αφησα ανοιχτη και με θερμοκρασια 100 βαθμων πανω στο σωμα του μποιλερ.Ειναι πιο σταθερη χωρις αυτη τη βαλβιδα και θελω να πιστευω πως γι αυτο την αφαιρεσαν.Οσο ζω θα μαθαινω. :lol:

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τετ Μάιος 18, 2011 10:30 am

Καλύτερα που δεν έχει SPV. Υπήρξαν πολλά θέματα στα μοντέλα που την είχαν.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

luckyb

Δημοσίευση από luckyb » Τετ Μάιος 18, 2011 2:06 pm

Γιώργο, η μηχανή τα σπάει
:a013: :a013:

Έχω σκάσει από τη ζήλια μου :a134:

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον δημιουργό (και περαστικά).
Να την χαρείς, είναι πανέμορφη :censored: :oneup: :censored:

nikp81

Δημοσίευση από nikp81 » Τετ Μάιος 18, 2011 2:10 pm

Ερχεται η σειρα μου ....Αλλα δεν παιρνουν οι μερες....

Απάντηση