Ascaso i-2
-
ARGY_ARGY
- Μηχανή:: LELIT ANNA
- Μύλος:: EUREKA MIGNON SPECIA
Re: Ascaso i-2
Αν ακουσει κάποιος , κάποια προσφορά για αυτόν τον μύλο ας μας ενημερώσει!!!!!
-
xristoforosnemp.
τσεκαρε το σιτε που εχουμε και 10% εκπτωση πανω στισ διαφημησεισ δυπλα στου ταφ. στουσ οικιακουσ μηλουσ νομιζω περιπου 140$
-
apolitana
Electronic timer έχει κανονικα ο i2?...Στον δικό μου δεν έχει ρυθμιστή σε εκείνο το σημείο.... 
- Sandman
- Όνομα: Ερμης
- Μηχανή:: ECM Barista
- Μύλος:: Mahlkonig Vario
- 2ος Μύλος:: Rancilio MD 50
- Οι καφέδες μου:: San Pedro, Estate Blend
Δεν εχω καταλαβει ποιοι εχουν τελικα. Ουτε ο δικος μου παντως.
Καλυτερα.
Καλυτερα.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Εάν δεν κάνω λάθος ο μόνος που αναφέρθηκε στο forum να έχει timer ήταν ένας i-mini (i2). Πάντως η ascaso το αναφέρει σαν optional το electronic timer.
viewtopic.php?f=5&t=1111#p15106
viewtopic.php?f=5&t=1111#p15106
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
dio
λοιπον καταρχην καλησπερα.εδω εχω χασει την μπαλα...ειμαι ετοιμος να κανω κλικ και να παραγγειλω ascaso.please ας μου πει καποιος ι2 η ι2 μινι?
-
yiannis2002s
i2 mini! Δεν βλεπω καποιο λογο να πας για τον i2..dio έγραψε:λοιπον καταρχην καλησπερα.εδω εχω χασει την μπαλα...ειμαι ετοιμος να κανω κλικ και να παραγγειλω ascaso.please ας μου πει καποιος ι2 η ι2 μινι?
-
dio
σε ευχαριστω για την απαντηση.η μονη διαφορα δηλαδη ειναι ο ογκος?απο οτι διαβασα μοτερ και μαχαιρια ειναι ιδια
-
yiannis2002s
Ακριβώς! Μαχαίρια , στροφές & watt τα ίδια. Σου παραθέτω απο το manual τις διαφορές:dio έγραψε:σε ευχαριστω για την απαντηση.η μονη διαφορα δηλαδη ειναι ο ογκος?απο οτι διαβασα μοτερ και μαχαιρια ειναι ιδια
Η mini ειναι 33χ13χ23,5 & βάρος 3kg
& η i2 40.7x16.2x26.6 & βάρος 3,5 kg
Τέλος η mini ειναι με hopper 250g ενω η i2 με 500g, που ειναι πολύ πιο βολικό το μικρό για οικιακή χρήση.