Αναβάθμιση Μυλου
-
Αναβάθμιση Μυλου
Καλησπέρα,
Αυτή τη στιγμή έχω Lelit Anna με graef 800. Πιστεύετε ότι αν αναβαθμίσω το μύλο σε eureka mignon zero ή specialita θα δω διάφορα στη γεύση του καφέ ?
Αυτή τη στιγμή έχω Lelit Anna με graef 800. Πιστεύετε ότι αν αναβαθμίσω το μύλο σε eureka mignon zero ή specialita θα δω διάφορα στη γεύση του καφέ ?
- Hatori
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Lelit pl41 plust pid
- 2η Μηχανή:: Aeropress
- Μύλος:: Eureka atom 75 titan
Re: Αναβάθμιση Μυλου
Καλησπέρα. Θεωρώ πως θα δεις διαφορά προς το καλύτερο. Καλύτερος μύλος=καλύτερο κόψιμο=καλύτερη εκχύλιση!
Βέβαια μη περιμένεις και θαύματα αλλά σίγουρα θα πιεις πιο νόστιμα καφεδάκια με έναν specialita
Βέβαια μη περιμένεις και θαύματα αλλά σίγουρα θα πιεις πιο νόστιμα καφεδάκια με έναν specialita
- christos.k
- Όνομα: Χρηστος
- Μηχανή:: Lelit Mara X
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: Compak K3
- Οι καφέδες μου:: Nine grams, Handpickers, Blend 65
Από τον Graef σίγουρα θα δεις διαφορα.
Όταν είχα πάει από τον Graef στον Ascaso I1 είχα δει μεγάλη. Από τον I1 στον Mignon όχι μεγάλη αλλά αισθητή διαφορά
Για workflow δε το συζητώ. Έτη φωτός μπροστά. Ειδικά αν χρησιμοποιείς το hopper
Όταν είχα πάει από τον Graef στον Ascaso I1 είχα δει μεγάλη. Από τον I1 στον Mignon όχι μεγάλη αλλά αισθητή διαφορά
Για workflow δε το συζητώ. Έτη φωτός μπροστά. Ειδικά αν χρησιμοποιείς το hopper
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απάντησεις . Αξίζει ο eureka turbo (65mm) σε σχέση με τον manulae (50mm) ? (Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος)
- Hatori
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Lelit pl41 plust pid
- 2η Μηχανή:: Aeropress
- Μύλος:: Eureka atom 75 titan
Και βέβαια αξίζει μη το σκέφτεσαι καν αν το οικονομικό δεν είναι θέμα αξίζει και με το παραπάνω! Σου εύχομαι να αποκτήσεις τον μύλο που επιθυμείς και να πίνεις τέλεια καφεδάκια
- dkstopo
- Όνομα: Κώστας
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V1
- 2η Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
- Μύλος:: Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: illy - Estrella del Caribe
τίποτα σπουδαίο... παπί 50αρι με 600αρα.stavros123 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 7:44 pmΕυχαριστώ πολύ για τις απάντησεις . Αξίζει ο eureka turbo (65mm) σε σχέση με τον manulae (50mm) ? (Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος)
"Δεν υπάρχει στροφή που δεν μπορείς να προσπεράσεις" Ayrton Senna
-
- Όνομα: Θανάσης
- Μηχανή:: Lelit PL41 Tem
- Μύλος:: Eureka Mignon Inst.
Καλησπέρα , αν σε ενδιαφέρει εχω βάλει αγγελία τον Eureca manuale λόγω αναβάθμισης σε Niche. Μπορείς να τσεκάρεις και τις φώτος για την κατάσταση και αν είσαι και Αθήνα να τον δείς και απο κοντά.stavros123 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 16, 2024 7:44 pmΕυχαριστώ πολύ για τις απάντησεις . Αξίζει ο eureka turbo (65mm) σε σχέση με τον manulae (50mm) ? (Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος)