Παιδιά σας ευχαριστώ για όλα..γυρναω απο διακοπες παρασκευή Σάββατο εχουμε παραγγελιά...ακόμα δεν εχω αποφασίσει τι και απο που ελπίζω να κατασταλαξω...
Ο κ3 απο μπουλντόζα δεν λέει προτιμω
τον τατς και δεν τον έχει...
Καλη χρονια σε ολους με γευστικά καφεδακια...
Αγορά μύλου, Graef CM80 ή Ascaso i-mini i2;
-
kwstasp
- Όνομα: kwstas
- Μηχανή:: gaggia classic
- Μύλος:: porlex
Re: Αγορά μύλου, Graef CM80 ή Ascaso i-mini i2;
Καλησπέρα στην παρεα..επέστρεψα λοιπόν και βγηκα μια βολτουλα σημερα να δω μήπως βρω τιποτα στα μαγαζιά της περιοχης μου (ροδος). Με ιδαίτερη χαρά βρηκα σε ενα κοντινό αντιπροσωπω της jacobs την eurogat k3 touch ετοιμοπαραδοτοι στα 220 + 16% ΦΠΑ !!! που έχουμε εδώ και μια ακόμα που μοιάζει να είναι ίδια με την ασκασο ι1 αλλά με την ονομασια lelit.. Στα 180 +ΦΠΑ ?!?! Τη λετε...? Με κλασικ παει αρκετα η δεύτερη και σαν μέγεθος και σε χρωμα... Αλλά απο τα λεγόμενα σας η κ3 νιώθω να είναι καλυτερη.. Βοηθειααα
(η lelit απο κάτω έγραφε PL044MMT 150W)
-
kwstasp
- Όνομα: kwstas
- Μηχανή:: gaggia classic
- Μύλος:: porlex
Την εψαξα τωρα και βρήκα αυτό..kwstasp έγραψε:Καλησπέρα στην παρεα..επέστρεψα λοιπόν και βγηκα μια βολτουλα σημερα να δω μήπως βρω τιποτα στα μαγαζιά της περιοχης μου (ροδος). Με ιδαίτερη χαρά βρηκα σε ενα κοντινό αντιπροσωπω της jacobs την eurogat k3 touch ετοιμοπαραδοτοι στα 220 + 16% ΦΠΑ !!! που έχουμε εδώ και μια ακόμα που μοιάζει να είναι ίδια με την ασκασο ι1 αλλά με την ονομασια lelit.. Στα 180 +ΦΠΑ ?!?! Τη λετε...? Με κλασικ παει αρκετα η δεύτερη και σαν μέγεθος και σε χρωμα... Αλλά απο τα λεγόμενα σας η κ3 νιώθω να είναι καλυτερη.. Βοηθειααα(η lelit απο κάτω έγραφε PL044MMT 150W)
http://www.cafeservices.com.au/lelit-pl ... OD+Version+
- gsisr
- Όνομα: Αντώνης
- Μηχανή:: Νuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Eureka Atom 75
- 2ος Μύλος:: Compak K10
o lelit είναι ακριβως ο ιδιος μυλος με τον ascaso απλά σε άλλο "κουτι". k3 touch χωρις δευτερη σκέψη..
- Edesso
- Όνομα: Βασίλης
- Μηχανή:: Espresso Baby DIY
- 2η Μηχανή:: V60/Bonavita
- Μύλος:: Comandante C40
- 2ος Μύλος:: Compak K10
- Οι καφέδες μου:: cup10 mokka
gsisr έγραψε:k3 touch χωρις δευτερη σκέψη..
espresso junkie...