για να καθαρίσω σε βάθος το μύλο μου.
Για να πω την αλήθεια με αυτά που διαβάζουμε είχα το φόβο μήπως και κάτι δεν πάει καλά και αρχίσουν τα προβλήματα.
Ευτυχώς δεν συνέβηκε τίποτα απρόοπτο. Αντιθέτως έβγαλα πολύ συσσωρευμένο καφέ κάτω από τα μαχαίρια
ο οποίος και πιθανών να ήταν robusta απ' όταν άλεθα με τα κιλά στην αρχή για να στρώσω το μύλο.
Αποφάσισα να γράψω μετά τα τελευταία γεγονότα μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη με τους δύο Κ3.
Αυτό που πρόσεξα κατα την επανατοποθέτηση των μαχαιριών ήταν ότι οι βίδες δεν τα βάζουν με απόλυτη ακρίβεια στη θέση τους
και είναι πολύ εύκολο να τα τοποθετήσει κάποιος ελαφρώς παράκεντρα.
Το κάτω τουλάχιστον που κινείτε και μπορείς να το καταλάβεις αν κοιτάξεις προσεκτικά κατα την κίνηση.
Θέλει αρκετή προσοχή για να μπούνε σωστά. Βιδώνεις, βάζεις σε λειτουργία, παρατηρείς, ξεβιδώνεις, διορθώνεις και πάλι από την αρχή.
Μήπως ένα βγάλσιμο και επανατοποθέτηση των μαχαιριών θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα;
Το επόμενο ήταν να αφαιρέσω και τη "γλώσσα" από σιλικόνη που καλύπτει την έξοδο του καφέ για να δοκιμάσω αν έχει διαφορά.
Αποτέλεσμα: Μηδενικό πλέον clumping και μεγάλη ευκολία στην αφαίρεση του καφέ από το τούνελ. Εγώ πάντως δεν θα την ξαναβάλω.Luckees έγραψε:Είναι ένα μικρό πλαςτικο κομματάκι σαν πόρτακι στην τρύπα απ όπου φεύγει ο καφές από τα μαχαίρια προς τα κάτω.Μπουκωνει με καφέ εκεί κ δεν φαίνεται καλά κ μου φαίνεται ότι εμποδίζει την όλη διαδικασία. Οταν το έβγαλες είδες διαφορά;