Αγορα μυλου για Gaggia Carezza Deluxe
Αγορα μυλου για Gaggia Carezza Deluxe
Καλησπερα
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα "αξιοπρεπη" μυλο αλεσης στην τιμη των 300 - 350€.
Απο Μηχανη εχω την Gaggia Carezza Deluxe.
Με ενα προχειρο τσεκαρισμα , βρηκα μεσα στα πλαισια της τιμης τους Ascaso sto Barista.gr.
απλα εχει διαφορετικα μοντελα στην ιδια σχετικα τιμη και χρειαζομαι βοηθεια για την τελικη επιλογη.
ευχαριστω
Σπυρος
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα "αξιοπρεπη" μυλο αλεσης στην τιμη των 300 - 350€.
Απο Μηχανη εχω την Gaggia Carezza Deluxe.
Με ενα προχειρο τσεκαρισμα , βρηκα μεσα στα πλαισια της τιμης τους Ascaso sto Barista.gr.
απλα εχει διαφορετικα μοντελα στην ιδια σχετικα τιμη και χρειαζομαι βοηθεια για την τελικη επιλογη.
ευχαριστω
Σπυρος
-
isim
- Όνομα: Ιωαννης
- Μηχανή:: Lelit PL81T
- 2η Μηχανή:: Gaggia Evolucione
- Μύλος:: Fiorenzato nano F4e
- 2ος Μύλος:: Delonghi KG79
- Οι καφέδες μου:: Αυτοι που πινω ^_^
Re: Αγορα μυλου για Gaggia Carezza Deluxe
Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα για Ascaso i2 ΜΤΧ κατω απο 150€. Δες αγγελιες νομιζω κατι υπαρχει
- Luckees
- Όνομα: Αποστόλης
- Μηχανή:: Rocket R58
- 2η Μηχανή:: Oscar ήταν και πάει
- Μύλος:: Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: Compak K3,Hario Mini
- Οι καφέδες μου:: Taresso, Kudu, Taf, Distretto
Αν δεν σε ενοχλεί το μανιβέλιασμα ο καλύτερος μύλος σε αυτά τα λεφτά είναι ο Pharos
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
Προτιμω να παρω καινουργιο μυλο και οχι χειροκινητο,επισης κατι που να μην χρειαστω να αλλαξω συντομα.
http://www.barista.gr/el/myloi-alesis#/ ... &orderBy=0
τι διαφορες υπαρχουν στην i1 kai i2 mini ? μπορειτε να μου προτεινετε μια απο αυτες που βρισκονται στην σελιδα του barista.gr ?
Αργοτερα σκεφτομαι να αλλαξω μηχανη ( ισως Lelit PL81T Pid h Bezzera Unica αναλογα οτι μπορεσω οικονομικα)
Προτιμω να παρω καινουργιο μυλο και οχι χειροκινητο,επισης κατι που να μην χρειαστω να αλλαξω συντομα.
τι διαφορες υπαρχουν στην i1 kai i2 mini ? μπορειτε να μου προτεινετε μια απο αυτες που βρισκονται στην σελιδα του barista.gr ?
Αργοτερα σκεφτομαι να αλλαξω μηχανη ( ισως Lelit PL81T Pid h Bezzera Unica αναλογα οτι μπορεσω οικονομικα)
- sakis1988
- Όνομα: Σάκης
- Μηχανή:: Βezzera Unica pid
- Μύλος:: Ascaso i1
- 2ος Μύλος:: PORLEX mini
- Οι καφέδες μου:: Mokka
εγω εχω τον i1 κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.η διαφορα τους ειναι στα μαχαιρια.Anubis έγραψε:ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
βεβαια τον πηρα καινουργιο 200 ευρω περσι απο ελλαδα.τωρα η τιμη εχει ανεβει.νομιζω ειναι πολλα 300 ευρω τωρα για τον συγκεκριμενο
only espresso
- georgevag
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Oscar 2
- 2η Μηχανή:: Delonghi ec221
- Μύλος:: DF83
Εαν μπορεις να κρατηθεις και να μην παρεις συντομα μηχανη τοτε παρε μυλο στα 300-350 ευρω...
Εαν σκοπευεις να παρεις συντομα μηχανη τοτε παρε μτχ ascaso κοντα στα 150 για να σου μεινουν για τη μηχανη.
Εγω πχ διαλεξα να παρω μυλο στα 300 ευρω αφου για καναδυο χρονια μπορω να συμβιβαστω με την ταπεινη unpressurized delonghi μου..
Εαν σκοπευεις να παρεις συντομα μηχανη τοτε παρε μτχ ascaso κοντα στα 150 για να σου μεινουν για τη μηχανη.
Εγω πχ διαλεξα να παρω μυλο στα 300 ευρω αφου για καναδυο χρονια μπορω να συμβιβαστω με την ταπεινη unpressurized delonghi μου..
georgevag έγραψε:Εαν μπορεις να κρατηθεις και να μην παρεις συντομα μηχανη τοτε παρε μυλο στα 300-350 ευρω...
Δυστηχως δεν εχω κλεισει ουτε 15 μερες απο την αγορα της Gaggia Carezza Deluxe, οποτε αναγκαστικα θα μεινω με αυτη προσωρινα.
Δινω προταιρεοτητα προς το παρον στον μυλο σε μια σχετικη τιμη των 300 - 350 €.
Ειχα Gaggia Baby για 8 χρονια και ισως βιαστηκα για την Carezza ... ( δεν ειμουν ενημερωμενος μεσω του forum)
Πιστευω με ενα καλο μυλο ( των 300 - 350 €) να κρατηθω για 1 χρονο.
Με μια σχετικη ερευνα παντως προς Ascaso τεινω, καινουργια , αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω ποιο μοντελο.
Υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια αξιολογο?
Παντως με καποια τεστ που εκανα με Starbucks Espresso Roast ( 2.5 αλεσμενος) δεν ειχα ασχημα αποτελεσματα.