Lelit pl41 plust
- Fazerman
- Όνομα: Λαμπης
- Μηχανή:: lelit plust pid
- Μύλος:: Mazzer mini E
- Οι καφέδες μου:: lavazza tiera
- Επικοινωνία:
Re: Lelit pl41 plust
παρε ενα τηλ στο barista.gr .εγω απο κει πηρα και την φλατζα για να την εχω για ανταλλακτικο οποτε χρειαστει.(μπορει να μην την ανεβασε στο site αλλα να μπορει να την παραγγειλει)
-
bpel86
- Μηχανή:: Lelit PL41 Plust PID
- Μύλος:: DF64
Σταυριάνα κάνε την παραγγελία τηλεφωνικά. Πριν 15 μέρες παρήγγειλα μέσω τηλεφώνου και είχε. Επίσης vst έχω πάρει το 17γρ το οποίο είναι τεράστιο και μάλλον θα μπει αγγελία. Πάρε το μικρότερο αν θες τη γνώμη μου
- Jazz
- Όνομα: Σταυριάνα
- Μηχανή:: Lelit PL41 PLUST PID
- 2η Μηχανή:: V60Hario,Bonavita
- Μύλος:: Compak E10 ON DEMAND
- Οι καφέδες μου:: Specialty
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!
Αυτό θα κάνω, θα πάρω αύριο τηλέφωνο να τα παραγγείλω τηλεφωνικά.
Vst θα πάρω το 14άρι με brand της La Marzocco. Το ίδιο με το 15άρι είναι πρακτικά. Αν θυμάμαι καλά και κ. Βασίλης στο barista μου το είχε προτείνει κάποια στιγμή.
Το grpoup head της μηχανής μας είναι κάπως, "βαθύ" να το πω? Κάπως έτσι. Και ο Χρήστος (@xristospet21) παλαιότερα είχε επισημάνει ότι και στο 17αρι ( πολύ δε μάλλον στο 20άρι) ο καφές κολυμπάει μέσα!
Άρα:
- 2 φλάντζες
- Vst
- tamper 58.5mm
- 10 φακελάκια dezcal (να μην ξεμείνω, να έχω ποσότητα να τη βγάλω 2 χρόνια!
)
- τα πανάκια της crema pro (αυτά είναι για το μαγαζί, Μου τα ζήτησε ο θείος μου... )
Και, πολύ θα ήθελα να πάρω και αυτό... http://www.barista.gr/el/idr-intelligent-dosing-ring
Αλλά είναι λιγάκι ακριβό...
Αυτό θα κάνω, θα πάρω αύριο τηλέφωνο να τα παραγγείλω τηλεφωνικά.
Vst θα πάρω το 14άρι με brand της La Marzocco. Το ίδιο με το 15άρι είναι πρακτικά. Αν θυμάμαι καλά και κ. Βασίλης στο barista μου το είχε προτείνει κάποια στιγμή.
Το grpoup head της μηχανής μας είναι κάπως, "βαθύ" να το πω? Κάπως έτσι. Και ο Χρήστος (@xristospet21) παλαιότερα είχε επισημάνει ότι και στο 17αρι ( πολύ δε μάλλον στο 20άρι) ο καφές κολυμπάει μέσα!
Άρα:
- 2 φλάντζες
- Vst
- tamper 58.5mm
- 10 φακελάκια dezcal (να μην ξεμείνω, να έχω ποσότητα να τη βγάλω 2 χρόνια!
- τα πανάκια της crema pro (αυτά είναι για το μαγαζί, Μου τα ζήτησε ο θείος μου... )
Και, πολύ θα ήθελα να πάρω και αυτό... http://www.barista.gr/el/idr-intelligent-dosing-ring
Αλλά είναι λιγάκι ακριβό...
- UltiMo_
- Όνομα: Γιαννης
- Μηχανή:: Bezzera Aria Top
- Μύλος:: Mazzer Philos
- Οι καφέδες μου:: μπαγιατίλες!
παρε ενα χάρτινο ποτηράκι απο αυτά που εχετε για τον espresso. το σφηνάκι. και κόψτου τον πάτο με ψαλίδι. την ίδια δουλειά θα κάνει
When life throws you curves, aim for the apex
- Jazz
Αμ δε!! Δύο ντάνες 4αρια oz έχω χαλάσει. Δεν εφαρμόζουν καλά όπως και αν τα κόψεις. Πιο πολύ, όσο και αν φαίνεται παράξενο, καλύτερα εφαρμόζει το 8άρι το χάρτινο.UltiMo_ έγραψε:παρε ενα χάρτινο ποτηράκι απο αυτά που εχετε για τον espresso. το σφηνάκι. και κόψτου τον πάτο με ψαλίδι. την ίδια δουλειά θα κάνει
Και πάλι όμως, είναι χάρτινο. Φεύγει εύκολα, και δεν στηρίζεται όπως κάτι μεταλλικό πχ... Δε μπορείς να το χτυπήσεις και να κατανέμεις εύκολα.
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα τερτίπια, αλλά κανένα δε με ικανοποίησε. Επειδή ο k3 έχει μπόλικο clamping και όταν αλέθω στο pf, παράλληλα ανακατεύω με τη πατέντα ενός εργαλείου με προσαρτημένο συνδετήρα, λερώνει ο γύρο χώρος, χάνω και μικρή ποσότητα που τη κυνηγάω μετά... γενικώς δυσκολεύομαι!
- Luckees
- Όνομα: Αποστόλης
- Μηχανή:: Rocket R58
- 2η Μηχανή:: Oscar ήταν και πάει
- Μύλος:: Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: Compak K3,Hario Mini
- Οι καφέδες μου:: Taresso, Kudu, Taf, Distretto
Καλημέρα, κατά καιρούς με τρώει το χέρι μου να πάρω ένα τέτοιο γιατί με το κομμένο ποτηράκι όντως δουλειά δεν γίνεται. Για ρίξε μια ματιά στα μαϊμουδάκια εδώ, εδώ κ εδώ.
Σαν ποιότητα φαίνονται υποδεέστερα, αλλά οι τιμές είναι ταμάμ. Αν ενδιαφέρεσαι ρώτα τους αν κάνουν για το μέγεθος του καλαθιού σου.
Σαν ποιότητα φαίνονται υποδεέστερα, αλλά οι τιμές είναι ταμάμ. Αν ενδιαφέρεσαι ρώτα τους αν κάνουν για το μέγεθος του καλαθιού σου.
- Jazz
Ενδιαφέρον φαίνεται! Και από τη στιγμή που έχει ένα δεκάρικο (το 1/5 της τιμής του αυθεντικού), δεν έχει και μεγάλο ρίσκο...
Φοβάμαι μήπως δεν εφαρμόζει στο pf...
Γιατί το Economy delivery, από το Standard έχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή? Το ένα 0.18 λίρες και το άλλο 16.34, όταν το προϊόν κοστίζει 6.99 (!)
Η μόνη διαφορά είναι ο χρόνος αποστολής, ή και κάτι άλλο?
Φοβάμαι μήπως δεν εφαρμόζει στο pf...
Γιατί το Economy delivery, από το Standard έχει τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή? Το ένα 0.18 λίρες και το άλλο 16.34, όταν το προϊόν κοστίζει 6.99 (!)
Η μόνη διαφορά είναι ο χρόνος αποστολής, ή και κάτι άλλο?
- Luckees
Νομίζω ότι είναι ο χρόνος, ότι έχω αγοράσει μέχρι τώρα με economy έκαναν 1 μήνα κ κάτι να φτάσουν.
Σχετικά με το μέγεθος ή οτι άλλη απορία έχεις επικοινώνησε μαζί τους, οι περισσότεροι απαντάνε πολύ γρήγορα κ κατατοπιστικά. Διάλεξε μόνο κάποιον που να έχει καλό feedback score. Ότι κ να γίνει αν πληρώσεις με paypal λεφτά δεν χάνεις, προσέχουν πολύ τον καταναλωτή.
Σχετικά με το μέγεθος ή οτι άλλη απορία έχεις επικοινώνησε μαζί τους, οι περισσότεροι απαντάνε πολύ γρήγορα κ κατατοπιστικά. Διάλεξε μόνο κάποιον που να έχει καλό feedback score. Ότι κ να γίνει αν πληρώσεις με paypal λεφτά δεν χάνεις, προσέχουν πολύ τον καταναλωτή.
- Jazz
http://www.ebay.co.uk/itm/192197675208
Feedback: 98.7% Positive
Και free delivery (11-26 μέρες λέει)
Κόστος σε ευρώ: ~11€
Να το τολμήσω??
Feedback: 98.7% Positive
Και free delivery (11-26 μέρες λέει)
Κόστος σε ευρώ: ~11€
Να το τολμήσω??
- Luckees
Καλός φαίνεται. Ρώτα όμως πρώτα αν εφαρμόζει τέλεια σε 58αρι. Επιμένω όχι γιατί θα χάσεις λεφτά, αλλά χρόνο μέχρι να ξαναπάει πίσω κ να σου έρθει το σωστό.