Δεν νομίζω, αλλά στην σχηματική παράσταση της διαδικασίας άλεσης στο ΗΒ, έχει αριθμήσει το τρίτο στάδιο με το 3.livadaki έγραψε:[...
Ζώνη 3; υπάρχει τέτοιος όρος;

Δεν νομίζω, αλλά στην σχηματική παράσταση της διαδικασίας άλεσης στο ΗΒ, έχει αριθμήσει το τρίτο στάδιο με το 3.livadaki έγραψε:[...
Ζώνη 3; υπάρχει τέτοιος όρος;

Psycho, διαπίστωσες κάτι τέτοιο στον δικό σου;livadaki έγραψε:Επίσης διαπίστωσα ότι ένα πτερύγιο από τα 3 που έχει η βάση που κινείται κατά το άλεσμα (αυτή που έχει πάνω της το κάτω μαχαίρι) βρίσκει ακριβώς δίπλα από το σημείο που βγαίνει ο καφές προς το δοσομετρητή. Στο σημείο εκείνο έχει σημάδι από την επαφή του πτερυγίου πάνω στο μέταλλο.
Psycho, αν κατάλαβες τι λέω, έχεις διαπιστώσει το ίδιο στον δικό σου;
Livadaki δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι εννοείςlivadaki έγραψε:Psycho, διαπίστωσες κάτι τέτοιο στον δικό σου;livadaki έγραψε:Επίσης διαπίστωσα ότι ένα πτερύγιο από τα 3 που έχει η βάση που κινείται κατά το άλεσμα (αυτή που έχει πάνω της το κάτω μαχαίρι) βρίσκει ακριβώς δίπλα από το σημείο που βγαίνει ο καφές προς το δοσομετρητή. Στο σημείο εκείνο έχει σημάδι από την επαφή του πτερυγίου πάνω στο μέταλλο.
Σήμερα μου έστειλαν τα μαχαίρια και αύριο θα τα έχω. Τελικά το κόστος είναι 11€ +ΦΠΑ έκαστο όπως μου είπαν στο τηλέφωνο (είχαν κάνει λάθος). Άρα 11€ +ΦΠΑ χ 2 + έξοδα αποστολής με ACS = 32€.
Η βάση πάνω στην οποία είναι βιδωμένο το κάτω μαχαίρι και η οποία περιστρέφεται κατά το άλεσμα, έχει πάνω της περιμετρικά 3 πτερύγια τα οποία αν το καταλαβαίνω καλά χρησιμεύουν για να ωθούν τον καφέ προς το δοσομετρητή. Ένα από αυτά τα πτερύγια λοιπόν ξύνει κατά την περιστροφή της βάσης το μεταλλικό τοίχωμα ακριβώς στο σημείο που βγαίνει ο καφές προς το δοσομετρητή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Αύριο που θα παραλάβω τα μαχαίρια θα βγάλω μια φωτογραφία.psycho έγραψε:Livadaki δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι εννοείςlivadaki έγραψε:Psycho, διαπίστωσες κάτι τέτοιο στον δικό σου;livadaki έγραψε:Επίσης διαπίστωσα ότι ένα πτερύγιο από τα 3 που έχει η βάση που κινείται κατά το άλεσμα (αυτή που έχει πάνω της το κάτω μαχαίρι) βρίσκει ακριβώς δίπλα από το σημείο που βγαίνει ο καφές προς το δοσομετρητή. Στο σημείο εκείνο έχει σημάδι από την επαφή του πτερυγίου πάνω στο μέταλλο.
Σήμερα μου έστειλαν τα μαχαίρια και αύριο θα τα έχω. Τελικά το κόστος είναι 11€ +ΦΠΑ έκαστο όπως μου είπαν στο τηλέφωνο (είχαν κάνει λάθος). Άρα 11€ +ΦΠΑ χ 2 + έξοδα αποστολής με ACS = 32€.
Μαζί με την μηχανή βάλε μέσα και μερικά Depon (τα βαρβάτα) στην συσκευασία . Θα τα χρειαστεί όταν την δει .livadaki έγραψε:Θα επικοινωνήσω με τον πωλητή για περίπτωση επιστροφής

Κρίμα, μακάρι να δεχτεί να μοιραστείτε τα έξοδα αποστολής. Ψυχραιμία, και όπως σου είπα και πριν δες τι επιλογές έχεις μέσω του paypal.livadaki έγραψε:Άλλαξα τα μαχαίρια, αλλά τα ίδια. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι στραβή η βάση που περιστρέφει το κάτω μαχαίρι και δεν εφάπτεται πλήρως κατά την περιστροφή με το πάνω μαχαίρι με αποτέλεσμα να διαφεύγουν μεγαλύτερα κομμάτια καφέ.
Θα επικοινωνήσω με τον πωλητή για περίπτωση επιστροφής

Όντως, παραδέχτηκε το λάθος του, ότι δεν είχε δοκιμάσει τον μύλο πριν τον πουλήσει. Μου έκανε refund τα χρήματα πριν λίγο. Βγήκα χαμένος 30€ έξοδα αποστολής από Ιταλία αλλά πάλι καλά να λέω...Christos έγραψε:Μπράβο του, άρα μάλλον είχε άγνοια του προβλήματος και δεν τον πούλησε με δόλο. Μακάρι να παν όλα καλά.