Graef 702
- realteam101
- Μηχανή:: GAGGIA Classic
- 2η Μηχανή:: Arielli KM-220S
- Μύλος:: Graef CM702
- 2ος Μύλος:: Hario Skerton
Re: Graef 702
Δυο χρόνια κανένα πρόβλημα.Σκυλί.
-
rafael
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Class
- Μύλος:: Lelit Fred
- Οι καφέδες μου:: Lavazza Tierra - Dimello Cento
charilaos έγραψε:Τον έχω 7 μήνες. Παρτον με κλειστά μάτια. Μην πάρεις τίποτα ακριβότερο.
Περιμένω την Gaggia αύριο και μέσα στη βδομάδα θα παραγγείλω και τον Graef
-
Aggelos70s
- Όνομα: Αγγελος
- Μηχανή:: EXPOBAR office leva
- Μύλος:: La San Marco SM90T
- Οι καφέδες μου:: Hand pickers
Τον εχω 10 μηνες με 1000, επι δυο καφεδες την ημερα με την baby και παλι με 1000!!!rafael έγραψε:Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμένο μύλο (μαζί με την Gaggia Baby Class), μη έχοντας κάποια εμπειρία με μύλους ή μηχανές εσπρέσο μέχρι τώρα. Θέλω να ρωτήσω τους κατόχους αν έχει βγάλει κάποια προβλήματα μετά από αρκετούς μήνες χρήσης και εν τέλει αν αξίζει η αγορά ενός μύλου σε αυτά τα λεφτά ή επιβάλλεται να πάω σε πιο ακριβό (Graef ή Ascaso)
-
ptakis
- Όνομα: Παναγιώτης
- Μηχανή:: LELIT PL41 PLUST
- 2η Μηχανή:: Clever Dripper
- Μύλος:: Niche Zero
- Οι καφέδες μου:: Bridge, Kudu, Famoso
Συμφωνώ και εγώ με τον προηγούμενο.
Έχω τον μύλο εδώ και 6 μήνες και με μέτρια χρήση (1 καφεδάκι περίπου την ημέρα) δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Η δε ποιότητα κοπής είναι επαρκής.
Σου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Έχω τον μύλο εδώ και 6 μήνες και με μέτρια χρήση (1 καφεδάκι περίπου την ημέρα) δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Η δε ποιότητα κοπής είναι επαρκής.
Σου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τον συγκεκριμένο μύλο αλλά δεν βλέπω να έχει αυτές τις έξτρα ροδέλες που αναφέρετε για πιο ψιλή κοπή.. Αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιες φώτο για το πως είναι αυτές οι ροδέλες και το που μπαίνουν, θα ήμουν υπόχρεος..
Επίσης μόλις είδα ότι ενώ στο κουτί αναφέρει cm 702, στο από κάτω μέρος του μύλο λέει cm 70..? Άλλον μου στείλανε??..
Επίσης μόλις είδα ότι ενώ στο κουτί αναφέρει cm 702, στο από κάτω μέρος του μύλο λέει cm 70..? Άλλον μου στείλανε??..
-
DioNiSis
- Μηχανή:: Gaggia Baby pid opv
- Μύλος:: Graef cm 702
- 2ος Μύλος:: Porlex Tall
- Οι καφέδες μου:: δοκιμάζω συνεχώς
μηπως οι ροδελες ειναι ήδη τοποθετημένες?
μπαινουν κατω απο το παξιμαδι που που κρατάει το εσωτερικό κωνικό μαχαίρι. Αφου βγαλεις το δοχειο που βαζεις τους κόκκους το βλεπεις στο κεντρο.
απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να τοποθετουν ροδελες σε καθε μύλο αναλογα πως θα εχουν κάτσει τα μαχαιρια στην συναρμολογηση κατα την παραγωγη.
οι ροδελες ειναι απλες ροδελες για βιδες m6. με οποιοδηποτε μαγαζι με εργαλεια να πας να ζητησεις θα σου δωσουν.
μπαινουν κατω απο το παξιμαδι που που κρατάει το εσωτερικό κωνικό μαχαίρι. Αφου βγαλεις το δοχειο που βαζεις τους κόκκους το βλεπεις στο κεντρο.
απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να τοποθετουν ροδελες σε καθε μύλο αναλογα πως θα εχουν κάτσει τα μαχαιρια στην συναρμολογηση κατα την παραγωγη.
οι ροδελες ειναι απλες ροδελες για βιδες m6. με οποιοδηποτε μαγαζι με εργαλεια να πας να ζητησεις θα σου δωσουν.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά οι ροδέλες είναι πολύ μικρές και δεν τις είχα δει (πάλι καλά που δεν τις πέταξα). Αυτό με το μοντέλο πάντως (που αναφέρει cm 70, αντι cm 702) θα ήθελα να μου το απαντήσετε όποιος είναι κάτοχος.. Δεν λέω για το κουτί συσκευασίας αλλά για τον "πάτο" του μύλου.
-
Giovanni
- Όνομα: Ιωάννης
- Μηχανή:: ECM Classika II pid
- Μύλος:: Graef CM 800
- Οι καφέδες μου:: BEAN HAUS Πάφος.
Ας εβαζες μια φωτο με τον μύλο να το βλέπαμε.
-
georgis4
- Όνομα: γιωργος
- Μηχανή:: saeco 8423/11
- Μύλος:: graef cm702
Το ιδιο γραφει και σε μενα μη το χεις αγχος..(ιδιοι ειναι σχεδον 70-702 σιγα μην αλλαζαν καλουπι για το νουμερο στον πατο)