Arcadas έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι 1 αρνητικο θεμα να ειναι παραπλανητικο
τα 5-10 θετικα δεν ειναι παραπλανητικα?
οταν καποιος θελει να αγορασει κοιταζει και τα δυο εγω προσωπικα αν κατεληγα σε αυτο το μυλο τουλαχιστον δεν θα τον αγοραζα απο το καταστημα που το πηρε ο φιλος
γιατι δε μπορει κυριε να σου εχω πει την Οδυσσεια μου και εσυ με το που εφτιαξες 1 καφε 60m/30sec να μου λες ειναι ετοιμος...
Συγνώμη φίλε μου αλλά νομίζω με παρεξήγησες...
Λέγοντας παραπλανητικό δεν εννοώ πως ο μύλος είναι σώνει και καλά όπως λέω έγω και πως είναι άσχημο να ακούγονται οι αρνητικές απόψεις. Δεν έχει να κάνει με το εάν ο μύλος ικανοποιεί εμένα η όχι... Όταν όμως ανοιγεις ενα thread και ενημερώνεις τον κόσμο πως ο μύλος κόβει όπως θέλει αυτός είτε βιδώνεις είτε ξεβιδώνεις και ιδανική ρύθμιση δεν μπορει να βρέθει, ε συγνώμη αλλά κάτι τετοιο δεν ισχύει! Αυτό εννοώ παραπλανητικό... Εκτώς βέβαια και αν υπάρχει πρόβλημα με τον μύλο εξ αρχής οπότε για κάτι τετοιο όπως είπες ευθυνεταί το μαγαζί που τον πούλησε και όχι ο μύλος (που είναι το αντικείμενο του συγκεκριμένου thread).
Επίσης, δεν εναντιώνομαι στον φίλο που έχει το πρόβλημα και θα χαρώ να τον βοηθήσω εφόσον μπορώ σε οτιδήποτε σχετικό με τον μύλο αν φυσικά το ζητήσει. Προπάντων ποτέ δεν είπα πως επειδη πέτυχα 1 καφέ 60ml/30sec θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο! Μαθαίνω και πειραματίζομαι και ό,τι είπα έχει να κάνει με την μικρή (όπως τόνισα και απ'την αρχή) εμπειρία μου με τον συγκεκριμένο μύλο..