gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid

Δεν βγάζει καϊμάκι η μηχανή σας ή ο espresso σας αγγίζει την τελειότητα, μοιραστείτε τον πόνο ή την χαρά σας εδώ.
Απάντηση
Μιχάλης Δ
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Παρ Ιουν 14, 2019 5:36 pm

gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid

Δημοσίευση από Μιχάλης Δ » Παρ Ιουν 14, 2019 5:42 pm

παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 μηχανες ...
ποια απο τις 2 θα μου προτεινατε και γιατι?
η gaggia εχει 58mm portafilter και η lelit η συγκεκριμενη μου φαινεται πως εχει 57mm αν δεν κανω λαθος

Μιχάλης Δ
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Παρ Ιουν 14, 2019 5:36 pm

Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid

Δημοσίευση από Μιχάλης Δ » Παρ Ιουν 14, 2019 7:31 pm

επισης υπαρχει σαν επιλογη και η PL41 PLUS

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 8794
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best
Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα

Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid

Δημοσίευση από Christos » Παρ Ιουν 14, 2019 8:35 pm

Lelit για εμένα και ακόμα καλύτερα θα ήταν να περιμένεις λίγο και να μαζέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για την
https://www.barista.gr/el/lelit-pl41-plust-pid-2.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

ellenikus
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2015 3:22 pm
Όνομα: GEORGIOS
Μηχανή:: Lelit Plus PID/
2η Μηχανή:: elektra microcasa
Μύλος:: eureka mignon
2ος Μύλος:: COMPAK K3
Οι καφέδες μου:: tigrato

Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid

Δημοσίευση από ellenikus » Τρί Ιουν 25, 2019 10:52 pm

η classic νομιζω οτι στα 400 ευρω ειναι λιγο ακριβη μιας και βρισκεις μεταχειρισμενες στα 150 ευρω.
Η Λελιτ οτι και να παρεις ειναι εγγυηση.Δυστυχως κρατανε τιμη ακομα και μεταχειρισμενες.Απλα και το βασικο μοντελο δεν εχει τιποτα πλαστικο μεσα, οποτε μπρουτζινη opv ,μεγαλη solenoid valve και μπρουτζινο μποιλερ.Απλα στα 57χιλ δεν μπορεις να βαλεις ψαγμενα καλαθακια και χωρανε λιγοτερο καφε οποτε εκει υπερισχυει η classic.Eπισης το αλουμινενιο μποιλερ της κλασσικ θερμαινεται πολυ πιο γρηγορα αλλα ειναι πιο ευαισθητο στη διαβρωση ειδικα εαν χρησιμοποιηθει οτιδηποτε αλλο εκτος απο τρυγικο οξυ για αφαλατωση.

Απάντηση