Gaggia New Classic
-
- Δημοσιεύσεις: 83
- Εγγραφή: Σάβ Φεβ 08, 2020 3:20 pm
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: N. Simonelli OscarII
- Μύλος:: Fiorenzato F4E nano
- Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Gaggia New Classic
https://www.skroutz.gr/s/6754439/Fuzion ... -01gr.html
Καλημέρα. Εγώ έχω πάρει αυτή, δύο φορές μάλιστα (στην πρώτη έπεσε πάνω το distributor και χάλασε) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Καλημέρα. Εγώ έχω πάρει αυτή, δύο φορές μάλιστα (στην πρώτη έπεσε πάνω το distributor και χάλασε) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Re: Gaggia New Classic
ισχυεί όταν είναι σε αδράνεια να σβήνει...το έχω πάθει και εγώ αλλα συνηθίζεις να κανεις και λίγο πιο γρήγορα και όλα κομπλέ....αμα την βάλεις και μετράς την εκχύληση δεν θα σβήσει γιατί δεν θα είναι σε αδράνεια
- laonikos78
- Δημοσιεύσεις: 620
- Εγγραφή: Τετ Ιούλ 29, 2020 9:52 pm
- Όνομα: Λαόνικος
- Μηχανή:: Lelit Anna PID
- Μύλος:: Ascaso i-mini i2
- Οι καφέδες μου:: Specialty
- Τοποθεσία: Αττική
Re: Gaggia New Classic
Και καφέ να μη ζυγίζεις μια μικρή ζυγαριά τροφίμων ποτέ δεν πάει χαμένη μέσα σε ένα σπιτικό.
#Δεν υπάρχουν γεγονότα παρά μόνο ερμηνείες#
- After
- Δημοσιεύσεις: 918
- Εγγραφή: Τετ Νοέμ 24, 2010 9:11 pm
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
- Μύλος:: Mazzer Major
- Οι καφέδες μου:: Hello Africa
- Τοποθεσία: Αθηνα
Re: Gaggia New Classic
Αν δεν σβήνει την ώρα που μετράει, τότε είναι οκ
Γιατί η δικιά μου σβήνει ακόμα και αν μετράει
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........
Re: Gaggia New Classic
Παράγγειλα το graef παίζει κανα βίντεο για της ροδέλες; επίσης τη ταμπερ προτείνετε ;ftso έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 21, 2022 11:05 pmΖυγαριά ακριβείας μπορείς να βρεις όπως είπε και ο φίλος απο πάνω με 5 ευρώ. Ψαξε στο aliexpress.com για 'scale 0.01'. Στο τέλος θα κερδίσεις πολλαπλά.
Ο graef 702 για μυλος θα σου κάνει μια χαρά την δουλειά για αρχή. Το μόνο που θες μετά είναι να μάθεις να κάνεις wdt με μια χοντρή βελόνα ή καποιο custom tool και θα είσαι μια χαρα.
Το κόψιμο, η υγρασία του περιβάλλοντος, η θερμοκρασία της μηχανής, η ισοκατανομη του καφε και το πάτημα είναι οι βασικές παράμετροι που παίζουν ρόλο στον ρυθμό εκχύλισης.
- ftso
- Δημοσιεύσεις: 93
- Εγγραφή: Δευ Δεκ 07, 2020 1:00 pm
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: AeroPress
- 2η Μηχανή:: Lelit PL41TEM PID
- Μύλος:: Graef CM 702
- 2ος Μύλος:: Hario Mini Slim Pro
- Οι καφέδες μου:: taf, cup10
- Επικοινωνία:
Re: Gaggia New Classic
Αν ψάξεις για ροδέλες στο νημα του μυλου εδω μεσα θα βρεις πληροφορίες.wolfman13 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 22, 2022 9:57 pmΠαράγγειλα το graef παίζει κανα βίντεο για της ροδέλες; επίσης τη ταμπερ προτείνετε ;ftso έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 21, 2022 11:05 pmΖυγαριά ακριβείας μπορείς να βρεις όπως είπε και ο φίλος απο πάνω με 5 ευρώ. Ψαξε στο aliexpress.com για 'scale 0.01'. Στο τέλος θα κερδίσεις πολλαπλά.
Ο graef 702 για μυλος θα σου κάνει μια χαρά την δουλειά για αρχή. Το μόνο που θες μετά είναι να μάθεις να κάνεις wdt με μια χοντρή βελόνα ή καποιο custom tool και θα είσαι μια χαρα.
Το κόψιμο, η υγρασία του περιβάλλοντος, η θερμοκρασία της μηχανής, η ισοκατανομη του καφε και το πάτημα είναι οι βασικές παράμετροι που παίζουν ρόλο στον ρυθμό εκχύλισης.
Στην ουσία ξεβιδώνεις (δεξιόστροφα) το κατω μαχαιρι και βάζεις απο κάτω μια ροδέλα αν χρειαστεί. Μετα απο (2-3?) χρόνια προσθέτεις μια ροδελα γιατί η μια δεν καλύπτει επειδή εχει φαγωθεί το υλικό κτλ
Το μόνο που θέλει προσοχή είναι οταν βγάλεις το αποσπώμενο πάνω μαχαιρι που είναι σαν καλαθάκι να το βάλεις στην σωστή θέση και παλι. Θα δεις δύο άσπρες τελίτσες που πρέπει να ειναι αντικριστά.