Αγορά μύλου!
-
coffee lover
Re: Αγορά μύλου!
τον παραγκειλα τελικα πριν λιγο.... 145 ευρω με μεταφορικα τελικη τιμη συν κατι δειγματα καφε που με ρωτησαν αν τα δεχομαι και απαντησα καταφατικα
..... το μονο που με χαλασε ηταν το οτι επρεπε την παραγκελια να την κανω την πρωτη φορα που ειχαν κοκκινο χρωμα οχι τωρα με μαυρο
αλλα τσπ στα καληστεια θα την κατεβασω
... παντως παιδια με βοηθησατε και ιδιαιτερα εσυ Χριστο με εβλεπα να εσκαγα κανα 500ρικο για να παρω μυλο
.....
-
nikp81
Καλοριζικος και καλους καφεδες πλεον ...Θα δεις μεγαλη διαφορα!!
Off topic:
Εγω αμα ακουγα τοω Χρηστο , τωρα θα μουνα κανα 2000χιλιαρικα μπασμενος και κυνηγημενος απο την
...χααχαχαχ 
Off topic:
Εγω αμα ακουγα τοω Χρηστο , τωρα θα μουνα κανα 2000χιλιαρικα μπασμενος και κυνηγημενος απο την

- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Καλορίζικος Δημήτρη και μην ξεχάσεις να πάρεις την Baby από τους δικούς σου.
@Νίκος
Αυτό που έγραψες στο offtopic δεν ευσταθεί στην περίπτωση μου και δεν το δέχομαι ούτε για αστείο.
@Νίκος
Αυτό που έγραψες στο offtopic δεν ευσταθεί στην περίπτωση μου και δεν το δέχομαι ούτε για αστείο.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
smoothbore
Καλορίζικος "εραστή του καφέ" .coffee lover έγραψε:τον παραγκειλα τελικα πριν λιγο.... 145 ευρω ...............με εβλεπα να εσκαγα κανα 500ρικο για να παρω μυλο.....
Σορυ κιόλας αλλά ευκαιρίας δοθεισης και κατα πως έγραψες στο ποστ σου θα ηθελα να επισημάνω την Γκρικ υπερβολή που μας διακατέχει μερικές φορές .
Απο τα 145 ευρώ έφτασες με την μία στα 500;!!! Κολιάτσου -Παγκράτι χωρίς ουτε μιά στάση ενδιάμεσα ;
ΥΓ
Να δω τώρα τι θα κάνεις με τα 355 που σου περίσεψαν
-
Dimitris_P
πω ρε παιδί μου εσένα σε πιάνει ο καφές κατευθείαν στην καρδιά των νεύρωνChristos έγραψε:Καλορίζικος Δημήτρη και μην ξεχάσεις να πάρεις την Baby από τους δικούς σου.
@Νίκος
-
coffee lover
τι να κανω αυτη η αρρωστια----> με τη καλη εννοια
( εσπρεσσο ) δε παλευεται με τπτ οποτε τα 500 ηταν μια σκεψη πριν μπω και ενημερωθω απο το forum .... οσον αφορα τα υπολοιπα money σε κατι σχετικο θα πανε αλλα ακομα δε ξερω σε τι συγκεκριμενα
.......
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Που τα είδες τα νεύρα; Απλά διόρθωσα κάτι που δεν ισχύει και δεν με εκφράζει. Κάνω εγώ προτάσεις των χιλιάδων ευρώ; Μάχη έδωσα και δίνω για την καλύτερη σχέση απόδοσης/κόστους για home made espresso και πάντοτε λαμβάντας υπ΄οψιν τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε μέλους.Dimitris_P έγραψε:πω ρε παιδί μου εσένα σε πιάνει ο καφές κατευθείαν στην καρδιά των νεύρωνChristos έγραψε:Καλορίζικος Δημήτρη και μην ξεχάσεις να πάρεις την Baby από τους δικούς σου.
@Νίκος
Αυτό που έγραψες στο offtopic δεν ευσταθεί στην περίπτωση μου και δεν το δέχομαι ούτε για αστείο.![]()
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
smoothbore
Xωρις να θέλω να κάνω τον συνήγορο του devil ή του Monte Christo να πω ότι ανάλογα με αυτά που γράφει ο καθένας και την εντύπωση που δινει ,παιρνει και τις ανάλογες απαντήσεις .
Ο casual espresso lover και ο "ειδα φως και μπήκα " εχουν μεγάλη διαφορά απο εναν που εχει ψάξει λιγο την δουλειά ,ασχετα με τον εξοπλισμό ή το μπάτζετ που κουβαλάει ο καθένας.
Ετσι μπορείς να κάνεις πρόταση (π.χ. στην αγορά μυλου) ειτε των 150 ευρώ ειτε των 700 ευρώ και βάλε ευρώ και να εισαι πολιτικά ορθός και στις 2 περιπτώσεις .
Δεν ειναι ολα ισα βάρκα ισα νερά και κυρίως δεν τρεχουν σε κανεναν τα λεφτά απ τα μπατζάκια .
Οταν εμφανιζετε κάποιος που θέλει να πιει τον εσπρέσσο ή καπουτσίνο του στο σπίτι με επικολόντας την γνωστή φράση :σαν αυτον που πίνω στις καφετέρειες ζητώντας παράλληλα οδηγίες έναρξης , εκ προοιμίου γνωρίζεις ότι μάλλον δεν εχει και τοσο σχεση με το άθλημα ( οχι οτι ειναι κακό ,όλοι ετσι ξεκινήσαμε κάποτε) μιας και οι συγκεκριμένοι καφεδες δεν εχουν καιρό που ειναι μοδα και στα περισσότερα μαγαζιά η γευστική τουλάχιστον ποιότητας τους ειναι χρέπι λογο της φτήνιας του προιόντος, να μην πω για τους barista .....ειδικά των καλοκαιρινών διακοπών.
Ο casual espresso lover και ο "ειδα φως και μπήκα " εχουν μεγάλη διαφορά απο εναν που εχει ψάξει λιγο την δουλειά ,ασχετα με τον εξοπλισμό ή το μπάτζετ που κουβαλάει ο καθένας.
Ετσι μπορείς να κάνεις πρόταση (π.χ. στην αγορά μυλου) ειτε των 150 ευρώ ειτε των 700 ευρώ και βάλε ευρώ και να εισαι πολιτικά ορθός και στις 2 περιπτώσεις .
Δεν ειναι ολα ισα βάρκα ισα νερά και κυρίως δεν τρεχουν σε κανεναν τα λεφτά απ τα μπατζάκια .
Οταν εμφανιζετε κάποιος που θέλει να πιει τον εσπρέσσο ή καπουτσίνο του στο σπίτι με επικολόντας την γνωστή φράση :σαν αυτον που πίνω στις καφετέρειες ζητώντας παράλληλα οδηγίες έναρξης , εκ προοιμίου γνωρίζεις ότι μάλλον δεν εχει και τοσο σχεση με το άθλημα ( οχι οτι ειναι κακό ,όλοι ετσι ξεκινήσαμε κάποτε) μιας και οι συγκεκριμένοι καφεδες δεν εχουν καιρό που ειναι μοδα και στα περισσότερα μαγαζιά η γευστική τουλάχιστον ποιότητας τους ειναι χρέπι λογο της φτήνιας του προιόντος, να μην πω για τους barista .....ειδικά των καλοκαιρινών διακοπών.
-
Dimitris_P
ο άνθρωπος έκανε πλάκα, άσε και κάτι να πέσει κάτω δεν χρειάζονται τα πάντα διόρθωσηChristos έγραψε:Που τα είδες τα νεύρα; Απλά διόρθωσα κάτι που δεν ισχύει και δεν με εκφράζει. Κάνω εγώ προτάσεις των χιλιάδων ευρώ; Μάχη έδωσα και δίνω για την καλύτερη σχέση απόδοσης/κόστους για home made espresso και πάντοτε λαμβάντας υπ΄οψιν τις ανάγκες και δυνατότητες κάθε μέλους.Dimitris_P έγραψε:πω ρε παιδί μου εσένα σε πιάνει ο καφές κατευθείαν στην καρδιά των νεύρωνChristos έγραψε:Καλορίζικος Δημήτρη και μην ξεχάσεις να πάρεις την Baby από τους δικούς σου.
@Νίκος
Αυτό που έγραψες στο offtopic δεν ευσταθεί στην περίπτωση μου και δεν το δέχομαι ούτε για αστείο.![]()