Το μέγεθος των κοκκων και το ψήσιμο είναι αυτό που κοιτάμε και την απαέρωση να την κάνουμε μέσα από το σακουλάκι αν έχει βαλβίδα μονής εξόδου.
Όσο πιο χαμηλό ψήσιμο έχουμε τόσο περισσότερη απαέρωση θέλουν οι κόκκοι μας.
Το ποσό θέλουν είναι κομματάκι 'υποκειμενικό'.
Οι dark κόκκοι αποβάλλουν γρήγορα το διοξείδιο και τα ζάκχαρα τους και πιο αργά οι light κόκκοι.
Οι 8+ ημέρες που αναφέρεις αν είναι medium ψήσιμο είναι μια χαρά πιστεύω όπως και οι light σε απαερωση ακόμα και 20± ημερών.
Από την άλλη ότι ευχαριστεί τον ουρανίσκο μας!
