Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
kαλησπέρα S.F.
Είναι απλή η απάντηση.
Η μηχανή πιθανών δεν έχει opv , και το καλαθάκι της είναι ελεγχόμενης πίεσης.
Το ελεύθερο καλαθάκι είναι έξτρα και είναι δύσκολο με αυτό και με τυχαία πίεση τυχαίο κάψιμο κλπ να δεις εσπρέσσο
Είναι απλή η απάντηση.
Η μηχανή πιθανών δεν έχει opv , και το καλαθάκι της είναι ελεγχόμενης πίεσης.
Το ελεύθερο καλαθάκι είναι έξτρα και είναι δύσκολο με αυτό και με τυχαία πίεση τυχαίο κάψιμο κλπ να δεις εσπρέσσο
-
- Δημοσιεύσεις: 103
- Εγγραφή: Παρ Ιαν 08, 2021 9:18 pm
- Όνομα: πανος
- Μηχανή:: lelit PL41 Tem PID
- 2η Μηχανή:: Gaggia Pure
- Μύλος:: Mignon Specialita
- 2ος Μύλος:: ascaso i2
- Οι καφέδες μου:: φρεσκια μπαγιατιλα!
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
καλησπερα μανο χαιρομαι που εχουμε εναν τεχνικο στο φορουμ
πιστευω το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι δεν μπουκωνει η μηχανη? με οσα μπαρ και να πιεσει αν ο καφες ειναι πουδρα επρεπε απλα να σταζει οχι να παει ποταμι
πιστευω το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι δεν μπουκωνει η μηχανη? με οσα μπαρ και να πιεσει αν ο καφες ειναι πουδρα επρεπε απλα να σταζει οχι να παει ποταμι
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Για να μπουκώσεις την μηχανή στα 15 πχ bar πρέπει ο καφές να είναι σαν πούδρα σωστά όπως το λες.
Όταν ζητήσεις απο μαγαζί να σου κόψει εσπρέσο πολύ λεπτά μόνο από λάθος θα στον κάνει πούδρα.
Ακόμη και με οπτικό έλεγχο αυτός που θα αλέσει τον καφέ δεν θα στον δώσει εαν είναι πούδρα.
Πρέπει να έχεις δικό σου μύλο και να κόβει τόσο ψιλά.
Αν παρει ένα μπλέντερ και τον κάνει πούδρα , με διπλό καλαθάκι θα την μπουκώσει την μηχανή.
Όταν ζητήσεις απο μαγαζί να σου κόψει εσπρέσο πολύ λεπτά μόνο από λάθος θα στον κάνει πούδρα.
Ακόμη και με οπτικό έλεγχο αυτός που θα αλέσει τον καφέ δεν θα στον δώσει εαν είναι πούδρα.
Πρέπει να έχεις δικό σου μύλο και να κόβει τόσο ψιλά.
Αν παρει ένα μπλέντερ και τον κάνει πούδρα , με διπλό καλαθάκι θα την μπουκώσει την μηχανή.
-
- Δημοσιεύσεις: 78
- Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2020 1:15 am
- Όνομα: Άκης
- Μηχανή:: Classika pid
- Μύλος:: Niche Zero
- Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος του χειριστή, που για κάποιο δικό του λόγο δεν ήθελε να το δει.
https://m.imgur.com/a/BLxrxjs
Σε αυτό το βίντεο, έβαλα 15gr Ελληνικό καφέ, πάτησα μέτρια και λίγο άτσαλα δεν έκανα κανένα wdt ούτε leveling, ο καφές στο καλαθάκι ήταν σε πολύ χαμηλό σημείο.
Και βούαλα, γρήγορη ροή σαν του panou.
Δλδ ήθελα να δείξω κάτι με αυτό? Ναι προφανώς ότι ο τρόπος που panou αγγίζει τα όρια του τρολαρισματος.
Αν παρατήρησετε από την αρχή υπήρχε ένα κατηγορώ σε μία εταιρεία, χωρίς να έχουν γίνει κάποιοι βασική "έλεγχοι" που θα αποκλείσουν κάποια πράγματα, δλδ χωρίς να ξέρει, χωρίς να κάνει αυτό που του προτείνουν, χωρίς να παραθέτει στοιχεία που του ζητούν, για αρχή κατηγορεί μία εταιρεία, μετά "απορεί" αυτά που του λένε συμφουρήτες, σαν να μην δέχεται ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο πέρα από την βλάβη, οπότε αυτό εμένα στα μάτια μου κάνει και λίγο "τρολάρισμα"....
Και γιατί το λέω αυτό?
Γιατί μιλάει για να κάνει μέτρηση στην ροή, είδες καμία μέτρηση, τελικά λέει δεν μου προτείνετε τίποτα άλλο?
Εγώ πιστεύω ότι με τον τρόπο που απαντά δεν έχει ζυγαριά ίσως ούτε δοσομετρικό ποτηράκι και απλά πάει με το μάτι, αλλά μετά λέει ότι τον ζύγισα τον Ελληνικό καφέ και με κάνει να αναρωτιέμαι... Μήπως το λέει γιατί θέλει απλά να καταλήξουμε να πούμε ότι δεν είναι θέμα καφέ? Τυχαία δεν έβγαλε φωτό τα puck με τον Ελληνικό που σίγουρα έχει διαφορά με του espresso, λόγο άλεσης...
Αυτά φυσικά μπορεί και να είναι λάθος, γιατί απομακρυσμένα δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι, η ασάφεια που έβγαλε με έκανα να λέω ότι αν δεν χειριστώ εγώ την μηχανή, να έχω μία αμφιβολία για αν όντως έχει πρόβλημα η μηχανή, εκτός και την στείλει στο Μάνο να κάνει έλεγχο και επί τις ευκαιρίας του ρυθμίσει ή τοποθετήσει και δύο πράγματα (προσωπικά αυτό θα έκανα, για να αναβαθμιστεί λίγο η μηχανή μου)
Sorry pano για τον τρόπο λέω, που εσύ απλά μπορεί να μην έχεις χρόνο ή δεν ξέρω για πιο άλλο λόγο, εκτός αυτού είναι και λίγο ο γραπτός λόγος που παρερμηνεύει κάποια πράγματα...
https://m.imgur.com/a/BLxrxjs
Σε αυτό το βίντεο, έβαλα 15gr Ελληνικό καφέ, πάτησα μέτρια και λίγο άτσαλα δεν έκανα κανένα wdt ούτε leveling, ο καφές στο καλαθάκι ήταν σε πολύ χαμηλό σημείο.
Και βούαλα, γρήγορη ροή σαν του panou.
Δλδ ήθελα να δείξω κάτι με αυτό? Ναι προφανώς ότι ο τρόπος που panou αγγίζει τα όρια του τρολαρισματος.
Αν παρατήρησετε από την αρχή υπήρχε ένα κατηγορώ σε μία εταιρεία, χωρίς να έχουν γίνει κάποιοι βασική "έλεγχοι" που θα αποκλείσουν κάποια πράγματα, δλδ χωρίς να ξέρει, χωρίς να κάνει αυτό που του προτείνουν, χωρίς να παραθέτει στοιχεία που του ζητούν, για αρχή κατηγορεί μία εταιρεία, μετά "απορεί" αυτά που του λένε συμφουρήτες, σαν να μην δέχεται ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο πέρα από την βλάβη, οπότε αυτό εμένα στα μάτια μου κάνει και λίγο "τρολάρισμα"....
Και γιατί το λέω αυτό?
Γιατί μιλάει για να κάνει μέτρηση στην ροή, είδες καμία μέτρηση, τελικά λέει δεν μου προτείνετε τίποτα άλλο?
Εγώ πιστεύω ότι με τον τρόπο που απαντά δεν έχει ζυγαριά ίσως ούτε δοσομετρικό ποτηράκι και απλά πάει με το μάτι, αλλά μετά λέει ότι τον ζύγισα τον Ελληνικό καφέ και με κάνει να αναρωτιέμαι... Μήπως το λέει γιατί θέλει απλά να καταλήξουμε να πούμε ότι δεν είναι θέμα καφέ? Τυχαία δεν έβγαλε φωτό τα puck με τον Ελληνικό που σίγουρα έχει διαφορά με του espresso, λόγο άλεσης...
Αυτά φυσικά μπορεί και να είναι λάθος, γιατί απομακρυσμένα δεν μπορεί να αποδειχθεί κάτι, η ασάφεια που έβγαλε με έκανα να λέω ότι αν δεν χειριστώ εγώ την μηχανή, να έχω μία αμφιβολία για αν όντως έχει πρόβλημα η μηχανή, εκτός και την στείλει στο Μάνο να κάνει έλεγχο και επί τις ευκαιρίας του ρυθμίσει ή τοποθετήσει και δύο πράγματα (προσωπικά αυτό θα έκανα, για να αναβαθμιστεί λίγο η μηχανή μου)
Sorry pano για τον τρόπο λέω, που εσύ απλά μπορεί να μην έχεις χρόνο ή δεν ξέρω για πιο άλλο λόγο, εκτός αυτού είναι και λίγο ο γραπτός λόγος που παρερμηνεύει κάποια πράγματα...
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Καλησπέρα Spacof
Υποθέτω πως η αξία εδώ είναι στην συζήτηση περισσότερο. Τώρα εάν η μηχανή του χ φτιαχτεί , εαν μας λέει παραμύθια για τον οποιανδήποτε δικό του λόγο ίσως δεν έχει και τόση σημασία , μια και στο τέλος θα φανεί.
Νομίζω πως γράφουμε για το κέφι μας , και με καλή διάθεση κουβεντιάζουμε σε όποιο θέμα μας κάνει κλικ.
Όλα που του έχουμε γράψει μπορεί να τα διασταυρώσει οπουδήποτε να τα φιλτράρει και ότι νομίζει να δοκιμάσει.
Φυσικά έχεις δίκιο , από το κείμενο δεν δείχνει προθυμία.
Για το service , που έστειλε την μηχανή, (λέμε τώρα) εαν η μηχανή δεν έχει opv θα την είδαν , πιθανών να έβαλαν και portafilter με μανόμετρο να δούνε οτι υπάρχει πίεση , θα έφτιαξαν και κανένα εσπρέσο με το καλαθάκι της, και φυσικά η μηχανή λειτουργεί σωστά.
Οταν αγοράζεις μηχανή με καλαθάκι πίεσης λογικά δεν έχει έλεγχο πίεσης. Επίσης αν αλλάξεις καλαθάκι ή ότι άλλο διαφορετικό από αυτό του κατασκευαστή δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για το αποτέλεσμα.
αν θέλεις διάβασε το παρακάτω , είναι αληθινή δική μου ιστορία , όταν δούλευα σε επίσημο service. Και πες μου ότι σου έρθει στο μυαλό.
αφορά μηχανή καφέ τελείως αυτόματη με κόστος κοντά στης 3000 Τό έχω ξανα γράψει εδω αλλά δεν πειράζει.
https://www.vendingbar.gr/vbservice/o-p ... itan-gata/
Υποθέτω πως η αξία εδώ είναι στην συζήτηση περισσότερο. Τώρα εάν η μηχανή του χ φτιαχτεί , εαν μας λέει παραμύθια για τον οποιανδήποτε δικό του λόγο ίσως δεν έχει και τόση σημασία , μια και στο τέλος θα φανεί.
Νομίζω πως γράφουμε για το κέφι μας , και με καλή διάθεση κουβεντιάζουμε σε όποιο θέμα μας κάνει κλικ.
Όλα που του έχουμε γράψει μπορεί να τα διασταυρώσει οπουδήποτε να τα φιλτράρει και ότι νομίζει να δοκιμάσει.
Φυσικά έχεις δίκιο , από το κείμενο δεν δείχνει προθυμία.
Για το service , που έστειλε την μηχανή, (λέμε τώρα) εαν η μηχανή δεν έχει opv θα την είδαν , πιθανών να έβαλαν και portafilter με μανόμετρο να δούνε οτι υπάρχει πίεση , θα έφτιαξαν και κανένα εσπρέσο με το καλαθάκι της, και φυσικά η μηχανή λειτουργεί σωστά.
Οταν αγοράζεις μηχανή με καλαθάκι πίεσης λογικά δεν έχει έλεγχο πίεσης. Επίσης αν αλλάξεις καλαθάκι ή ότι άλλο διαφορετικό από αυτό του κατασκευαστή δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς για το αποτέλεσμα.
αν θέλεις διάβασε το παρακάτω , είναι αληθινή δική μου ιστορία , όταν δούλευα σε επίσημο service. Και πες μου ότι σου έρθει στο μυαλό.
αφορά μηχανή καφέ τελείως αυτόματη με κόστος κοντά στης 3000 Τό έχω ξανα γράψει εδω αλλά δεν πειράζει.
https://www.vendingbar.gr/vbservice/o-p ... itan-gata/
-
- Δημοσιεύσεις: 78
- Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2020 1:15 am
- Όνομα: Άκης
- Μηχανή:: Classika pid
- Μύλος:: Niche Zero
- Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Γι'αυτό συνεχίσαμε την κουβέντα, ανεξάρτητα με το συγκεκριμένο νηματοθετη, μπορεί κάποιος άλλος να λύσει το πρόβλημα του!
Αλλά εκτός αυτού, προσωπικά αποκόμισα και γνώση που δεν είχα, ανεξάρτητα με το συγκεκριμένο μοντέλο... Καθώς με έβαλε σε σκέψεις να κάνω κάποιες αναζητήσεις...
To link που έβαλες, ναι το έχω διαβάσει εδώ στο forum, την θυμάμαι την ιστορία!!!
Τι να σου πω και εγώ έχω δουλέψει σε service (σε άλλο κομμάτι) αλλά και σε πωλήσεις, τα έχω δει, και κάποιοι για να κάνουν αυτό που θέλουν για όφελος τους, δεν τους νοιάζει να πούνε ψέματα με κίνδυνο να χάσει την δουλειά του κάποιος...
Όντως πέρα από το καφέ που πίνουμε είναι hobbi και ο καθένας αφιερώνει το χρόνο και το χρήμα που θέλει!!!
Αλλά εκτός αυτού, προσωπικά αποκόμισα και γνώση που δεν είχα, ανεξάρτητα με το συγκεκριμένο μοντέλο... Καθώς με έβαλε σε σκέψεις να κάνω κάποιες αναζητήσεις...
To link που έβαλες, ναι το έχω διαβάσει εδώ στο forum, την θυμάμαι την ιστορία!!!
Τι να σου πω και εγώ έχω δουλέψει σε service (σε άλλο κομμάτι) αλλά και σε πωλήσεις, τα έχω δει, και κάποιοι για να κάνουν αυτό που θέλουν για όφελος τους, δεν τους νοιάζει να πούνε ψέματα με κίνδυνο να χάσει την δουλειά του κάποιος...
Όντως πέρα από το καφέ που πίνουμε είναι hobbi και ο καθένας αφιερώνει το χρόνο και το χρήμα που θέλει!!!
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
καλημέρα Panos027
Αυτό που μπορείς να κάνεις για να υπάρξει κάποιος μπούσουλας είναι να αγοράσεις από τον Δόικα αυτό
https://www.doikas.com/manometro-provap ... 05011.html
Λογικά βιδώνει στο portafilter σου. (θα το κοιτάξω για σιγουριά εαν θες)
Βγάζεις το καλαθάκι από μέσα και κουμπώνεις το portafilter στην μηχανή σου.
Θα δούμε την πίεση αρχικά.
Εαν θέλει κατέβασμα μπορούμε να σου δώσουμε οδηγίες να φτιάξεις το ελατήριο στην βαλβίδα ασφαλείας. Είναι πολύ εύκολο.
Δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις κάτι αλλο
Αν θες μιλάμε είτε εδώ είτε στο vendingbar@yahoo.gr.
Αυτό που μπορείς να κάνεις για να υπάρξει κάποιος μπούσουλας είναι να αγοράσεις από τον Δόικα αυτό
https://www.doikas.com/manometro-provap ... 05011.html
Λογικά βιδώνει στο portafilter σου. (θα το κοιτάξω για σιγουριά εαν θες)
Βγάζεις το καλαθάκι από μέσα και κουμπώνεις το portafilter στην μηχανή σου.
Θα δούμε την πίεση αρχικά.
Εαν θέλει κατέβασμα μπορούμε να σου δώσουμε οδηγίες να φτιάξεις το ελατήριο στην βαλβίδα ασφαλείας. Είναι πολύ εύκολο.
Δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις κάτι αλλο
Αν θες μιλάμε είτε εδώ είτε στο vendingbar@yahoo.gr.
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Καλημέρα Spacof
περιπτώσεις να προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με απίστευτα παραμύθια πολλές. Ενας από τους λόγους που συνεργάζομαι μόνο με επιχειρήσεις .
Στις αυτόματες που τα ηλεκτρονικά είναι υπερβολικά έχει πλάκα. Εχει μοντέλα που διαβάζουν απο δακτυλικό αποτύπωμα για τις ρυθμίσεις μέχρι ότι πιο άχρηστο για καφετιέρα .
Πάντως το μανόμετρο είναι βελτίωση σε μια καφετιέρα , εαν θέλεις να ασχολείσαι
Θα σου γράψω και κάτι πιο πρόσφατο που δεν ήξερα τι να κάνω.
Εχω πάει για συνεργασία σε κατάστημα μικρής αλυσίδας , Με κερνάνε καφέ , αλλά κοιτώντας την μηχανή βλέπω το μονόμετρο να κάνει βυθίσματα και κινήσεις μεγάλες . Κουμπώνω δικό μου μανόμετρο και βλέπω 5-6 bar κατά την δημιουργία καφέ , και καταλαβαίνω εμπειρικά διαρροή νερού προς το δίκτυο του καταστήματος , όταν κάποιος ανοίγει πχ βρύση . Λέω στον υπεύθυνο τι γίνετε και τι είναι λάθος. Αυτός το λέει στον μπαρίστα ο οποίος γίνετε έξαλλος και προτείνει οτι δεν κάνω για την δουλειά
Ρωτάνε τους θαμώνες ευγενικά πως τους φαίνεται ο καφές . Ολοι είπαν τα καλύτερα και ότι έρχονται από μακριά να απολαύσουν τον καφέ.
Τους προτείνω να την φτιάξουμε μόνο για δοκιμή, και να την αν δεν τους αρέσει να την κάνουμε όπως ήταν.
Μετά από ένα μίνι συμβούλιο με τον γενικό συντηρητή των καταστημάτων , με ευχαρίστησαν και με έδιωξαν.
περιπτώσεις να προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με απίστευτα παραμύθια πολλές. Ενας από τους λόγους που συνεργάζομαι μόνο με επιχειρήσεις .
Στις αυτόματες που τα ηλεκτρονικά είναι υπερβολικά έχει πλάκα. Εχει μοντέλα που διαβάζουν απο δακτυλικό αποτύπωμα για τις ρυθμίσεις μέχρι ότι πιο άχρηστο για καφετιέρα .
Πάντως το μανόμετρο είναι βελτίωση σε μια καφετιέρα , εαν θέλεις να ασχολείσαι
Θα σου γράψω και κάτι πιο πρόσφατο που δεν ήξερα τι να κάνω.
Εχω πάει για συνεργασία σε κατάστημα μικρής αλυσίδας , Με κερνάνε καφέ , αλλά κοιτώντας την μηχανή βλέπω το μονόμετρο να κάνει βυθίσματα και κινήσεις μεγάλες . Κουμπώνω δικό μου μανόμετρο και βλέπω 5-6 bar κατά την δημιουργία καφέ , και καταλαβαίνω εμπειρικά διαρροή νερού προς το δίκτυο του καταστήματος , όταν κάποιος ανοίγει πχ βρύση . Λέω στον υπεύθυνο τι γίνετε και τι είναι λάθος. Αυτός το λέει στον μπαρίστα ο οποίος γίνετε έξαλλος και προτείνει οτι δεν κάνω για την δουλειά
Ρωτάνε τους θαμώνες ευγενικά πως τους φαίνεται ο καφές . Ολοι είπαν τα καλύτερα και ότι έρχονται από μακριά να απολαύσουν τον καφέ.
Τους προτείνω να την φτιάξουμε μόνο για δοκιμή, και να την αν δεν τους αρέσει να την κάνουμε όπως ήταν.
Μετά από ένα μίνι συμβούλιο με τον γενικό συντηρητή των καταστημάτων , με ευχαρίστησαν και με έδιωξαν.
- After
- Δημοσιεύσεις: 1040
- Εγγραφή: Τετ Νοέμ 24, 2010 9:11 pm
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
- Μύλος:: Mazzer Major
- Οι καφέδες μου:: Hello Africa
- Τοποθεσία: Αθηνα
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
Επειδή πίστεψέ με "σε πιάνω" πιο πολύ από ότι φαντάζεσαι, έπρεπε να τους αφήσεις στην τυφλα τους και να φύγεις εξαρχήςveba έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 09, 2021 11:40 amΚαλημέρα Spacof
περιπτώσεις να προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους με απίστευτα παραμύθια πολλές. Ενας από τους λόγους που συνεργάζομαι μόνο με επιχειρήσεις .
Στις αυτόματες που τα ηλεκτρονικά είναι υπερβολικά έχει πλάκα. Εχει μοντέλα που διαβάζουν απο δακτυλικό αποτύπωμα για τις ρυθμίσεις μέχρι ότι πιο άχρηστο για καφετιέρα .
Πάντως το μανόμετρο είναι βελτίωση σε μια καφετιέρα , εαν θέλεις να ασχολείσαι
Θα σου γράψω και κάτι πιο πρόσφατο που δεν ήξερα τι να κάνω.
Εχω πάει για συνεργασία σε κατάστημα μικρής αλυσίδας , Με κερνάνε καφέ , αλλά κοιτώντας την μηχανή βλέπω το μονόμετρο να κάνει βυθίσματα και κινήσεις μεγάλες . Κουμπώνω δικό μου μανόμετρο και βλέπω 5-6 bar κατά την δημιουργία καφέ , και καταλαβαίνω εμπειρικά διαρροή νερού προς το δίκτυο του καταστήματος , όταν κάποιος ανοίγει πχ βρύση . Λέω στον υπεύθυνο τι γίνετε και τι είναι λάθος. Αυτός το λέει στον μπαρίστα ο οποίος γίνετε έξαλλος και προτείνει οτι δεν κάνω για την δουλειά
Ρωτάνε τους θαμώνες ευγενικά πως τους φαίνεται ο καφές . Ολοι είπαν τα καλύτερα και ότι έρχονται από μακριά να απολαύσουν τον καφέ.
Τους προτείνω να την φτιάξουμε μόνο για δοκιμή, και να την αν δεν τους αρέσει να την κάνουμε όπως ήταν.
Μετά από ένα μίνι συμβούλιο με τον γενικό συντηρητή των καταστημάτων , με ευχαρίστησαν και με έδιωξαν.
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........
Re: Εκχύλιση καφέ σε 4-5 δευτερόλεπτα
καλησπέρα After
Δεν με άφησαν να δοκιμάσουμε αλλά δεν ήξερα τι να πώ γιατί ο μπαρίστα είχε κάνει και σεμινάρια , και προφανώς και στην συμφωνία με το κατάστημα είχε κάποια δικαιώματα.
Δεν είχε επαφή ούτε με το μανόμετρο ούτε με την στάθμη νερού ,κλπ.
Είχε πλάκα το σκηνικό όχι τόσο για το αν δουλεύει σωστά η μηχανή η όχι , θα την αφήναμε στα 6 bar , εγω θα κοίταγα άλλα θέματα κυρίως αλλά δεν ήταν ο πρώτος μπαρίστα που συναντούσα που δεν σήκωνε ούτε να πεις κάτι για αστείο. Τα σεμινάρια που είχε κάνει μου τα ανέφερε σαν να είχε τελειώσει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Έχουν πλάκα όλα αυτά .
Δεν με άφησαν να δοκιμάσουμε αλλά δεν ήξερα τι να πώ γιατί ο μπαρίστα είχε κάνει και σεμινάρια , και προφανώς και στην συμφωνία με το κατάστημα είχε κάποια δικαιώματα.
Δεν είχε επαφή ούτε με το μανόμετρο ούτε με την στάθμη νερού ,κλπ.
Είχε πλάκα το σκηνικό όχι τόσο για το αν δουλεύει σωστά η μηχανή η όχι , θα την αφήναμε στα 6 bar , εγω θα κοίταγα άλλα θέματα κυρίως αλλά δεν ήταν ο πρώτος μπαρίστα που συναντούσα που δεν σήκωνε ούτε να πεις κάτι για αστείο. Τα σεμινάρια που είχε κάνει μου τα ανέφερε σαν να είχε τελειώσει το Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Έχουν πλάκα όλα αυτά .