Spacof έγραψε: ↑Δευ Οκτ 04, 2021 9:50 pmΕγώ δοκίμασα με τον Ελληνικό 2 φορές από 15 gr και είχα την ίδια γρήγορη ροή με εσένα και ο καφές ήταν πούδρα την μία φορά απλά τον τουμπαρα και δεν ασχολήθηκα καθόλου απλά πάτησα πάρα πολύ ελαφρά και τέλος, την δεύτερη φορά πάτησα στα 10 κιλά περίπου και βγήκε το ίδιο. Ενώ με σωστά κομμένο espresso σωστή κατανομή και σωστό tamping βγάζω μια χαρά καφέ...
https://imgur.com/a/BLxrxjs
Άρα μπορείς να καταλάβεις ότι πολλά μπορεί να παίζουν και το λάθος μπορεί εκτός από το καφέ να οφείλεται και σε εσένα.
Εμένα δεν έχει θέμα η μηχανή μου αλλά ο καφές βγήκε χάλια, τι λες να συμβαίνει?
Καταρχάς έχεις ζυγαριά? Με πόσα κιλά πατάς? Φωτό με το pack του Ελληνικού γτ δεν ανέβασες???
Στεκομαι στο οτι ο καφες δν επρεπε να τρεχει καν...απορω γιατι τρεχει ενω μερικοι λενε πως μπουκωνει με τον ελληνικο κανοντας τα παντα σωστα (πατημα , σωστα γραμμαρια στο puck) !
Δν ανεβασε φωτο επειδη δν ξερω αν εχει σημασια μιας ξαι σε γραμμαρια που εβαλα ειναι σωστα !
Το μονο που μενει και νομιζω πως πρεπει να εστιασουε ειναι τε ml/min. στην ροη χωρις το group