Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του μύλου του τίτλου και έπειτα από τον τελευταίο καθαρισμό δεν μπορώ να φτιάξω με τίποτα το κόψιμο, ακόμη και στην πιο fine επιλογή πλέον βγάζει χοντροκομμένα κομμάτια σαν τους πολύ φθηνούς μύλους. Σίγουρα έχω κάνει κάποιο σφάλμα στην επανατοποθέτηση και το μυαλό μου πάει στην τοποθέτηση των βιδων αρχικά. Έχω δοκιμάσει τόσους συνδυασμούς τις τελευταίες μέρες, αλλάζοντας συχνά και τις βίδες μεταξύ τους μήπως επηρεάζει κάπου. Εχω πειράξει και τους μικρούς μαύροι κύλινδροι (σαν δαχτυλίδια) που είναι στα ευκόλός αφαιρούμενα parts του μύλου στα οποία ρυθμίζεις το fine - coarse , απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω ούτε αναλυτικό εγχειρίδιο πλέον ώστε να δω την σειρά του πώς συνδέονται τα πλαστικά (μήπως έχω προσπεράσει κάτι) , και ας έχω ψάξει στο γκουγκλ κτλ, ακόμη και σε βίντεο μήπως από εκεί δω κάτι που δεν έκανα σωστά. Ζήτω την βοήθεια σας είτε αν έχει πέσει κάπου στην αντίληψη σας κάποιο αναλυτικό βίντεο κτλ, είτε αν γνωρίζετε κάποιο καλό κατάστημα που κάνει σέρβις στην Αθήνα γιατί έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πάω να το δώσω για επισκευή (μιας και δεν νομίζω ότι καλύπτομαι από καμία εγγύηση πια) . ΥΓ ακόμη και κάποιος ιδιώτης αν ξέρει να επισκευάζει (σοβαρός) στην κεντρική Αθήνα, ας επικοινωνήσει.
Ευχαριστώ πολύ!
Graef cm 850 service
-
γερασιμος
- Όνομα: γερασιμος
- Μηχανή:: Lelit anna
- Μύλος:: fiorenzato f4 nano
- Επικοινωνία:
Re: Graef cm 850 service
https://youtu.be/1VTccd_VoXU?si=hQEkGSolqfNtrYYV
Δεν κούμπωσε σωστά το επάνω μαχαίρι
Δεν κούμπωσε σωστά το επάνω μαχαίρι